Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drasta

    Souboje skvely ale ten posranej platforming si sakra mohli odpustit.

    • Ja zas platforming zboznuju a jsem rad, ze je ho v Eternal vice, holt 100 lidi, 100 chuti.

  • Uz to jede??

    Me to vcera hlasilo error server is not rechable a dnes to stahuje patch.

  • Každému se líbí něco jiného, ale po shlédnutí gamesplaye jsem si uvědomil, že tohle nějak není pro mě :( tyhle frenetické střílečky bez hlubšího smyslu okořeněné zelenejma, fialovejma, růžovejma barvičkama mě trochu rmoutí. Asi jsem divnej, ale mě se docela líbil před mnoha lety DOOM 3 tím, že se experimentálně odklonil od zaběhlého herního scénáře. Za mě subjektivně je králem postapo, hororových FPS východní provinience - S.T.A.L.K.E.R s módama, popřípadě Arťom v Metru.


    EDIT: a nesmím zapomenout na Bohemia Interactive + Dead Space s FEAR

    • Ristoro

      Tyjo, jak jsi se dostal od DOOMa ke Stalkerovi? Ty hry jsou možná FPS, ale jinak nemají společné vůbec nic :D.

    • Doom a na druhe strane hry treba jako Bioshock nebo Prey jsou dukazem, ze i FPS zanr je velmi ruznorody a je tomu tak spravne. Srovnavat Doom Eternal se Stalkerem nebo Metrem se da proste tezko, krom pohledu prvni osoby a toho, ze se tam strili nemaji ty hry prakticky nic spolecneho. Ja mam rad spousty ruznych veci, takze me bavi jak Doom Eternal, tak Stalker nebo Prey. Ale tak zakladem je pro kazdeho hrace urcit, co ho bavi, nikdo nikoho nenuti konkretni tituly hrat, ze?

      • Však já vás nenutím hrát mnou oblíbené hry, pokud Vás urazil můj subjektivní pohled na věc, velmi se za svá slova omlouvám. Mě to infantilní pobíhání po kostičkovanejch mapách nechytlo ani jako malého fagana v 8 letech u bratrance, ani v 10 když jsem dostal prvního kompa. Pak někdy v roce 98 přišel Half Life, což pro mě bylo první nakopnutí, že FPS nemusí bejt jenom automatovky z heren. Raději budu vzpomínat na No One Lives Forever, Project IGI, Flashpoint, Hidden and Dangerous, FEAR, Deus Ex, System Shock,  Stalkera, Rainbow Six, Splinter Cell, Metro atd. než na pobíhání s Rail Gunem po lávové mapě a super jumpy v Unreal Tournament, nebo připitomnělý strafování a mydlení kostičkovanejch démonů s myšlenkou, že je to hrozně cool - pro mě nebylo, není a nikdy nebude.

  • MidnighT91

    Ani jeden z těchhle streamů mi tu nikdy nejede. Vůbec se mi to tady nenačte a musím na youtube.

    • 0011

      Tak to si jeden z mála co to ještě zkouší, já chodím na youtube rovnou, resp. v době jejich banu na jiné platformy, nad zdejším přehrávačem jsem dávno zlomil hůl. Většinou nestíhám stream naživo a myslím že v tom jejich přehrávači nějak zlobilo nebo nefungovalo posouvání, což si už nepamatuju a ani to nemůžu vyzkoušet protože to pochopitelně ani mě vůbec nejde spustit.

      • Derp_1337

        Nejlepší bylo sledovat stream na Twitchi. Youtube se totiž pustilo do razantního kroku kvůli přetížení evropských serverů (lidi jsou kvůli karantény doma a čumí na net) a při velkém vytížení rapidně snižují přenosové rychlosti. Chvilkama kvalita streamu padala z FullHD někde k 480p.

        • MidnighT91

          Tohle mě netrápí. Hraju během toho hry takže to mám většinou puštěné ve 360p.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit