Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hots hraju od vydání a sledování HGC (což je jejich dotovaný e-sport) mě velmi bavilo. Mnohokrát mě, ale napadlo kolik peněz na tom tratí, protože sledovanost byla podle všeho bědná. Což je škoda, ta hra podle mě potenciál má. 


    Jinak si dovolím poznamenak, že ta úvaha je úplně mimo, ve skutečnosti to znamená, že Blizz definitivně háže flintu do žita. Hra v žádném případě není schopná svým feature setem, natož skladbou hrdinů, konkurovat LoL a Dotě. Problémů má taky nepočítaně např. bídný matchmaker. Jak říkám, já jsem fanboy, ale je třeba se na to podívat objektivně, tohle je v podstatě konec, ikdyž servery pojedou nejspíše ještě řadu let. Z ekonomického hlediska to asi smysl dává, ta hra podle mě nemohla vydělávat. Nakonec stačí se podívat na reddit, jak´ý je tam pláč :)

    • twicer

      Hots sem hrál jen párkrát, ale napadá mě otázka zda si myslíš, že by případné vydání několika dalších hrdinů dorovnalo zmiňovanou nabídku a možnosti ve srovnání s konkurencí. Což se stát může i s menším počtem vývojářů, však dota je na nové hrdiny taky hodně zkoupá ( ikdyž je asi i dle tvého příspěvku více kompletní ) .

  • Bobrkola

    A teď to přeložíme do normální řeči: Blizzard zhodnotil, že investované peníze/lidské zdroje nejsou ideální a jinde by vydělali více. HoTS tedy čeká to, co potkalo D3: Minimalizace investic do nového obsahu/marketingu (= zrušení esport ligy) a zaměření se především na tvorbu nových skinů postav (=zisků) s tím, že jednou za kvartál přidají novou postavu/jednou za rok novou mapu (aby lidi moc nedržkovali) a brawly budou jen recyklace těch již vydaných...


    Ale zase na druhou stranu se těším jakou další super hru na mobil oznámí na Blizzconu 2019. Přeci jen musíme mobily respektovat (EA slogan) a zároveň je máme všichni ne? :)

    • twicer

      To co popisuješ funguje v Dotě už několik let, takže bych na to tak pesimisticky zas nekoukal.

    • axell1990

      Tak nějak už delší dobu se šušká že HOTS si nevede ani zdaleka tak jak si od toho blizzard sliboval. Takže nejspíš prostě přecházejí do stavu vymlať z toho co jde dokuď to někdo hraje.

  • KrPa

    copak 😀 snad nerusi moby a nedelaji na br hre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit