Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude prekvapeni, kdyz se toho na pc proda aspon desetina toho, co na konzolich, prestoze to bude mit radoby lepsi grafiku a cenu :-). Prijmy budou hadam tak dvacetinove. Zalezet to bude hlavne na kvalite drm.
    • bude prekvapenim jestli se vubec neco proda, protoze R* si svym pristupem k PC hracum zadne prodeje na PC nezaslouzi. http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm
      • sr*t někomu na hlavu a čekat že mi na ni bude sr*t taky? definice šílenství? *1*
        • jj R* to posral
    • Tak jasny,ze to az zas takovi skok nebude,ale tady jde o pristup k samotnym hracum!Proc hra musi vypadat tam lepe a tam hure,proc na pc ta hra nemuze vypadat jak na ps4,proc za kazdou cenu musi byt pc verze top!Ale javuz na to fakt prdim,budu psat uz jen kveci.Ted jsem si koupil za 500kc btf4,je to pro me adekvatni cena za horsi verzi,ani me to tolik nestve.Hold na multiplatform hry pockam treba rok,az se mi ta cena za horsi verzi bude zdat adekvatni.
      • protoze PC to na rozdil od "nextgen"konzol zvladne s vice objektama, vetsi hustotou provozu, vetsi dohlednosti, s vice fps a ve 4K!, protoze posledni generace konzoli to, uz je deska HW lowend, proc hra nekde vypada hure? to ji jako meli udelat na Wii a podletoho nejslabsiho hw i na vsechen ostatni HW? PROC?
    • Propojte si ucty,a zadna drm nebude!
  • Kazdej rozumnej PCckar co na to cekal tak dlouho, pocka tech par mesicu a koupi to, az se stim R* zacne podbizet za 200,- v akci v kazdem tescu
    • cekate,na to tak dlouho,protoze jdina pc verze bude next gen!Porad rikam,ze vyvoj na pc je nejdelsi a nejdrazsi,preci sami pc vyvojari nebudou pro sebe a pc ckare delat oskubanou slepici!jsem tak nastvanej,ze uz tady radsi ani psat nebudu!Pry vsem chceme stejny zazitek v hrani!Mozna tak sami sobe!
  • Doufám ,že se PC Master Race ukáže v tom nejlepším duchu a počet prodaných kusů na PC překonají všechny konzole.
    • srandysto!kazda 1koupena verze,se rovna 5stahnuti.Pc ckari jsou vycurani,nejdriv delaj humbuk,jak to vsichni chtej,jak to vsichni budou kupovat,schvalne sepisuji petice,aby to vypadalo verohodne!A ve finale reknou ze to nechtej,ze vlastne oto ani nestali,a ze si pockaj az to bude stat 700kc,nebo si to stahnout za daco!A vsichni jim to zerou!A co vyvojari uz se taky tesite jak konzolisti vam zaplatili tu vasi pc verzi co!Oslove!Uz podporuji jen konzolovi vyvojare!
      • Hry od pc vyvojaru si budu stejne uzivat zadaco,jako pc hraci,nacemkoliv,nacem chci!Diky politice online distrybuce,ktera je vsude stejna.A muze za to vy,delate jen pc verzi nadrazenou,to mate zato oslove!Za oskubanou slepici vam nic platit nebudu!
        • lol ty ses ale rozjel draku, uz je to lepsi? :D Prijde mi, že trpíš krabičkovým syndromem hraničícím s tzv konzolovým mindráčkem. Ze si radsi nekoupis to herní PC, když to tak zle neseš?
      • Ale to sami co jde na pc,to jde i na konzolich,vim jak nato,protoze konzole ma stejnou chybu,jako pc,at to je ps3,xbox,360,xbox one,ps4,jediny co nejde,to je ps vita.ps3 byla prolomena driv nez ten bulik,co si myslel,ze ji prolomil,uz byla prolomena,co se tyce her,to sami xbox 360!A nejde tomu prolomeni zabranit.Cim vic sluzeb budou nabyzet,tim je to vic prolomitelne!Hold digitalni distribuce.Jedine jak to vse zastavit,jsou jen diskove verze!
    • No víš, my máme na PC tolik her, že i kdybychom nedělali nic jiného, sotva si zahrajeme vše, co stojí za řeč. To vy konzolisti musíte čekat na každou hru se smilováním a ani ty staré hry z předchozích konzolí si většinou nezahrajete. Já mám desítky her na účtu, které jsem ještě nehrál a na které se chystám. Kolik je na konzolích k dispozici her dohromady?

      Dokonce i to GTA V si zahrajeme v té nejlepší možné kvalitě s vychytanými chybama a už snad konečně nadupaným multiplayerem. *3*

      Kromě toho všeho, dost PCčkářů vlastní i konzoli a hraje na obojím.
      • To bych taky rad,pc mam,ale jako notebook,protoze drahe pc se mi nevejde do rozpoctu,a ps4 me na zimohrani vyhovuje,u me ma proste prednost kolo za 20tis ,nez tak drahe pc.Az kopim tento rok v zime vsecky exluzivky co tento rok vyjdou tak zimohrani jak vysity!A naka multiplatformovka exsistuje?Pro me mozna tak pro evo,nebo golf.
      • Ani nemam zajem,hrat stare hry,moc dobrych jich nebylo,kopil jsem si ps4,abych hral nove hry a ne ty stary!Jediny stary hry co bych si chtel zahrat,treba v remsteru,gt6,uncharted1'2'3,vsechny god of war,Havy rain,byjond two souls,jack and dexter,ale to mam na vite,vsecky exluzivky,ale na multiplatformovku,ktera by za to stala???Fakt nejak nevim.Sorry asi zadnou,davam prednost kvalitou,pred kvantitou.
  • Jack1947
    Naprosto zasloužené ale to bych už jen omílal dávno prořeklé fráze. Tak snad GTAVI bude dvojnásobně takhle uspěšné - nebudeme troškařit klidně 5krát tak úspěšné. *4*
  • zadam rock star o zduvodneni,proc pc verze nemuze vypadat stejne jak ta na ps4!Proc musi byt hezci?Kdyz jde o hratelnost!A strasne si preji,aby gta6 vyslo prvni na pc!A rok po pc verzi na ps4,aby se videlo kdo si zaslouzi hezci gta!Kde se kupuje nejvice gta!Jo a minuskame nesetrete!zdary! *16*
    • Kozy
      Ty jseš vážně kus vola. Nejhorší na tom je že ty asi nejseš troll.
      • Ne,ted jsem rozladenej troll!Ponevadz gta5,je,nebo byla nedrassi hra co jsem na ps4 kupoval!Skoro 1900kc obyc krabicovka!Tak jsem myslel,ze je to next gen verze!A vono ouha,ona prava next gen verze bude ta pc verze,za 1200!A jeste s cz prekladem a podporou 4k!Tak kdo by nebyl nastvanej!Vidim to tak,ze bud presedlam na pc a budu se smat konzolistum jak me ten next gen na pc zaplati,nebo zustanu na konzoli a multiplatformovku si kopim vyjmecne,ale opravdu vyjmecne,protoze to co se deje v tyhle generaci her,to si nedovolil zadny vyvojar v zadne predesle generaci,hruza,hruza.
        • walltar
          Pc verze za 1200? Víc jak 900 bych za to nedal.... Spíš někde koupím tak za 700.
    • walltar
      Protože PC to narozdíl od konzolí zvládnou, tak není důvod nedat tam ty možnosti. I když se jich neprodá tolik jako na konzole, tak to pořád bude víc než dost, aby se zaplatilo portování.
      • No nevim,nevim.Vyvoj se zaplati,ale jsou i jine veci k zaplaceni,nez vyvoj.vydelek!Vyvoj zaplatili uz konzole!Je to port znich.
      • Se kukni na ty smesny pc parametry,to by ps4 i xbox musel dat levou zadn!Samozrejme ne v 4k,protoze konzole nemuze byt tak velka jak stolni pc,a narvat tam 2grafarny do sly,to bych chtel videt.Ani u pc to neni technicky mozne.Pokrok jde dopredu,ale zmensovani je problem!Uz ps4 je pokrok ve zmensovani,narvat sylu nakladaku do oktavky,a aby se to uchladilo a bez cihly trafa,je fakt pokrok.
        • Jeste ze jsi podotknul,skoro vsechno!A to chces po konzolich za 10tis,aby vse jelo v 60fps,kdyz tvoje pc,za 30tis nerozjede nejake hry v 60fps!No toje teda ostuda! *1*
          • Za rok si nebudem mit co zavidet.Krome toho,ze ty uz nebudes mit tech tvich 60fps.A tva precitlivela myska bude mit problem!
      • Prosimte,jediny co nove konzole nezvladnou,je jen vyssi rozliseni,nic vic nic min,ale to si povime,az tak za dva roky!Je to jen port z ps3 a xbox360 verze,nic vic nic min,jen si rock star na teto hre zkousel vyvoj na novich konzoli!Stacilo jim na to docela dost malo casu,Je z uzasem,jak to na pc dlouho trva!Microsoft,i sony rikali,ze port z novich konzoli,trva zhruba 4dny,jak je na ne programovani jednoduche!Jinak konzole,krom rozliseni,zvlasaji vse co nabusene pc!Direct x11,12,mattle,atd.Podpora vsech exsistujcich enginu,ureal engine4 atd.Tak at neplacaj nesmysli!Staci se kouknout jak vypadalo gta4 na oldgen a gta5 na old gen,rozdil je propastny!zvasty,zvasty,zvasty.ps4 je nejsylnejsi konzole co kdy byla postavena,tak nevidim,duvod,proc nedodrzet full hd.Kdyz old gen si udrzel celou generaci 720p!Ja myslim ze pc by melo co delat to rozjet ve stejne grafice jako ps4 v 4k,a na jednu grafarnu to neda ani pc!Ale zase si rikam co je lepsi?Jestli vyssi rozliseni a osekat detaily,nebo plne detaili a mensi rozliseni.
        • Už podle kvality tvého příspěvku jsi skutečný odborník. *15*

          Možná by ses měl nechat najmout u SONY a vysvětlit jim, jak dělat na jejich konzoli hry ve full HD s FPS 60+ a když už jsme u toho, tak rovnou 4K s plnou podporou 3D.

          Na netu máš spoustu srovnání nové konzole vs nové herní PC. Samozřejmě konzole jsou mnohem levnější, takže se vyplatí. Ovšem pokud někomu záleží na výkonu, je jedinou a jasnou volbou PC. Mimochodem, výkonově překonají konzole 5 let staré PC. Ovšem je nutné mít vzít do úvahy i optimalizaci pro jednotlivé systémy - tam se taky dost liší PS4 vs Xbox One a s příchodem Win 10 se toho možná ještě hodně změní (ve prospěch PC hraní).
          • Rekni mi sestavu 5let starou,ktera se vyrovna ps4,a letim pro ni!
            • lol takovej HW na prodejnách samozřejmě už neni, takze letet muzes kam chces. Ale lidi ho maj v počítačích. Snad příště.
          • Jo tech 60 fps bych si take pral u kazde hry,ale kazda hra je jina a jnak slozita,takze tech 60fps bych bral z rezervou i u pc!Je hezky mit full hd na pc,a 60 fps ale nekteri musi detaily osekat az na kost!Tak kcemu plne rozliseni!To radsi plne detaily v 900p.Ale u konzolich by take sly delat tyto kompromisi,treba v mutiplayeru.Ne v singlu.Vse je o kopromisech!Jenze konzole napalej grafikou a zamknou to na 30fps,ale na opak to nejde!Kdybys hral in famus second son v full hd pri 60+,v tom velkym meste,tak na ps4 full hd a 60fps no problema!
            • Zagro
              Ty seš úplně mimo. Na PC jedu skoro vše full HD 60+fps a maximální detaily + MSAA. U PC nic s rezervou brát nemusíš, pokud máš v PC GTX970 a vyšší, případně AMD ekvivalent.
        • LOL ty jsi normalne jeste vic mimo nez Jack :D
          • kámo ja si prave rikal ze je to Jack, a vono se zdá ze ne! :D Já myslim, že Ul tu má budoucnost! A Jack slušnou konkurenci. Tohle se jen tak nevidí, já to právě vzásadě čet a je to fakt šmakovka :)))))
          • ty jsi to važne prečetl? vzdyt ani nedela mezery za vetou, čarkou atd
            • Hlavne zes to precetl,jini delaj chytraky,davaj tam odborny slova jako naky primar z fakultky,ale neuvedomuji si ,ze mu stejne vetsina lidi nerozumi.Psal jsem to tu kolikrat,na carky,hacky...
            • Já to četl celé. Je mu tak 12. Dávám rád šanci mladším se vyjádřit a čtu tedy i jejich osobitě podané názory. *3* *4*
    • septicflesh
      Snad se tu někdo z RS zastaví a odpoví ti.
      • Kez by!Taky bych jim rad neco rek,a vzal bych si ktomu rajcata a vajcka,Zduvodu propastnych rozdilu mezi platformami,a za nerestny penize,za mizerny porty.
      • Uz me ani nikdo zastavovat nemusi!Vse co jsem chtel napsat,to jsem nejak zkomolil.Vic nemam co dodat,jen to,ze se vzdy budu zastavat tech,kdo si tu nej verzi zaplatili,beru to tak,ze xbox360,a xbox one,je jedna platforma,tedy xbox.A ps3,a ps4 je vlastne playstation,A pc o ruznych parametrech je vlastne pc.Takze Na platforme xbox a playstation se prodalo nejvice gta5,tak si zaslouzi nejhezci gta5.Az to bude obracene na pc,tak se budu zastavat pc.Ale asi tusis ze pc platfoma na to nema kule,prodat aspon zpulky toho co se prodalo na platformu xbox.
        • hahah kamarade to je uzasny cteni :) diky, doufam ze takovy vnitrni peklo skryte proziva kazdy konzolista, který tu na diskuse chodí mérovat do diskusí pod Star Citizen a jiny herni skvosty, o kterých si peasants mohou jen nechat zdát. GTA na PC bude best, a vetsina z nas ho bude mit dokonce zadarmo, to asi chápeš taky? Sam meles ze na 1 prodanou je 5 ukradenejch her. Tak si to predstav, sedis doma u nadupanýho PC a rikáš si, co bych si tak zahrál v 60FPS na ultra detaily? Co takhle GTAV? Otevřeš browser, napises GTAV torrent a za 2 hodky jedes. Nerikam ze to podporuju, ale takhle to proste v PC svete chodi, víme to vsichni.

          Slusnejsi z nas si prave pockaj az to opatchujou a koupi to v tom tescu za 200,- :D
      • prej Sam Houser sem občas zajde zkontrolovat diskuze ;)
        • Dik za to jmeno,zeptame se ho na jeho strankach!Me to i zajma proc,pc verze nemuze vypadat jak ps4,a musi byt za kazdou cenu top!Me by to hrozne zajmalo.
          • z tebe čiší troll nebo nejvetsi závist co sem asi na diskusi videl :) Ty by ses v komunismu našel člověče, bys byl druhej Husák, všechny do latě, to by bylo aby se nejakej PC imperialista vyvyšoval nad prostý konzolový lid! Burzoazni poooovl, co si priplatil za kvalitní HW! Pche! Pekne vsichni stejnou grafiku, klidne hnusnou, HLAVNE AT NIKDO NEMA HEZCI NEZ JAAAAAAAAA! Bééééééééé, mamííííí, oni mě bijou....
  • Ta se videlalo na pc verzi,aby pc ckari mohli vytahovat ruzky!Nekde psali ze pc verze ma byt chloubou next genu!Jestli ano!A nekoupili jeste ani kusdam na rock star trestni oznameni!myslim ze si pc ckari nezaslouzi tu nej verzi!Zatim se neprodal ani kus!Pocitam tak 10tis po celem svete,spis 1000kusu.Myslim,ze to psali na zingu,nebo na eurogamer,a dost me to nastvalo!Jestli bude verze v cestine,a jeste hezci,tak prisaham buh,ze gta6 nekoupim,uz me nebavi zivit pc ckare!Ne ne!
    • hahha todle slyšet, takhle kvičet konzolácký pážata, to je proste balzám na PCčkářovu duší. Pukněte z toho GTA :D Nám ta hra je už tak napůl viš kde, na PC je takovejch her ze bys to nepochopil, my necekáme na další hru jak na boží smilování, je furt neco. Jak sám rikas, kup si pc a zacni prudit do konzoli, to je presne styl odnaucenejch konzolistu :D Pravej PCčkář se pousměje z výšin 60fps4k a shora shlédne na zástupy deprimovaných pážat s 900p30fpsobčas. :D
    • Minimalne ten kus co jsem si predobjednal na steamu se uz prodal...
      • Jo a kolika lidem,nechas zkopirovat tu svoji verzi??Ja vim,prodelat na to nejde *1* Jo jsem deb,ze jsem naletel,ze 1900kc mam jen port a z next genem to nema nic spolecneho,next gen je jen jeden za 1200,only on pc a s cz!Uz nikdy vic!Hned zitra ten ps4 gta5 paskvil jdu prodat!Taky nehodlam prodelavat!
        • Prej zkopirovat tu svoji verzi :D Tady nekdo zamrznul v roce 1999 :D
          • Zagro
            Docela pochybuju, že v tu dobu byl na světě :)
  • Myslíte Curret-gun konzole?
    • Ne, myslí current-gen konzole.
  • Multiplayer to má boží, ten jedu pořád *14* Pokud to někdo stáhne asi se připraví o to nejlepší.
  • CarlJohnson-CJ
    Prostě v Rockstar se činí. už čekam jen na PC veri *3*
  • Paulcz
    5 milionů, 10 milionů, 100 milionů.. dobré leda pro honiče eg
    • A akcionáře...
      • pro vohnouty zmr*y prostě kravaťáky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit