Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    Já s tímhle typem článků nemám problém, ale nechcete to dělat jako PC Gamer (a jiní), že na konec přidáte upozornění, že při nákupu přes vaše odkazy dostanete provizi?

    Viz třeba http://www.pcgamer.com/save-big-with-the-gog-winter-sale-pc-gamer-collection/
  • MartinStary
    Mně osobně to láká k jediné věci. A to k tomu co jsem udělal už v loni kdy na GOGu byli podobně velké slevy a já vyhledal a vrátil na Steamu asi 12 her u kterých jsem neodehrál ani dvě H a které jsem koupil ve slevě abych na každé ušetřil v průměru okolo 2,5 E.

    Asi jsem svědomitější letos protože dalších deset měnit letos mi už přijde jako prasárna.
    (S to by se i jedné mé části líbilo vrátit DA: Origins za 8E, Starpoint gemini 2 za stejnou cenu a grim Dawn za 10 E , a pár bych jich ještě našel, ale asi člověk roste s každým rokem)
  • inzerce nebo novinka? težko rict
    • I kdyby inzerce, je to takovy problem? Byly doby, kdy kdyz jsi chtel vedet neco o hrach, tak jsi musel koupit casak za 200, ktery mel nekolik stranek reklam (nebo mit hodne kamaradu nerdu). A to jsi doufal, ze zrovna ten mesic zrecenzuji neco, o cem jsi slysel, ze ma vyjit.

      Dneska co, proboha? Sedis v umastenych teplacich se zbytky zaschleho pyzma na rozvrzane sedacce, a do zapraskaneho tabletu v tvych tlustych, burtoidnich rukach line natukas do vyhledavace "eeeh eehehee nejvetsi slevy na eeeeheheheee hry". Vyjede ti informativni clanek, kteremu minimalne 2 lidi venovali hodinu nebo dve sveho zivota, a ty tam napises takovouhle vec. Styd se, tlustochu.
    • ucho
      obojí. vedlejší zdroj příjmu redakce (proto ty linky na různé hry směřující na GOG). ale je náhodou fajn, že si dá někdo práci a vypíchne pár pro něj zajímavých kousků.
  • ucho
    seznam her za hvězdičkami: https://www.gog.com/forum/general/star_tracking_thread_2017/page1
    žádná hitparáda, tak hazardujte s rozmyslem ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit