Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    First world problems... 😬 lul😯

  • Daver

    Dat moment, kdy lidi tvrdí že WoW nemá pořádný příběh a ony mezitím vyjdou 3 díly encyklopedie, které tuto tezy ruší :D. A ne, nejsou to příběhy jen z W1-W3. Takovej Draenor, Outland nebo nedej bože ostatní rasy v RTS popsány moc nejsou.

  • Seraphim

    Ach jo. Zlatý Warcraft 3 a popřípadě první WOW. Tohle už je jak seriál u kterého scénáristi netuší jak to celé ukončit a tak to vyplňují vatovými, čím dál tím nesmyslnějšími, díly a ani milion restartů tomu nepomáhá. Měl jsem Warcraft univers moc rád a když tohle sleduji tak se mi chce brečet. Kéž by udělali pokračování Warcraftu jako strategie.  Nebo aspoň kompletní popření událostí ve WOW a udělali WOW nanovo ( nová grafika, mechanismy, lepší zpracování příběhu a hlavně vzali původní lidi co pracovali na příběhu!!! )  

    • Reeki

      Peníze hýbou světem co píšeš je naprostá utopie


      • Seraphim

        Nemyslím si. Odešlo jim hodně lidí a čísla klesají. Myslím si že pokud neudělají razantní změnu ( nová hra) pak jsou odepsaní. 

        • xtron

          Od roku 2006 co WOW hraji s přestávkami, jsem četl takovéto komentáře dokola a dokola, že wow umírá a přitom stále mu to mohou jiné MMO závidět, jak úspěšně inkasuje měsíčně poplatek i za jiné kosmetiky ve hře. Ano platící základna klesla, ale stále i s tou dnešní je to obrovská masa financí měsíčně, po které by každé jiné MMO slintalo i třeba jen po 10%:-)

          • Seraphim

            Co jsem čet naposled tak počet aktivních hráčů na WOW je neco mezi 2-3 Mil  (nezveřejní oficiální čísla). 2,5Mil má i ESO. Neříkám že končí. Dyt tam už není co dodávat. furt stejný systém, vzhled, příběh se nemění a neučastní se ho člověk. to už i ESO ma lépe spracovaný příběh jak WOW ....  

            • No jo ale ESO je buy to play, ikdyby ty tvoje neoficiální čísla byla pravdivá tak to je stále 2.5mil lidí kteří každej měsíc vysolí těch 15éček. WOW je poslední velký mmo který využívá subscription, všechny ostatní bud přesli na free to play model nebo na buy to play model a nový wowko prostě nebude. Kdyby ted vyšlo wow 2, tak už jen základní rozhodnutí jak bude vypadat by ti ubíral zákazníky, můžou hru udělat nádhernou a potom to nepojede těm kteří si tedka wowko vesele hrajou an své bramboře nebo můžou grafiku osekat a potom jim budou lidi nadávat že v roce 2018 vydávaj takovej paskvil, taky je tu množství obsahu, není možný aby blizz udělal hru která by se jen z dálky přibližovala tomu co má ted v sobě všechno Wowko, tab targetovej systém je dneska taky tak říkajíc překonanej a nikdo ho nepoužívá protože je moc statickej takže i styl soubojáku by ti rozdělil tvoje možný zákazníky. Prostě není možný aby blizzard z novýho wowka vytřesal tolik co dostává z tohohle a to samozřejmě sme vůbec nenakousli náklady na vytvoření takovýho novýho mmočka který taky nejsou zrovna malý a samozřejmě to že Wowko má tu výhodu že začínalo z pozice krále a už ho nikdy nikdo nesundal, nová hra by začínala na mnohem horší pozici v odvětví který je už dneska pěkně přeplněný. Ve finále je to pěkná představa Jo bylo by lepší kdyby udělali nový wowko a vylepšili ho a byla to pecka juchůů, to se ale podle mě fakt nikdy nestane.

              • KrejciPetr

                Reakce na příspěvek:

                Vidíte a já četl článek, kde řeší, že WOW nikdy nevydělávalo tolik co teď díky tokenům za goldy. Možná 2,5 milionu lidí platí subscription, ale ti lidé koupí ještě horu tokenů, kterou další lidi od nich nakupují, takže ve výsledku jsou na tom skvěle.

  • Tak už nám to "sluníčkové uvažování" přichází i do WoW 😬

    • SalemCZ

      nebylo to tam vždycky?

  • Horda mi vždycky přišla jako špatná strana, už by to s nimi chtělo nějak finálně vyřešit. Nemrtvé by chtělo zlikvidovat totálně, jelikož to jsou zloduši a přijít s něčím novým, aby spolu rasy Aliance a Hordy už nemusely neustále bojovat. Je totiž hrozné jak se to stále natahuje.🙂

    • xtron

      Jasně, chybí nám tam politická korektnost a neutrální pohlaví:-))))

  • twicer

    Zní to pěkně, ale v samotné hře jste větší počet lidí bez nárameníků stejně nezaznamenali.

  • CRYPT

    At si sundavaji co chcou, ja jsem byl pro Sylvanas. Ti co si sundavaji "narameniky" jsou zradci hordy a melo by se s nemi tak i zachazet

  • Odulin

    Tak to se mi moc líbí a to wowko nehraju.....

  • Foxtrot_cz

    Navrhuji přijmout elfské uprchlíky a jako solidaritu jim poslat nějaké dotace :)

  • Lukyz

    Mě to přijde naprosto fantastické, že se takovým způsobem komunita vyjadřuje k něčemu co se jim (ne)líbí ✌️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit