Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    Budu upřimný a stručný. 2,7-3,3/10

  • BohumilCisar

    Taky jsem si dal "tu práci" a shlédnul velkou část kampaně přes youtube aplikaci v mém orchestrionu. Celá ta kampaň mi příjde jako přehlídka totální nelogičnosti, neschopnosti level designérů a hlavně nechutné gendrové vyváženosti (je to strašně okaté, jak se tam snažili mít genderově a rasově vyvážené, aby se náhodou někdo nehněval). Grafici se pořád můžou snažit jak chtějí, aby ty postavy vypadaly co nejrealističějc, ale k čemu je to platné, když je ta náplň misí tak hloupá... Třeba hned na začátku je nějaký tovární komplex, na který má hráč zavolat leteckou podporu, která to celé zapálí napalmem. Samozřejmě, že letadlo přiletí asi 1,5s od nahlášení útoku (přece nenecháme casualy čekat, až přiletí letadlo, takže se prostě spawne nad fabriku a bouchne to). Celá fabrika začne hořet a hráčova skupina vojáků dostane povel jít do komplexu. Na chvoání nepřátel ten výbuch napalmu očividně nezanechal žádné stopy, pořád se heroicky brání a bojují, musí přece tu hromadu popela ubránit zubynehty! Proč by se někdo měl hrát s animacema zdecimovaných přiotrávených nepřátel, kteří se chtějí vzdát.... Takových hravin je tam mraky, pak mě ještě hodně pobavil, když v jednom levelu byl zaparkovaný vrtulník v druhém patře polorozbořeného rodinného domu. Od listů rotory ke stěnám to měl všude tak 20cm... Prostě vezmou barák, dají do druhého patra (kam vedou jen schody) vrtulník úplně natěsno a vůbec je nenapadne, že tam musel i nějak přistát :D Prostě děs.

    • zajímavý, že si někdo dá tu práci a čas aby si nakoukal hru kterou očividně ani hrát nechtěl i kdyby měla dobré hodnocení, jen pro to aby si tu zaplival :)))  a k tomu se ještě zaměřil na single, u hry které je single jen naokrasu... :D Nechápu takovej waste of time pro tebe :). Celkově nechápu co lidi vede k tomu někam jít hejtovat, hanit  nebo prostě něco kritizovat místo toho aby se zaměřili na něco produktivního.. Zvláštní a smutná doba :)

      • BohumilCisar

        Mě baví, jak se skalní fandové CoD pořád ohání tvrzením, že ta hra není o single playeru nebo že "je tam jen na okrasu" jako v tvém případě. Jestliže je tam několikahodinová kampaň, na které makala část studia X měsíců, prezentovali ji ve všech trailerech  a stálo to několik milionů USD, tak tam očividně na okrasu není a je to dost podstatná část hry. Já ji tady svérázně zhodnotil na základě shlédnutí nejkvalitnějšího gameplay videa, které jsem našel (jo, jsem socka, můj orchestrion mi nové hry nezahraje) a tebe se ten můj rozbor nejspíš dotknul. A neboj se, produkuju denně 10 hodin, takže snad mám nárok na to občas zaplivat na něco, co se mi nelíbí, ne? Nebo si mám příště nejdříve zařídit povolení na národním výboru? 

        • až na toho sklaního fanouška dobře :)
  • lito

    Prý je to až moc velká propaganda. Na druhou stranu já si na Rusáky vždycky rád zastřílím.

  • Lukass

    Ty textury z roku 2008 sou uzasny,  celkove me odrazuje uz ten vizual,  kdy COD je bezpochyby kazde rok neskaredci AAA hrou. 

    • Ronox

      Co to meleš? https://www.youtube.com/watch?v=eAg3yp2C2uU

    • Radkaa

      To nesmíš hrát na konzoli.😂 Na počítači to vypadá parádně.

      • Lukass

        To teda nevypada,  textury sou otresny

  • Radkaa

    No včera jsem viděla na Youtube prvních 10 minut, pak jsem video vypnula a ..... hned si to objednala.😛 Obecně střílecí hry nehraji, a naposledy jsem hrála Modern Warfare 1 a World War 2. Nic mezi tím.

    Tenhle díl má ale takovou atmosféru, že je to nutná koupě. Není to žádné zběsilé nabíhání nekonečných vln nepřátel, tady je to tak nějak pomalejší a věrnější realitě.😉 Kampaň jsem ještě nedohrála (jsem asi zhruba za polovinou bych odhadla), ale už teď nabízí takové momenty, že je to v poslední době až nevídané. Autoři se nebáli kontroverzí a už všichni chápeme proč se to neprodává v Rusku.😬 Kdo hledá svižnou a přesto uvěřitelnou akční jízdu, je tady na správné adrese. Až dohraji, určitě si časem dám ještě aspoň jednou. Je to takový náhled na dnešní svět teroristů a konfliktů ve světě.

    • Coffin.Corner

      Takže Sony oznámí že poslední díl CoD nebude v Rusku digitálně dostupný a už z toho mají někteří jedinci plošný zákaz prodeje. Svatá prostoto...:D

  • Ja si dal od MW2 pauzu, protoze uz tehdy se z toho stavala dojna krava na jedno brdo a dalsi dily me nejak moc nelakaly. Po tolika letech jsem se ale nechal zlakat a zrovna tohle CoD mi sedlo a naramne jsem si ho uzil. Paradni grafika, pocit ze strelby skvely, butter smooth i s rtx on. Jedine, co se jim opravdu nepovedlo, jsou ty sekajici se filmecky a to mi a spouste dalsim lidem na pc ubralo zazitek :/.

    Ano, v podstate je to jen dalsi Call of Duty, ale zato zatracene dobre. Pokud jste meli nektery z dilu od 4 radi a mozna byste zase trosku podobne zastrileli, smele do toho, hraje se to paradne.

  • JohnyTheZik

    Hrozne se mi nelibi tahle praktika vydat mw, pak zjistit, ze vlastne nic moc neumim, tak vydam remaster mw, a pak teda pro sicher vydam to mw jeste jednou.

    Radsi bych nejaky zajimavejsi pribehy. Price uz jsem videl 5x.

  • Dnes sem viděl  slabou hoďku ze singlu a z nostalgii sem zavzpomínal  na původní  sérii  MW. Když  pominu vizuál tak se vlastně  vůbec  nic nezměnilo.  Nulový  prostor pro seberealizaci, UI blbá  jako šumící tráva  a nedej bože aby hráč udělal  něco  jiného  než  je žádoucí. Některé  momenty působí  až  komicky. V jednu chvíli  si hrajete na mrtvého brouka a ryjete hubou v zemi a přitom stačí  aby patrola zašla za roh budovy a vy můžete  beztrestně  rozpoutat rockový  koncert. Myslel sem že  bych tomu mohl dát  po letech šanci ale evidentně  stačí  oprášit Soupa a 60€ použit  na něco  jiného. 

    • uher

      Ve všem souhlasím, jen nevím co je Soupa.

      • Moje chyba, jedno písmeno  a už to postrádá smyslu, samo že  Soap. 

      • Já zas nevím, proč se poslední dobou říká UI, když je to AI a UI je zas uživatelské rozhraní. Chápu, že se to počeštilo, ale mě to přijde trochu nešťastné, vzhledem k tomu, že UI je už vcelku zavedena zkrátka. 

      • Derp_1337

        hehe

        Kdyby jsi to nenapsal, tak by si možná na první pohled nevšiml chyby oproti John "Soap" MacTavish

  • Takze dalsie roky bude vychadzat zase to iste dokola xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit