Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Potřebují na chvíly oraz...(2-3 roky nebose dočkáme Far cry:Stone age a Far cry Ice age tedy jestli to není součástí plánu na DLC.
  • HUD se dá vypnout (F11).
  • Když už se tu bavíme o systému Ubisoftu v serii Far Cry. Víte co bych ocenil ? Kdyby mi mapa neukazovala kam mám jít, jako třeba i ve hrách od Bethesdy. Vy prostě jdete krajinou a už na radaru vidíte kde se co nachází, jen je to třeba opravdu projít aby to bylo napsané tučným písmem a popřípadě na tom dát fast travel. safra ale proč ? Já si tu mapu chci opravdu projít bez toho, aniž bych věděl kde co je. Nepotřebuju strážný věže nebo třeba kostely v serii Assassinů. Tohle podle mého strašně hru zlehčuje a navíc právě přivádí ke stereotipní nudě.
    • Neni problém si všechno vypnout.
      • Jak si vypneš jestřábí místa z Assassina ? Nebo jak si vypneš ve Far Cry radiové věže ?
        • Tak ty věže prostě nech být.
  • A to jako nebudu moct ty mamuty střílet kulometem? Ach, jo.
  • Také se musím vyjádřit:
    Někteří tu tvrdíte, že Far Cry 3 byl nejlepším dílem série - subjektivně myslím, že to tvrdí mladší hráči, kteří nebyli osobně u launche Far Cry 1 v roce ?2005?. První díl byl v té době jako blesk z čistého nebe: 1) grafika, 2) AI oponentů, 3) fyzika v prostředí. Jistě, můžete namítat, že se od té doby vše posunulo, ale uvědomte si, že tehdy se psal rok 2005! Druhá půlka s mutanty byla pro mě vítaná změna, některé chvilky ve hře byly DOKONCE i strašidelné a trochu to v člověku evokovalo takové ty Stalker boje se Snorky v temných podzemích - určitě lepší než random gangy neslaných, nemastných guerill.

    Far Cry 2 mi v paměti také zůstal, ale už to nebylo ono - asi jediný nosný prvek, který si vybavuji a opravdu hru někam posunul, bylo šíření ohně v prostředí. Jinak pro mě tato hra byla oproti prvnímu dílu spíše krokem zpět. Svůj díl v tom hralo i prostředí afrických savan - po čase stereotipní a nudné.

    Farc Cry 3 - poker, poker a zase poker......jinak už to pro mě bylo hodně slabé, nudné a i když byl herní svět opravdu velký, vše bylo na jedno brdo......zastřel prase kuší a vylez na vyhlídkovou věž, aby si odkryl další část území :( - jen ten hlavní záporńák s čírem a sexy modrooká mulatka, byly poměrně zapamatovatelné charaktery.

    Far Cry 4 - jsem už ani nekupoval

    Far Cry 5 asi také nekoupím - holt donekonečna původní myšlenku Far Cry rozvíjet nemůžou a zákonitě to skončí dalším neslanym nemastnym AAA titulem, u kterého se do marketingu nacpalo hodně peněz....a těch hodně peněz zajistilo prodeje......ale už ne jedinečnost jako v podobě Far Cry 1 v době vydání
    • Máme to podobné, pro mě byla FC1 nejlepší ze série, fakt mě chytla a bavila až dokonce, FC2 mě moc nebavila, dohrál jsem až FC3, něco na ní bylo... FC4 nic moc, ale tenhle Primal, tomu šanci dám, kvůli prostředí, hlavně
    • Ubisoft likvidátor značek
    • Lukass
      Pamatuju kdyz sem v jednice poprve uvidel menu a malem se pocural blahem plus ta skvela hudba, to byl sok jako blazen. Pak sem zapl hru a s otevrenou hubou prolizal prostredim, az sem se dostal k mori a tam uz sem se fakt pocural blahem :-D Nadhera to tenkrat byla, ale souhlasim stim ze od mutantu sla kvalita hry hoooodne dolu. Nejlepsi dil je podle me aktualni FC4.
    • @Walter Simons napsal jsi to moc hezky nemohu jinak než s Tebou souhlasit, ale jenom pro upřesněnou Far Cry 1 vyšel o rok dříve než píšeš, tedy v r. 2004 na začátku roku. Far Cry 1 byl nejlepší protože ho dělal CryTek, ty ostatní už si Ubisoft zbastlil sám podle svýho a .....
    • nightborne
      Jednička oslňovala grafikou, o tom žádná... ale od mutantů mě osobně strašně nebavila. Stejně jsem ji nicméně dojel, protože... well, grafika =)).
  • owny
    Předchozí tři díly si hrály na otevřený svět, ale bylo to hrozně prázdné a nudné. Toto bohužel nebude jiné a vážně obdivuju lidi, které to baví.
    • teraz som dohral farcry 3. vyborna hra, krasa grafika a pribeh.
      Ten velky ostrov som proste ignoroval. Nafarmil som samozrejme itemy aby som mohol nosit viac nabojov, viac zbrani, vacsi loot ruksak.
      A potom som len hral dejovu liniu.

      proste nic ti nebrani. je pravda ze ten ostrov je len naspamovany identickymi questami. proste ak by `tak spravili aj celu zemegulu, nikto by to nehral do detailu stale to iste dokola
  • Možná podle většiny budu tupec , ale jsem rád, že jsem tak nenáročný hráč... FC 3 a FC 4 jsem si užil a jsem naprosto přesvědčen o tom, že si užiji i Primal... Buď se Vám hra bude líbit a koupíte si ji nebo ne. Hotovo nic víc v tom není a veškerý hate je zbytečný jelikož stejně nic nezmění...
    • nightborne
      No počkej, teď jsi porušil kulturu nesouhlasu a předepsaný nespokojenosti se vším, a dovolil sis prohlásit, že tě něco baví! To ti jen tak nedarujem ;).
  • Já absolutně nechápu jak se ten ubisoft ještě vůbec může držet na trhu, snad 3 roky nevudělali dobrou hru ne? Assassin poslední dva hrůza, Heroes 7 příšerný, Far cry 4 + Primal nejspíš, průměr. Anno 2205 tragédie, taky méte radost když vám někdo systematicky przní všechny vaše oblíbené hry a je mu to úplně fuk? Klidně si každej může nadávat na CoD sice dělaj po desátý to stejný ale pokaždý je to více méně super, ale tohle.
    • Dělá hry pro masy a podle toho ty hry vypadají. Mně takové hry příjdou k ničemu, ale zjevně to dost lidí kupuje a hraje. Já už se soustředním prakticky jen na early acces hry a hry z kick starteru. Najít v mainstremu opravdu zajímavou hru je z mého pohledu docela problém. I když GTA V a Zaklínač 3 jsou mainstream a tyhle hry mě bavily.
      • Dělá hry pro masy.... a co to znamená hrajou to ty lidi vubec? podle nejakeho clanku o achivementech tusim ze sotva 10% hracu dohraje svoje zakoupene hry do konce.. (ne nemyslim ze splni vsechny achivemenety ale proste tech 90% hracu nikdy nedohraje ani hlavni pribeh)! tak to pak neni ani hra pro masy ale spis MARKETING pro masy presvedci lidi (rodice?) aby nejakou hru kupovali a von to pak stejne nikdo nehraje *1* *15* *11*
      • tak tak, jeste fallout 4 je supr, at si kazdej rika co chce. Pak jedu starsi hry a mody. popřípadě kombinace obojího Takže system shocky, quake 1, blood1, daggerfall, brutal doom, heretic a hexen, ELMA :), magic carpety, starsi tomb raidery a podobny. A pak obcas ne uplne stary ale zaroven ne novy hry. Ted me dost bavi Dying Light, Darksiders 2 remaster, Tomb raider anniversary/underworld, Overlord 1, Grimrock, nesmim zapomenout na Stalkery a muj oblibenej mod Lost Alpha, kde cekam na novou verzi, Quake live... proste hry s hratelnosti na 1. místě *14*
  • Inquisitor
    Nuda a šeď, chce to větší změnu než měnit kulisy.
  • Osviceny
    Tahle hra by se měla dát povinně do osnov na všech základních školách při výuce pravěku !
    • Jasně sova skenující bombardující nepřátelskou vesnici. Śavlozubej tygr jako domácí mazlíček.. Hotovej historickej epos.
      • Dějepis je furt jedna velká lež, furt se zjišťují fakta která si vůbec nerozumí s knížkama dějepisu
      • Osviceny
        A ?
        • MikeR
          No všechno špatně, každej přece ví, že mamuta jedli s koprovou omáčkou. Doba ledová je doba ledová.
          • nightborne
            A tak štěkám jako hrom, ať je koček milion! Rozhodně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit