Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...což bezpochyby omlouvá všechno to utlačování, vraždící astmatické kyborgy a planetární genocidy, při nichž vraždíte miliardy lidí..."

    Tuhle novinku psal očividně někdo (Václav Pecháček), kdo Star Wars vesmír zná opravdu jenom okrajově a svůj nedostatek znalostí se snažil vykompenzovat planým moralizováním.
    Redaktor by si měl uvědomit, že se jedná o imaginární universum se svými vlastními pravidly a nesnažit se tady vnucovat své kecy/názory na morálku a politiku.

    ----------------------------------------
    A teď pro všechny fanoušky univerza: Už se těším až to těm Rebelským krysám natřeme :D
    • Tady někdo zapomněl, jak Impérium upálilo rodinku farmářů a vyhodilo planetu do vzduchu jen tak z hecu? :D
      • Rodinku farmářů? Pomluva, každý z tý písečný díry ví, že to byli píseční lidé. A co se týká té planety, prosím nepodléhat stejné rebelské propagandě jako autor článku (jeho napojení na rebelskou síť jsou naprosto zřejmá) a nutno si uvědomit, že planeta byla zničena díky tomu, že na ní byli zbraně určené k boji proti Impériu. No a když tyto explodují naráz.......no, ehm *1*
        • Přesně tak.

          A pokud tou zničenou planetou myslel Alderan, tak musím poukázat na to, že Alderan měl dlouhodobý problém s velkou nezaměstnatností a terorismem (bídní rebelové). Ačkoliv by někdo mohl označit metody Grand Moff Tarkina za neortodoxní, tak se musí uznat, že po jeho intervenci nezaměstnanost na Alderanu vskutku klesnu na 0!
  • Tilwaen
    Tak snad nechají moralizování o vyvražďování a útlaku nevinných stranou a nechají nás prostě pořádně naprášit těm bídným Rebelům kožichy.
  • Pokud je to normální postava a nebude každých 10 minut řvát, jaká je silná černá žena who don't need no man, tak nevidím problém. Politická korektnost je mor a samotní DICE to s tou diverzitou docela přestřelili v BF1, ale z reakcí některých lidí mám dojem, že kdyby Nová naděje vyšla dnes, tak půlka komentujících brečí nad tím, jak je Leia výsledkem SJW propagandy a utlačuje jejich mužství.
  • CRYPT
    Teda jako ze musim hrat za zenskou to je pro me hodne velke minus.... Ale zase hodne velke plus je ze budu hrat za me milovane Imperium. Tak uvidime
  • Pokud to nebude SJW agitka tak mi je jedno jestli je hlavní postava chlap nebo ženská ačkoliv mi ta ženská spíš připomíná chlapa což by odpovídalo feminismu. Ale což uvidíme .
  • Trochu jsem doufal v nějaké mapy a jednotky z éry Klonových válek. Hlavně pompézní bitvu o Geonosis.
  • Těžko soudit z jednoho screenshotu, ale mně se tahle "hrdinka" docela líbí. Trošku v ní vidím Michelle Rodriguez, aspoň to není žádná barbie. Jediné co mě děsí je ten prázdný pohled. A taky je u elity trošku divná absence battle scars, možná na ně dojde v průběhu hraní. Nezbývá než doufat, že se obloukem vyhnou klišoidní výměně stran.
    • Absence jizev vám přijde divná? Vy nevíte, že hrdinové jsou imunní vůči zraněním a natož nějakým trapným jizvám? :D

      Jinak pilot stíhaček nemá moc velkou možnost získat jizvy, když dostane zásah, tak ve vesmíru následně umře.
      A u pěšáka jizva na obličeji je velmi vzácná, protože jakýkoliv zásah do obličeje většinou znamená jistou smrt. A pokud to přežije, tak Bacta dokáže zranění vyléčit tak dobře, že tam nebudou ani jizvy ;-)
  • Magister_Peditum
    Jasně, všichni jsou i elitními piloty, ale skutečně se mi nezdá vhodné jít do boje v leteckém skafandru.
    • XorxoxTalarius
      Asi si rekli ze je to stejne jedno, kdyz ta jejich zbroj ma save 7+ na D6 *1*
  • Kdyz se to tady tak resi vzdycky me zajimalo myslite ze by mohl byt Sith na strane Rebelu? ciste treba z politickych duvodu..jsou Grey Jedis i Sith v Old Republic ale vzdy na sve strane
    • XorxoxTalarius
      Sith? Klidne mohl, pokud by mu to pomohlo dosahnout sveho cile, tak klidne.
      • Nejenže mohl, ale v historii už pár takových bylo, co bojovalo za ty slabé.

        Třeba v Knights of the Old Republic 2 byla Kreia, která pomohla zastavit ultimátní pohromu Darth Nihilus (prakticky nezastavitelný, živil se vysáváním Síly ze všecho živého) i když to udělala k dosažení svého cíle (pomsta za jeho zradu).

        Jinak v literatuře bylo MNOHO podobných, kteří byli Sithy, ale přesto bojovali proti "zlu" (i když mají jedno společné a to, že to nedělali pro "dobro" galaxie, ale ze svých vlastních důvodů)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit