Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ved v tej taktike nebol ziadny hrac s attack duty, tam nemal kto poriadne davat goly. Toho inside forwarda na attack a jedneho midfieldera tiez (AP-S zmenit AM-A imo, dvoch playmakerov hrajucich
    vedla seba aj tak netreba a tie long shots na Husbauerovi si to priam pytaju)...
  • Já myslím, že jak už se do toho člověk jednou dostane (ví, jaké hráče má v týmu, jaké pozice vylepšit a prostě obecný přehled v aktuálním ročníku), tak už to je jen o nervech *1*
    • Asi to hraju blbě, já vždycky nakoupím golden kids a za dvě tři sezony už vyhrávám ligu a poháry nepřetržitě.
      • Tak když tě to baví.. :) Já obvykle hraju za týmy, které nemají na nějaké lepší hráče rozpočet (nebo ti hráči ani nemají zájem u mě hrát). Hra za velkoklub je pak u mě tabu.
        • hraju za AJAX a hned první sezona titul a finále domácího poháru. Ajax není takový velkoklub, ale je pravda, že na talenty člověk rozpočet má. Za top klub by mě to taky nebavilo, ale to ani za nějakou českou sračku:)
        • vaclav.pechacek
          Navíc je problém, že ve velkoklubu s tebou moc nemají slitování, takže za Manchester United si úplně nemůžeš dovolit čekat dvě tři sezóny, protože tě po jednom pátém místě vyrazí. A jak naznačuješ, nalákat top talenty třeba do české ligy je hodně dlouhou dobu čirá utopie.
          • Je to tak. Já se nejvíce nahrál asi FM12 to mohla být? Už si nejsem jistý. Hrál jsem za Hereford, což byla tuším League Two, takže 4. anglická, pokud správně počítám. Za nějakých 12-14. sezón se mi podařilo vyhrát 2x ligu mistrů (BPL ani jednou) a v anglických pohárech jsem taky pravidelně vypadával proti slabým týmům.
            Samozřejmě se celý můj tým už skládal z generovaných hráčů a skoro 40letého Iniesty :D Ale bylo to super a začal jsem mít ty generované hráče dost rád. Hlavně jsem pak nacházel strašně OP talenty, kteří měli fakt neskutečné staty... Už to byl takový endgame... Od té doby jsem na FM pořádně nesáhl.
      • Ano hrajes to blbe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit