Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidičky, co vás na těch pokemonech porád baví? Mě všechny hry přijdou naprosto nehratelný. Jediná pořádná konzole od nintenda byl NES
  • Drom
    3DS jsem vyzkousel a pozitek mi opravdu neprinasi. Vubec se nedivim, ze to lidi nekupujou, kdyz z toho pseudo 3D akorad boli oci a krk, jak musi clovek koukat porad jen v jednom specifickem uhlu a vzdalenosti s minimem otresu
    • Nevim, koho bolí krk, já osobně si koriguju optimální úhel pomocí rukou, ve kterých přístroj držim, hlavou opravdu vrtět nemusim. Navíc si to po čase člověk ani neuvědomuje, ale automaticky polohu vyrovnává, a nepozoroval jsem na sobě žádnou únavu očí, krku ani rukou. A o působení na zrak viz níž, opakovat to nemusim. A ještě k té optimální poloze, ani při hraní v drncajícím busu jsem neměl větší problém, 3D vůbec nevypínám.
      To bolení očí je nějaká fáma rozšířená lidma, mající chvíli přístroj v ruce bez toho, aby si s ním víc pohráli a 3D si uměli nastavit, mi přijde. Protože jinak si nedokážu vysvětlit, že jsem se s tím já ani nikdo v mém okolí nesetkal *4*
  • Ohledně posuvníku 3D efektu, je to stejný jako s hlasitostí u TV, taky máme možnost si nastavit hlasitost na maximum, ale běžně to lidi nedělají :). Navíc nikdo nebude vracet TV s tím, že když dá hlasitost na maximum, tak ho z toho začnou bolet uši :))

    Pravdou je, že funkce Street Pass atp. nejsou věci ze kterých by si lidi měli padnout na zadek. Kdyby implementovali pořádný chat a posílání zpráv, tak to bude daleko lepší než nějaký Mii Plaza a Micro Tweety ve Friend Listu. Je sice pěkný, že člověk může vidět přátele online a co zrovna hrají, ale když není možnost konkrétní osobně poslat zprávu, tak je to pasé.

    ad NGP (PSP2) taky nebude mít nějaký extra launch tituly: Hot Shots Golf Next, Gravity Daze, Killzone, Hustle Kings, Reality Fighters, Smart As, Broken, Little Big Planet, Little Deviants, WipEout, Resistance and Uncharted, takže taky žádná sláva až na Little Deviants ty vypadají zajímavě.
  • Přidám svoji skromnou zkušenost s 3DS, kterého jsem vlastníkem již od launche, tzn. déle než měsíc. Když čtu některé příspěvky v diskuzích, musím dát Iwatovi za pravdu, že spoustu lidí nechápe funkci posuvníku intenzity 3D zobrazení. On tam totiž není jen na ozdobu. Když jsem 3DS poprvé zapnul a zaktivoval, taky mi šly oči šejdrem při nejvyšší intenzitě, když byl posuvník zcela nahoře. Interaktivní průvodce však sám doporučí posuvník stáhnout do takové míry, aby obraz byl krásně čistý, nerozmazaný a čitelný. Což v mém případě v první den bylo lehce nad úplným vypnutím 3D efektu. Oči si však postupně zvykaly, takže jsem intenzitu 3D neustále zvyšoval a zhruba od čtvrtého dne posuvník mám již úplně nahoře a 3D obraz vidím krásně čitelně, čistě, oči mě nebolí, nepálí, ani nešilhám. 3DS používám prakticky denně, jak na hry, tak na 3D fotky a instalovaný software a musím říct, že jsem se od té doby nesetkal s žádnou únavou očí, nevolností, s ničím podobným. Sledování 3D obrazu je pro mě stejně pohodlné, jako sledování obrazu ve 2D. Akorát to takhle vypadá o moc lépe. Rozdíl mezi 2D a 3D zobrazení na tomto handheldu bych přirovnal jako rozdíl mezi SD a HD rozlišením. Stejně jako v HD, obraz ve 3D vypadá prostě lépe.
    Abych nemluvil jen za sebe, lidem, kterým jsem dal 3DS vyzkoušet (počítám nejméně 10 lidí, včetně přátel, přítelkyně a rodiny) 3D taky nedělalo žádný problém, vše viděli čistě hned od začátku. Jen jim stačilo doporučit, aby si posuvníkem intenzitu 3D sami zkorigovali.
    Tím reaguji na lidi, kteří si 3DS na pár minut vyzkouší v prodejně, 3D si ani pořádně nenastaví a pak v diskuzích roznáší, jak je to hrozně nepříjemné pro oči.
    Tím samozřejmě nechci tvrdit, že hrstka lidí se 3D problém mít nemůže. To už však není ani tak problém zařízení, jako problém zrakový, kde se často jedná o to, že jedinec má výrazně horší zrak na jedno oko a často tedy pomůžou dioptrické brýle.
    • bavime se tu ale o tom, proc nejdou prodej moc dobre. v tomhle ohledu je tedy asi nejdulezitejsi prvni dojem. proto kdyz prijde clovek do prodejny a chce si vyzkouset 3D efekt v plny krase ( protoze to je hlavne tah tohohle handheldu), tudiz si da intezitu na maximum, a pak ma pocit, ze silha, tak to moc dobry dojem neudela.
      • Jasně že jde o první dojem, ale jedná se o to, že lidi nechápou, že nastavenim intenzity 3D na maximum nedosáhnou nejlepšího zážitku. Každý 3D vidí jinak, proto si to musí nastavit individuálně. A když to člověk používá dýl, tak se k tomu maximu stejně většinou dopracuje, protože si oči zvyknou. A o tom právě taky Iwata mluvil, že je potřeba zákazníky o tom posuvníku více poučit.
    • Ano, souhlasím, měl jsem 3DS pár minut v ruce a vše v pohodě, majitel mi taky řekl, ať dám posuvník tak na půlku a pohoda.

      Mám docela špatné oči, 1,5 a 4,5 dioptrie a tak jsem se bál, abych 3D efekt vůbec viděl, ale s brýlemi nebyl žádný problém. Problém by možná byl u 3D TV od Sony, kdy nemůže mít zároveň dioptrické a jejich 3D brýle.
  • 3ds je pro deti a navic za chvili omrzi ale psp2 to bude unikat to udělá díru do světa jakou nezazila ani má prdel *1*
    • xD moje řeč taky se strašne tesim na psp2
  • no lidi dneska nemaji jinaci starosti jenom kupovat nejaky zbytecny 3DSmejd. Platim za vse jak murovatej a jeste si pudu kupovat takovou zbytecnost.
  • no co si budem povidat,chvilku jsem na 3DSku hral a ze jsem mel neustale pocit ze silham a po chvilce jsem na tu obrazovku nechtel ani kouknout, je docela fajnovka.zastavam se nazoru ze 3DSko neni zrovna fajnova zalezitost pro oci.PSP mam a jsem s nim moc spokojeny, ale tohle bylo pro me po chvilce vyslevene utrpeni
  • Já bych viděl důvod jinde, 3DS je výborné zařízení a cena bych řekl není nijak extrémní, co je ale extrémní je absolutní (!) nedostatek launchových titulů. 3DS si určitě koupím, ale jestli nintendo čeká že na něm budu hladit psa nebo do nekonečna lítat s letadýlkem, tak to se mýlí. Z herního hlediska to považuji za nejhorší launch všech dob. Věřím ale že to Zelda, Driver nebo Resident Evil určitě změní, zatím ale nepotřebuji další krabici která by mi ležela na poličce..
    • Pravda, pravda, až vyjde Ocarina of Time, tak to prodeje nakopne. Je to sice remake, ale stále je to statisticky nejlepší hra všech dob (99 od kritiků na Metacritic, 9.6 od fandů, tolik nemá žádná jiná hra).
  • Urug
    Já to chápu, ale peněženka to nechce pochopit.
  • Jen at pocka az budou flash karty. To pak prodeje vystreli nahoru. Vetsina mych znamych co ma ds lite ceka jen na to ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit