Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux

    Jak je na tom Cestohledac: Kralotvoric s brouky a technickymi problemy? Nemusim se bat zacit rovnou hrat nebo je opet lepsi pockat na par zaplat?

    • odehráno mám přes 80 bugy tam jsou po málu, ale nějaké vedlejší questy zabugovaný jsou, nejdou kvůli tomu dohrát

    • Odehrano mam zatim okolo 20hodin a s bugy jsem se prakticky nesetkal.

      Jedina vec, co me prudi, je to ze pri kazdem startu hry se mi vyresetuje graficke nastaveni do Low a musim to rucne prepnout na High. Uplne pokazde. Ale to je tak 5 vterinove zdrzeni, takze mi to moc nevadi.

      A v jednom boji NPC zaclo rotovat kolem sve osy, protoze se nemohlo protahnout kolem spolubojovnika :D (jakmile to slo, tak rotace skoncila)


      To je tak vsechno. Jinak mi hra jede stabilne a bez bugu. Jedine, co me stvalo, byly obri obtiznostni vykyvy. To uz ale asi predchozimi patchi trochu poladili a nebo se stacilo dostat na 3.uroven a protivnici jsou pak jednodussi(resp. mas vic moznosti jak si s nimi poradit)..i kdyz jsem nekde cetl ze se porad stava, ze v random encounteru narazis s druzinou na 5.lvlu na protivniky pro lvl 9. a vys. To pak nezbyva nic jineho nez load :)


      Jo a kdyz podcenis ve sprave kralovstvi trolli hrozbu, tak je od urcite chvile (kterou nemusis poznat/zachytit, pokud se treba zrovna nepohybujes na uzemi sveho panstvi) nezvratny game over. Takze nevedomky hrajes jeste i cca 2 tydny herni doby a pak ti jen vyskoci hlaska game over, tve kralovstvi bylo zniceno.

      A pokud nemas ulozenou pozici pred tou hranicni dobou (muzes mit od te doby odehrano klidne i nekolik hodin), tak mas smulu a musis zacit od zacatku a nebo prepnout kralovstvi na “autopilota” a prijit tak o spravu kralovstvi, ale aspon budes moct hru normalne dohrat. Takze performance sice ok (v mem pripade), ale po herni strance tam nejake mouchy jsou :)

      • tak to může minout fakt jen vocas co upřednostňuje oppornuty questy před problem questy XD

    • XorxoxTalarius

      Zatim jsem mel jenom jednu chybu a to kdyz jsem rychle odklikal uvodni intra, tak hra spadla. Tak to ted nechavam cele dobehnout a mam klid. Kazdopadne to je asi jedina chyba na kterou jsem narazil.

    • MickTheMage

      Zabugovane ako prasa :) Dnes vydali dalsi hotfix, ktory sice kopu veci opravil, ale dalsiu kopu pokazil :D Sigh. Pritom je to hra, ktora ma po dlhej dobe hodne bavi.

      • A nepřeháněj 

      • mám tě pozdravovat od pana konvice, prej se milujete

    • skaven

      uz je vonku verzia 1.03, takze dost to patchuju, ale ziadnu viditelnu chybu som zatial nezazil

      • Murlock

        V tom případě jsi jeden z milionu, gratulace. 

        • skaven

          ď

          fakt ziadne bugy nevidim. maju to byt graficke chyby, alebo nieco v gameplayi?


  • skaven

    Najma ma stve nemoznost mat dual povolania od zaciatku, ako boli v AD&D 2. edicii. Taky zlodej/mag alebo bojovnik/klerik mi tam brutal chybaju. Nieco ako bojovnik mag ale v hre je(sword saint)

    a jedna vytka: nevsimol som si, ze by nizka inteligencia sposobovala v dialogoch problemy(napr vo Fallout1-2 bezna vec) Chcel som si vytvorit Drizztovho spolocnika Pikla(dwarf d(r)uid s recovou chybou, ale nevydalo)

  • XorxoxTalarius

    Velmi povedena hra, zatim mam asi jenom sest hodin a jsem jeste porad na zacatku. Nejlepsi zazitek asi zatim byl kdyz jsem musel donest boruvky a kdyz jsem se k nim probojoval a pak si sel lehnout, tak se zkazily a ja se dozvedel jen "Hmm, sorry, musis byt rychlejsi"

    • WhySoSad

      Borůvky se zkazí přes noc, jasně...

      • XorxoxTalarius

        To jsou specialni boruvky, potrebujes Lore(Nature) +9 aby jsi je mohl posbirat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit