Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

    Díky moc za GP, mé dojmy


    a) jsem rád, že mám na PC, ta Vaše PS4 tak hučí, že je slyšel i v GP

    b) grafika na PS4 nic moc a dost glitchů

    c) proč jste nedali MP, když jeden z nejdůležitějších věcí je právě lepší MP?


    • flash789

      a) zalezi jak ktera PS4, zalezi na revizi, jak je stara a kolik v ni je prachu. Ono stary zapraseny PC taky zrovna neni potichu.

      b) tak sis pohonil a muzem jit dal

      c) ne, plno lidi rado hraje samo, na multak mas fortnite. Nejdulůezitejsi na No Man Sky neni multak ale to ze ji dodelali a pridali milion novych veci ktere vsechny jdou hrat i single. Kdyby to neudelali ani lidi co radi multi by tam nemeli co delat.

      • c) dodělali? Koupil jsem si to až teď ve verzi 2.0 a je to asi nejvíc rozbitá hra co mám, když nepočítám Stronghold 3, ale ten jsem kupoval v bundlu všech Strongholdů asi za dolar kvůli těm starším. Rozhodně to není dodělané a doufám, že makají dál. Po velkém updatu vycházel patch skoro ob den. Teď je od 4.9. podezřelé ticho. Chvíli jsem to hrál, ale ještě se vyplatí počkat na další patche. Navíc ta hra je velmi zvláštně nevyvážená, zejména tím jak přidávají nebo upravují hru, tak je ve hře spusta věcí, která už postrádá smysl - např. u waypointů si můžete za navigační data přivolat svoji loď, ale přes quick menu to jde kamkoliv a zadarmo. Těžení a rafinace je nevyvážená co se týče časů a produkce - vše se těží stejně rychle a je jedno jak drahá surovina to je a u rafinace zejmána u časů někdo taky vůbec nepřemýšlel. Zvětšení stacků jen u něčeho taky dodrbalo vyváženost a smysl určitých předmětů.

        • jack

          d) ty neskutečně dlouhé loadingy na PS4 :(. Kvůli tomu jsem přestal na PS4 hrát GTAV a dojel to až na PC

        • flash789

          To je proto ze jsi to nehral kdyz to vyslo, oproti tomu je to ted neuveritelne dodelane :)

          • To nic nemění na tom, že v porovnání s ostatníma hrama je to stále hodně rozbité i vzhledem k tomu, kolik za to chtějí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit