Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvela hra, ze zacatku vypada, ze je jednoducha a levely jsou ponekud male a prazdne, ale jak postupuje cas, tak lze i v tech nejmensich svetech travit hodiny a hledat skryta zakouti.. pribehova cast je jen takovy jednoduchy tutorial, hra zacina az po nem, kdy se odemkne nepreberne mnozstvi ruznych mensich "dungeonu" a s pribyvajicimi mesicky i nove kingdomy. fakt radost uz je se jen divat na beziciho maria, ty animace jsou uzasne.. jedine minus za me by asi byly 2 kingdomy (pribehove), ktere jsou udelane ciste jen pro bossfight, zrovna ten darksoulovsky by si zaslouzil plnohodnotny level, ve kterem by hlavni roli hrali Boos, kteri mimochodem ve hre vubec nejsou
    • 0011
      Mě příjde poštou až dneska tak jsem zvědav, poslední mario co jsem hrál byl 3D Land, ale vzhledem k tomu kolik dílů jsem vynechal vůbec bych se nezlobil kdyby udělali remake obou dílů galaxy, od některých recenzentů jsem četl, že galaxy 2 pořád považují za lepší hru než odyssey. Nebo aspoň když už ne remake mohlo by to vyjít na virtuální konzoli, kterou doufám spustí příští rok, očekávám že současně s placeným multiplayerem *1*
      • Podle mého je Odyssey zatím o dost lepší než 3D Land. Jestli bude lepší než Galaxy 2 nevím, ale souhlas s tím že ten je ze všech Máriů asi nejlepší, i když v to určitě hraje roli i to, že jsme Galaxy 2 hrál jako první.

        Ale jinak s Odyssey velká spokojenost, je to zatím něco trochu jiného než díly předtím, ale pořád je to Mário *4*
  • Kolik lidí, co to hrají přes emulátor na PC, má vedle toho koupenou její Switch kopii? :)

    V bodech máš samozřejmě pravdu. Argumenty jsou argumenty. Ač se nepovažuji za PC uživatelského amatéra, tak si to radši koupím. Je to pohodlnější, a funguje to hned. Oba moc dobře víme, že to emulování nejde vždy úplně hladce. (sám jsem na PC hrál 3DS, PSX a PS2)
    Pak jsem si to radši koupil :D Na to už jsem asi moc starý a preferuji uživatelský komfort, před ušetřením pár tisíc..
    • odyssey si na emulatoru moc nezahrajes *7*
    • To je irelevantní. Jde o tu možnost. Koupit si hru a hrát jí na desktopu bez nutnosti mít konzoli. Mě to přijde v pořádku. Osobně bych to hrál na PC, i kdybych měl Switch, protože - monitor a lepší hw. Jediný důvod pro Switch by pro mě byla přenositelnost, což nepotřebuju. Hry hraju jen doma.
      • Možnost samozřejmě máš a já ti ji přeju. Zrovna přenositelnost je na Switchi dost diskutabilní a spíš to nevyzní dobře ve prospěch japonských inženýrů.. :)
        Ale skoro každý má možnost denně běhat, přestat kouřit, nebo třeba možnost celý den hrát.. A každý volí podle svého - na tom se snad shodneme.
        Po zvážení všech mě známých proměnných rád obětuji 10k za možnost hrát (pár) dobrých her. I kdybych se s tím měl hodinu sr*t v emulátoru, tak mi to za to nestojí, pač můžu hodinu dělat něco úplně něco jiného - a to je ta moje volba. Navíc hraní na originálním hw je prostě lepší. Forza je lepší na xbox, než na kompu (v lepší grafice) a Dark Souls na pc i s ovladačem nemá to kouzlo. Vždy si radši sednu k telce do obýváku.
  • Lukyz
    Tohle není úplně hra pro mě, ale hrozně mě baví sledovat jak to Adama baví *1*
    • mám to podobně, toto mě utvrdilo, že celá tahle Nintendo mánie jde opravdu mimo mě, ale každého holt nemůže bavit všechno
      • Až vyjde nový Xenoblade Chronicles a Shin Megami Tensei, tak se na ně podívej. Tyhle infantilní hopsačky a jiný Mario kraviny mě taky míjí ale Xeno a SMT mají potenciál zaujmout lidi, který jinak Nintendo koupí leda tak dětem.
        • Samozřejmě je pravda, že žádná hra nebaví všechny. Taky jsem měl názor, že infantilní hry od Nintenda jsou leda tak pro děcka..- pak jsem si zahrál Zeldu, pár dílů Profesora Laytona, pár her s Mariem, Fire Emblem a změnil jsem názor (a to nemám rád pokémony :-)

          Ta atmosféra her, zábava a hlavně ta "hratelnost" je často na špičkové úrovni, o kterých se některým AAA titulům může jenom zdát. A je úplně jedno, že to jede 720p, nebo 400x200. Infantilnost často záhy zmizí a zůstane ryzí videoherní zábava, která je často překvapivě těžká na zmáknutí.

          Nezastávám názor že Nintendo je boží - ostatně dost často dělají fakt divná rozhodnutí, ale Switch si brzo koupím, protože některé hry na to si jinde nezahraju a mě stojí za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit