Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jůů, že by důvod, proč to zase po čtvrt roce pustit?
  • V karetních hrách nejsem příliš zběhlý tak se zeptám. Je možné přidat do hry větší množství karet, aby na jednu stranu nevykrádali už přítomné karty (tj. byli originální) a na druhou stranu nebyly až moc zvláštní případně vyloženě over-powered?
    • Určitě jo. A nemusí být vůbec originální - můžou se inspirovat MtG.
    • Matthew1J
      Myslím, že zatím sa jim to celkem daří. A pokud karta bude OP tak ju vybalancujů.
  • Miserius
    Naxxramas mě sere, přijde mi většina těch karet hodně OP
    • Mě vadí Haunted Creeper (ten pavouk, co dává po smrti dva menší). To je tuhá čuba. *1* *16*
    • Veskoslav
      To se může jenom zdát. Včera jsem udělal s knězem svou oblíbenou taktiku za 8 krystalů. Měl jsem už vyloženou kartu, co měla Shield, nepřítel ji "ignoroval" a bušil do mě, zbylo mi 6 životů, on 5 hrdinů (všechno útok, nic obraného) na stole, já měl dva, oba bez tauntu. Shiel měl 4-6 a druhý nestál za nic. V ruce jsem měl Dark Cultist. Takže jsem začal. Vyložením DC, přidáním 2 životům, takže měl 4-8, použití dvakrát Divine Spirit (zdvojnásobí počet životů) 4-32 a nakonec použití Inner Fire (přemění útok na stejný jako počet životů). Takže za cenu 3+2+2+1 jsem měl jednotku 32-32. A to je OP jak hovado:)
      • Prepac, ale naskladat 3 karty, resp. v tvojom pripade 4 z decku co ma 30 kariet chvilu trva. Sam to za priesta hrajem takto a vobec si nemyslim, ze je to OP. To kombo ma niekolko slabin.

        1. Vyzaduje 3 specificke karty
        2. Musis si udrzat priserku na stole. To co sa stalo tebe len svedci o tom, ze protivnik nevedel co mu hrozi od priesta, ked ti necha miniona na stole.
        3. Obycajny Taunt ti riadne rozhodi celu tvoju strategiu.

        Takze naozaj si nemyslim, ze toto je OP. A to ani nevravim, ze je plno kariet, co ti zabije priserku aj keby bola 60/60, pripadne dostanes Silence od sovy co stoji 2 krystaly a tiez si skoncil.
        • presne toto neni OP, musis to poskladat, musi ti to prezit silence, to roguna +leroy a ta vracecka zlevneneho leroy do ruky takze v hednom koza 3x leroy to je OP!!! nejde se tomu ubranit za 8 many dostanes likvidacni attack v jednom kole to JE OP
        • Veskoslav
          No ono bohatě stačí mít proti sobě někoho, kdo má kartu na zabití, Frog či něco obdobného. Ano, byla to chyba protivníka a lehce jsem ho tím porazil. Ta taktika má příliš mnoho slabin od toho, že člověku musí přijít dobré karty, musí to nakombinovat a musí to s něčím nakombinovat. Je tam příliš mnoho proměných. Spíše jsem chtěl poukázat na to, že nové karty nejsou tak OP, jak si někteří myslí.
      • OP možná, ale nekonzistentní, takže pro vážnější hraní nepoužitelné.
    • Mě to ani nepřijde, to je prostě rozvoj nové mechaniky... ale je fakt, že většina lidí hraje spoustu karet z Naxxramas.. Mě to ale nevadí, sám jich pár hraji taky a časem to stejně vybalancují. Nicméně musím říct, že takový psi od huntera jsou i přes zdražení na 3 many pořád šíleně silní.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit