Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • And now, there you go... author.
  • nesouhlasil bych:

    http://webmess.cz/prichazi-ouya-oujee/

    *4*
  • Jokes on you :-D http://www.linuxexpres.cz/hry/mikrokonzole-ouya-otevrena-herni-platforma-s-androidem
  • Ouyu rozebírá RuThaN na ceskychmodech zde http://www.ceskemody.cz/clanky.php?clanek=57, zajemcum o tuhle konzoli samozrejme doporucuji precist.
  • Zas tak strasne bych to nevidela, nechapu proc si autor stezuje na princip na jakym kickstarter funguje - pokud se ti projekt libi a veris mu, pomuzes ho zaplatit a az se podari najit dost penez, projekt se spusti. pokud se ti to nezda dost dobry, svoje penize do toho neinvestujes. tenhle projekt uz je zafinancovanej, tak nevidim duvod pro tenhle hroznej hejt. nepredpokladam ze by kickstarter byl v cr zas tak znamej, ze by bylo nutny vsechny zarucene odradit aby "neprisli o penizky". nikdo nikoho nenuti do toho investovat a moznost zakoupit si konzoli pozdeji po tom co je v prodeji taky existuje. zadnej napad na podnikani nema 100% sanci na uspech, je to vzdycky do jisty miry risk. co se her pro tuhle konzoli tyce, je primarne zamerena na hry od nezavislych designeru a studii a ty obycejne nemaji sileny naroky na hw jako mainstreamovy tituly. pokud chces hrat modern warfare a podobny shity, kup si pc.
  • Klasika, zase nejaky skeptik, ktery na zaklade srovnani s nesouvisejicimi projekty a nesmyslu typu ze "zakladatelka nikde nepracovala dele nez dva roky" nebo "cesta historie je vydlazdena neuspesnymi projekty" predpovida budoucnost neceho, o cem sam priznava ze nema temer zadne informace. Typicky cech, strasne vsemu rozumi, ale ve skutecnosti nic nevi. Jestli neco vzbuzuje neduveru, tak takoveto kratkozrake prognozy lidi, kteri sami nic nedokazali, protoze vsechno vzdavaji v nevire v uspech. Projektu fandim.
    • Ve svém příspěvku jmenujete správně víru. Doba pokročila takže si na tu víru nemusím půjčovat od banky za těžké peníze, ale půjčí mi je lidé zadarmo na základě slibu. Stejně tak nemusím žádnému investorovi ukazovat podklady, že jeho investice je výhodná a zejména že se vrátí. Kdyby Vás někdo s takovou nabídkou oslovil na ulici tak se budete domnívat, že se zbláznil. Protože Vám ale ukáže obrázek na intenetu, tak věříte. Gratuluji.
      Jak autor správně poukazuje ve článku tým lidí co zatím stojí jsou spíše poradci než vývojáři hardware, kteří v současnosti nemají v ruce vůbec nic krom tedy toho obrázku. Pokud je ta parta lidí příčetná, tak doufá v to že vzbudí obrovský zájem, a vymyšlený obchodní model s potencionálními zákazníky a reklamou prodá nějaké velké společnosti. Jinými slovy nemají žádnou motivaci za vybrané peníze najímat partu vývojářů, když to mohou prodat a dostat ihned další peníze. Pokud by se snad povedlo něco takového splodit za nabízené peníze stačí si domyslet kolik na to budou stát hry. Když si vezmu ceny ps3, xbox a wii a nechápu kdo o takový hardware bude mít zájem, to si rovnou můžete koupit třeba ps2. "o cem sam priznava ze nema temer zadne informace" - nemá informace protože ti co to slibují nic hmatatelného neposkytly.

      Zítra seženu několik zaměstnanců z reklamního oddělení ze škodovky a kámoše automechanika s tím že vyrobím auto a budu ho prodávat za 50.000,- Kč. Přispějete? Myslím si, že ano, hlavní je věřit, hlavně nemyslet.
      • Jinak něco podobného jsme tu měli tuším, že se to jmenovalo kuponová privatizace. Kdy jste půjčil peníze na základě reklam v televizi na rozjezd podnikání. Rozdíl je v tom, že tam jste alespoň měl potenciální majetek a tady nemáte vůbec nic.
  • čert vem OUYU, ale ty hodinky bych bral okamžitě *14*
    • Tak si pořiď Sony SmartWatch, vždyť to umí prakticky to samé, ne? http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/smartwatch/
  • Milda8
    V tom jejich videu na Kickstartru se občas objeví hry (i když né hrané) od českých Madfinger Games (Shadowgun a DeadTrigger). V tomhle případě by se hodila nějaká ta investigativní novinařina a zeptat se jich jestli jsou s nimi nějak ve spojení nebo co na to říkají. Martine?
    • janchor
      Na tom není co investigovat, Marka Rabase citujou přímo na Kickstarteru.
  • Krtecek-GT
    A jaky je rozdíl mezi záměrem obrat lidi o peníze a nebo když tomu ta slečna/paní věří, že to vyjde a ono nic? Na závěr stejnak všichni dárci přijdou o peníze. Dle prezentace tam mluví až moc lidí na to aby to bylo plánováno jako podvod, do toho by tolik lidí neukecala. Takže ona věří, že to vyjde a já věřím, že by to stejnak koupilo minimum lidí
    • janchor
      Ale nepřijdou o ně podvodem.

      Že přispíváš na něco, co vůbec nemusí vyjít, je tak nějak princip celý tý legrace. Jak si riziko případný investice spočítáš je čistě na tobě.
  • Jak je to s vracenim penez na Kickstarteru? Nebo zpetna vymahatelnost. Nebo je to pohodicka preneseni podnikatelskeho rizika na zakaznika? Hergot...to se mi libi. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit