Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Super, to by mohla být další dobrá SW hra, nebo aspon doufejme že dobrá.

  • Hanzales

    Nechci vám do tohokecat, ale to "demo" Mos Eisley je ke stažení už tak 3 roky, takže netřeba spěchat ;)

    Ty screeny z toho DarkForces jsou ale luxusní :) Úplně si pamatuju, jak se ta postava při chůzi houpala a já po odehrání asi 9 hodin šel od kamaráda domů a houpal se taky. A Pani z pozarohu jsem chtěl vzít blasterem. Ještě že jsem ho neměl a dělal jen pew pew. Jo starý dobrý předpubertální časy :)

  • Ahoj nechci tu startovat zadny flame ani hate na sw a tak. Jen jsem zvědavej. Já fakt nesnáším SW - celý to univerzum je mi protivný. Přitom sci-fi jako takový mi vůbec nevadí. často se setkávám s nepochopením, tak to zkouším tady, jestli tu někdo je ;) jinak týpek v UE4 je fakt machr, tohle stvořit sám musí dát nekonečně moc práce.

    • Jack1947

      Mě to protivný zase není, příjde mi tov dnešní době už celkem reálné ( boje ve vesmíru nebo boje v různých Starfightrech lol)

      Nicméně tehdy chtěli mít nějaké to hrdinské SCIFI s mladým Fordem heh.

    • Hanzales

      Ono možná jeden z faktorů může být i to, jestli jsi byl jako prcek s tátou v kině na první SW (když nám ho komouši milostivě v kině pustili) ;o)  Když to vidíš nejříve jako prcek, máš k tomu pak tak jako tak hned jiný vztah i v dospělosti.

      Edit? Je možné že nepustili? V 89 mi bylo pořád 10 :) Neví někdo kdy vlastně mělo SW u nás "premiéru"? Nemyslím tu v témže roce (77) jen pro vybrané ;) A kurňa, je to hned kousek dále, červenec 91 :)

      • Coffin.Corner

        Star Wars bylo možné za komunistů vidět dokonce v televizi... při pravidelných agitkách proti Reaganově SDI které si nějaký politruk spojil s Lucasovým světem, takže ČST používala záběry z bitvy u Hvězdy smrti jako podkres. :D

        Mimochodem kdo má možnost srovnání si možná všimne, jak se Česká televize vůbec nezměnila. Tehdejší pravidelné politické výplachy proti západu vystřídaly pravidelné a stejně debilní výplachy proti východu, viz. třeba reportáže Šámalové... :)

        • jsi ruský troll nebo jenom hlupák? Pokud sis nevšiml, tak Rusko proti nám vede hybridní válku, jejíž součástí je propaganda a korupce. Na postu prezidenta už máme druhého ruského agenta v pořadí. Pokud je ČT něco, tak je málo protiruská. Začít můžeš třeba tady

          https://www.kosmas.cz/knihy/222708/zima-prichazi/

          • Coffin.Corner

            Jsem troll i hlupák. Naštěstí je prezident tak mizerným agentem, že jeho záměry rozpozná každý trouba s McCarthiovským komplexem :D

            Mimochodem Šámalová je reportérka pro Čínu...

    • SW není scifi. Je to space opera s fantasy prvky (celá ta síla apod je analog magie)

  • SalemCZ

    Jako to se musí nechat že za Lucase to s právama nebylo tak horký. SW byly v každým seriálu, u her bylo možný že 1 díl dělalo jedno studio a další zas jiný (KOTOR), teď by to dopadlo že EA by řeklo že buď oni nebo nikdo.

    • Carnage666

      Na jednu stranu je to pravda ale na druhou ani ne, protože Electronic Arts je furt EA ne? A hry co dělalo LucasArts, Aspyr atd. stejně mělo jako vydavatele EA a KOTOR byl zase od Bioware který následně EA vzalo pod sebe. A pokud vim tak to byl Lucas komu se KOTOR hry moc nelíbili a proto nikdy nebyla trojka. Jinak bych si samozřejmě přál aby se Disney na EA vykašlalo, jenže i po tom fiasku s mikrotransakcema v BF2 si údajně jejich spolupráci vychvalujou.

      • SalemCZ

        Spíš si představ že by Star Wars Jedi Fallen Order 2, udělalo třeba 2K, to by EA nedovolilo, přitom práva má Myšák

      • Disney nebo EA, tezko rict, kdo z nich je v souvislosti se SW horsi

        • Carnage666

          No Disney jde po penězích takže bych čekal že tak špatnou reklamu jako EA nebudou chtít a prostě to dají někomu jinýmu aspoň hry by nedělalo přímo Diseny takže by to mohlo být v pohodě ale bohužel u EA to zůstává.

          • Johnny

            já SW od EA nemám rád. Nicméně Disney vidí jen čísla a pokud vim tak to docela vydělalo ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit