Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lepší by bylo DLC pro GTA 5, ale je fakt že z toho by nemohly rýžovat
    • To neni pravda, kdyby vydali single DLC tak na tom stejně vydělaj balík lidi by jim utrhali ruce, nedej bože kdyby třeba přidali kus nový mapy
      • Tak tak ale to asi není v kurzu
  • Opravdu tento ubdate bude na PS3??
    • Pouze pro PlayStation 4, Xbox One a PC.
  • Jako hodně hustej update, ikdyž jsem nikdy multaku nepropadl tak ty vehickly ve stále skvěle špičkové hratelnosti bypadají namakaně..
  • GTA Online som hral ešte na oldgene. Tie dlhé loadingy by som ešte prežil, ale hrať bez vlastnej party s náhodnými ľuďmi napríklad heisty sa nedalo. Celé mi to prišlo len ako taký lepší mód do singlu, proste nedokončené. Je to dnes na novších konzolách a PC lepšie? Oplatí sa tomu venovať čas?
    • Loadingy pořád strašné, servery pořád nestabilní, jádro hratelnosti pořád neskutečně primitivní, jenom tam naházeli plno nových aut, oblečků a mechanik, které přestanou bavit po pár hodinách. Místo aby pořádně promakali základ z toho udělali dojnou krávu navrženou tak, aby lidi co nejvíc utráceli za Shark karty.
    • Pokud nejseš línej chuj a umíš využít internet k hledání aktivních spolubojovníků tak ano, ale stím co si psal o předchozích zkušenostech bych to ani nezkoušel. U další novinky o Gta by si tu tak akorát plakal jak malej jarda.
  • Singl snad nikdo ani nehral, na co by tam delali dlc. Davno to prevzalo online.
    • Facepalme, když píšeš že je to bez diakritiky mezi hráčema normální takhle na chatu jako ve hře, tak mi vysvětli proč všichni tady o tobě píšou jaký jsi deb!l co neumí psát? Zkus nejprv odpovědět když budeš psát
      • Dokonce je i naprosto bezne, napr. mezi prekladateli a lidmi, co na denni bazi pracuji s textem, ze jakmile prijdou na internet, uplne bezne prepnou mod a pise se bez diakritiky. Ovsem zdejsi osazenstvo to bere jako neschopnost a podobny srance. A nevysvetlis to nikdy.
      • Proc? Protoze je to tady jeden ignorant a radoby hrac vedle druhyho. Pokud prijdu do spolecnosti opravdovych hracu a ne tehle pozeru, radoby profesionalnich hernich kritiku a expertu na vyvoj, tak tam je to naprosto jasna vec a vubec se o tom nediskutuje. V kazdy diskuzi se najde minimalne jeden nepolibenec, kterymu dosly argumenty a tak ti vytkne, ze pises bez diakritiky, aniz by vedel, proc to tak je. Tady na tom forum to ovsem neni jeden, ale vetsina. A proc, ze sem pisu, kdyz jsem ten opravdovy hrac, ktery se podle me vubec touhle diskuzi nezabyva, protoze pari? Protoze jednou za cas uz me chyta amok z tech nulovejch inteligenci co tu jsou a krom probirani jejich smesnejch existenci hluboko za oponou, mnohem vejs nez jsou oni, mam potrebu sem prijit a snazit se je trochu usmernit. Bohuzel to pokazde dopadne katastroficky a ten kdo se o to pokusi je sezran zaziva bandou dementku.
    • Jack1947
      Solidní vešplach tohleto *2*
    • sorry, názory blbečka co ani neumí používat diakritiku nikoho nezajímaj, try again *6*
      • Sorry, nazory mladyho pitomce, kterej nevi, ze se od pocatku internetu zcela normalne pise v neformalnich konverzacich a hlavne v konverzacich mezi hraci bez diakritiky, nikoho nezajimaj, try again.
        • Bez diakritiky píše len lenivý retar**
          • easy: Ty si taky moc inteligence nepobral vid. Snad casem, az se probudis z diskoteky a dojde ti, ze to cemu ty rikas pomocna skola, je ve skutecnosti neco, na co jeste dlouho nedosahnes svym jednoduchym myslenkovym pochodem.

            Jack: Ty si holka? My se tu snad bavime o holkach celou dobu?
            • bež se už spláchnout ty chudáku. a najdi si holku
          • Doporucuji zajit si na vysokou skolu na nejaky pedagogicky obor. Tam ti vysvetli, jak se urcite casti mozku ctenim takoveho textu procvicuji. I kdyz vysvetleni takove veci muzes najit na kazdem kroku.. to bys ovsem nesmel byt debilni. No mozna tam to konecne pochopis.
            • Největší pecka když člověk typu Jack napíše něco jako "Řiká se že z hloupých lidí se nemá dělat legrace, oni to nikdy nepochopí"

              Ano máš pravdu, ani si neuvědomuješ jak trefné to je.
            • Jack1947
              Řiká se že z hloupých lidí se nemá dělat legrace, oni to nikdy nepochopí nicméně. To musela být hodně podivná pomocná škola a asi moc nepomohla když chudák má noční můry z diakritiky dříve jsem tak taky psal a i když psát mi moc nejde ( neznám všechny háčky- čárky na písmenem) asopon se snažím.

              facepalm jede celou dobu tu svou a celkem dobře baví. ICQ jsme zažily a co ? to nás nenutí se omezovat na psaní bez diakritiky ale at si píše jak chce kdo chce jen at to nedává jako jediné pravidlo to že je neschooný, pohodlný ulehčuje si "práci" neznamená že to tak maj všichni.
            • Nakonec, řekl bych, že diakritika bude ten poslední problém, když čtu ty jeho rádobymoudré srance podané formou pomocné školy.
            • Jaja: ano duvodu je vice, jeden z nejvetsich a stale platnych je rychlost, ktera hraje v hernim prostredi roli. Stejne jako se pouzivaji herni zkratky, tak se pouziva psani bez diakritiky, aby si predal onu informaci co nejrychleji a bez zbytecneho balastu, jelikoz mozek (asi ne clenu teto diskuze) dokaze bez problemu tak psany text prelouskat. Uz jednou jsem to rikal a tak nevim, co na tom stale nechapes. IQ nula? Pro tvoji informaci, ne mobily bez problemu diakritiku nezvladaji a kdyz uz jsme v mobilnim prostredi, kde je psani bez diakritiky v sms apd. jeste beznejsi a mohem obecnejsi, opet se muzeme bavit o rychlosti a dokonce i o vetsi spravnosti. Staci si vyjet trochu psanyho textu s diakritikou z mobilu, o zabavu postarano na celej den.

              Bernie: jak si dosel k nepochopitelnymu zaveru, ze kdyz tak nekdo pise, tak neni SCHOPEN psat s diakritikou nebo dokonce neni schopen se to naucit? Nekolikrat jsem rekl, ze v hernim prostredi je to zcela bezne, jakmile dojde na formalni komunikaci, tak se samozrejme s diakritikou pise.

              Emu: Ty si tomu dodal korunku. K procvicovani mozku dochazi pri cteni takto psaneho textu a napomaha technice "text skimming", ktera, pro tebe zvlast, je vec z jineho vesmiru, jak to tak vypada. Jako pedagogicka pomucka se to pouziva prave predkladanim textu bez diakritiky a nebo textu se slovy, ktere maji spravne jen zacatecni a konecne pismeno a nechava se to studenta nahlas plynule cist. To ti zjevne nic nerika. Nas jazyk ma tu vyhodu, ze nam toto umoznuje.

              Jack: no, Jacku, ja bych rekl, ze tady netusis ty, vlastne nikdo. Ignorace tu primo vyzaruje z kazdeho z vas.

              Kazdopadne, abychom si to shrnuli, tak psani bez diakritiky se v pedagogickem prostredi pouziva jako nastroj k procvicovani mozku a jako nastroj, jehoz vyuzivani cloveku ulehcuje praci s textem vcetne jeho cteni. V hernim prostredi je to zcela bezna vec, ktera se tak praktikuje uz od zacatku, ma nespocet duvodu a nemeni se. Neni to tedy demence, jak to primo v tehle diskuzi kazdy z vas vidi, ale pozna se tak clovek, ktery vicemene stal u zrodu, zazil doby ICQ a chape jednoduche principy, proc se to takto pouziva. Da se dokonce rici, ze clovek, ktery to vidi jako naprostou anomalii, je nepoliben hernim svetem, a ve vasem pripade tady presto kazdy den dela chytreho. Jeden den je to mistr animaci, druhy den historik, treti den expert na mikrotransakce, a ctvrty den je to nejlepsi herni vyvojar apd. a pak ani nechape nejzakladnejsi nepsane herni pravidlo, jeho duvody a za jakych okolnosti se pouziva. A jeste to bude porovnavat s clovekem, ktery beha v kozenych slipech, coz je samozrejme uplne mimo. To jsou mi ale hraci tady, jeden blbejsi, nez druhy.
            • Jack1947
              Nebo tady jenom machruje přeci jenom Kdo neumí = učí ;)
            • Nebo učí tělocvik *7*
            • Třeba je takový frajer, že mu nevadí, když mu jeho studenti odevzdávají práce psané bez diakritiky, naopak je rád, protože si tím přeci procvičuje mozek *4*
            • Jack1947
              Pana facepalma už delší dobu úspěšně ignoruji, sám je tak na ten facepalm. I když možná dá smysl když je snad učitelskej a ani nezná diakritiku rofl *12* tweda spíš smutné.
            • Když tak koukám na tvůj první komentář, tak mi přijde, že ten troll jsi tady ty.
              Jinak v dnešní době psát s diakritickými znaménky není problém a není omluva proto, když se to člověk není schopný naučit.
              Nemůžeš běhat po ulici v kožených slipech a mlátit lidi klackem do hlavy protože se to tak dřív dělalo.
            • chybi ti velke pismeno na zacatku vety a bodka na konci
            • toto platilo v počátcích internetu, kdy ti diakritika mohla rozhodit text, až byl prakticky nečitelný. dnešní prohlížeče umí v základu zobrazit jakoukoliv znakovou sadu a jedná se tedy o zbytečnost, přežitek, není jakýkoliv důvod psát bez diakrity, dokonce i mobily dnes zvládají diakritiku bez problému
            • Bernie, ty ses blbej, nebo navedenej? Potrebujes to vysvetlit znova, nebo tvuj malej slepici mozecek opravdu odmita prijmout neco, o cemz si nemel ani paru a prikazuje ti po nazornem vysvetleni faktu trollit? Oh wait... my jsme vlastne zapomneli, ze ty si jdes pustit hru a s lidmi tam komunikujes s diakritikou.

              Jaja, co ty si presne nepochopil na tom, ze se bavime o koverzacich mezi HRACI na forech, ve hrach apd. a ne lidmi pri formalni komunikaci?
            • kdysi dokonce když si poslal email s diakritikou tak to skomolilo text, proto se psaly maily bez diakritiky. asi 10 let zpátky. (to ovšem tyhle decka ješte leželi v kočárku)
            • sorry, ale kdyby moje sekretářka uměla psát jen bez diakritiky, asi bych jí brzo vyhodil *4*
            • Pěkný, jak se snažíš zamaskovat svoji neschopnost používat diakritiku, ale stejně ti to nežeru.
            • Ano ty pitomecku, to je taky jedno z cviceni, ktera procvicuji mozek. To ses tak vypatlanej, ze pouzivas znamou a zavedenou vec jako urazku? Pouzivej mozek.

              A pro druhyho pitomce: jaka cast historie? Pro tebe hodne vzdalena historie, jelikoz ses bud uplne blbej, nebo ti 15. Muzes mi vysvetlit, cos nepochopil na tom, ze hraci mezi sebou zcela bezne pisou bez diakritiky? Kdyz vznikl internet, tak se takove psani stalo nepsanym pravidlem z mnoha duvodu. Jeden z obecnych je samozrejme rychlost. Nikdo nechtel cekat na posranou sekretarku, az si natuka svoji precizni vetu se vsemy znamenky. Jeden z vice specifickych je to, ze hraci bezne hraji v noci a v dobe, kdy neexistovaly podsvicene klavesnice, se stalo beznym, psat bez diakritiky, aby si jak imbecil nemusel ve tme neustale hledat verze pismen s diakritikou. Dalsi duvod je samozrejme vetsi kontakt se zahranicni hracskou komunitou a tak psani v cizim jazyku. Duvodu je mnohem vice. Pravdepodobne se brzy zavede i to, jak poznat mlady pako - tak, ze ti v hracske diskuzi vytkne, ze nepises diakritiku. V dnesni dobe se toto pouziva hlavne jako pedagogicka pomucka a to vcetne cviceni, ve kterem jsou slova jen se spravnym prvnim a poslednim pismenem.

              Neskutecny, jak debilni lidi se tady vubec muzou vyskytovat.
            • Co takhle psát správně jen první a poslední písmena u slov? Teřba thklae, je to dceola pdrel.

              Tak se procvičíš ještě víc, kašpárku.
            • Jaká část historie vysvětluje tvoji neschopnost používat diakritická znaménka?
            • Nauc se par zakladnich pravidel a trochu zabrouzdej do pro tebe hluboke historie.
            • Dodělej si základku, pak se oháněj vysokou školou.
  • ať jdou do háje, místo pořádného single DLC samý online obsah, na PC se ještě ty online věci daj do singlu odemknout pomocí modu, na konzolích smolík. Jímá mě děsivá představa, źe GTA 6 už bude čistě jen mmo *13*
    • Jack1947
      Jo už se z toho začiná prý stávat solidní P2w ale snad GTA bude vždy i o SP.
      • Je to p2w jak vyšité, ze začátku sis za vydělané peníze mohl něco pořídit ale tak drahé věci co tak prodávají a co bys musel vydělat je aspoň každou misi dohrát 100x než se dostaneš na nějaký obstojný kapitál za který si něco málo pořídiš a jak jsme se bavili v pátek. Slíbený dlc do single na to se vysrali jen proto ze to lidi podporuji
        • hele co se tyka ceny veci v online a politiky Rockstaru je to hnus, nicmene koupit ve hre 2 nebo 3 ksefty ktery ti pasivne vydelavaj solidni prachy neni problem za 3 dny si nagrindit nacokoli. Takze nechapu co tenhel brekot znamena.... jakou misi 100x?? co to placas hral si to vubec? co MC business? BUnker? Vehicle warehouse? vydelavat muzes afk pasivne tim ze si pustit v GTA televizi a nebudes kicked for idle.... simple. Vy jste jen ubrečenci co tu na vsechno nadaval. LAMO vydelat na jachctu neni problem nagrindit za 4 dny. napriklad ale vy radsi budete hrat mise za 10k a nadavat u toho lol
          • Jack1947
            To je zase jiná věc ale ty budovy něco stojí ne ? a na ně si vyděláš taky rychle...
            • Začátek je nejtěžší a na to oni sází. Vydělávat se dá i tak že pomáháš jiným u CEO dostáváš plat podle toho jak moc tvůj šéf umírá cca 6-14k za nějakých cca 10-20 minut. Nevím kolik přesně to je.Pak heisty, ale pokud tam máš lidi co to neumí tak si nevyděláš.
    • Bohužel, online je pro ně lákavá ždímačka peněz. Když tak blázní utrácej za virtuální online prachy, prachy reálný, tak co by to nepodporovali, že? Úmyslně je v onlinu všechno tak drahý, že se najde dost lidí, co si ty peníze koupí. Jako dát za virtuální prachy víc, než stojí samotná hra, mě přijde jako dobře ujetý. Ale evidentně jim to sype. Nový věci do singlu nepřidají úmyslně, aby měli co nejvíc lidí v onlinu.
    • Bohužel toho se děsím taky. Jelikož mě online složka moc nenadchla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit