Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    No snad se to příznivě projeví i v cenové politice. Minéři už se jistě nemůžou dočkat 😀

  • Bylo by prima kdyby taky ulovili nějakýho kapra do divize CPU, příští rok by se mi šiknul nový procesor a vypadá to že možnosti výběru budou tristní.

  • Hanzales

    Křemíkového Boha Jeho

    ...to sebudou dít ještě věci :)

    Říkám to zas a znovu, jsem moc rád, že jsem zažil první pong na ČB televizi, pak 8-bity, teď si užívám Jádra Jádra, Giga tera, VR (v plenkách) a dožiju se (jestli mně neklepne) ještě hodně zajímavých věcí za snad mnohem příjemnější ceny.

    Těším se na "remake" Cyberpunku, uzpůsobený 4rd generaci VR (hmatová odezva a zobrazovadlo vážící 4 muchy na zápalce a samo visící v popruhu já, běžící skáčící).

    Za 10 let to bude ještě pořádný hukot. Za málo pěněz si dáme VR závod a chvístci jako já si nablijou do helmy :D Ale ne z motion sickness, vlastně jo, prostě Gčka že to zamává se žaludkem. A že mám na xíchtu nějaké brýle ani nebudu vědět + snímání vlastního těla samozřejmostí.

    Přetočte čas, já su hodně zvědavý :P Do opravdového GT3 mně asi nikdo jen tak nepustí (a nablil bych jim do helmy) :D


    • Wolfcastle

      že jo viď to bude revoluce to VR asi jako 3D filmy každej má dnes 3DTV a BR přehávače a kouká na ty filmy je součástí obrazu no´´´   takovejch pohádek jsem před mnoha lety už slyšel a dnes se všem 3D brejle válej doma v šuplíku stejně jak všechny ty 3Dvisiony pro hry.. Jako ono to vypadá cool na veletrhu když to máte 5min na hlavě, ale na hodiny hodiny hraní je to doslova na blití. DOkud nebude vynalezeno skutečné 3D holografické zobrazovadlo kde obraz bude tvoren pixely 7680x4320x7680 a ne těma stereoskopickejma šidítkama tak se ve VR hrát nebude....Ale smutnej z toho být nemusíš ikdyby to holo zobrazova dlo zejtra někdo sestrojil stejně by ještě dlooooho nebyl HW co by to zkutečné 3D utáh

    • Jack1947

      Hezké povídání😀😉


      No za 10 let když VR je tady kolik 5let ? to je dost nadnesené já bych spíše řekl 15-20 to už bude možná použitelné i pro ostatní hráče.

      • Row

        VR pokud se budem bavit o "consumer" tride je tady 25 let a (ne jen spotrebni) elektronika je ten nejprudseji se rozvijejici prumyslovy obor, takze proc ne...

        • Jack1947

          Myslel jsem Oculus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit