Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zrovna DHL má žlutý dodávky, Pavle. *3*
  • jabbo126
    Super video :-) vaše síla je v tom že jste vtipný, samotný závěr mě lehce polechtal nostalgickou vzpomínkou na level TV :-) tímto způsobem prosím i nadále ;-)
  • No chování NPC to má nejlepší ze všech Hitmanů. Sice se to ne vždy chová realisticky (to v takto volné hře fakt nejde a nebylo to realistické ani v minulých dílech), ale je to v tomhle zatím nejlepší díl. I když video to třeba nezachytilo. Ale když děláš něco divného mnohá NPC chytnou podezření, začnou tě sledovat. Když pokračuješ ta jim dojde trpělivost, utečnou třeba za nejbližší securiťákem, tam požalují "chodí tady divnej chlápek v saku". Securiťák vezme posily co má po ruce a jde pročesávak okolí... To NPC co tě napráskalo si tě pak pamatuje, takže příště už t pozná okamžitě... Fakt si nepamatuji, že bych tohle měl třeba v Blood Money. Takže jak říkám. Je to jiné než předchozí díly. V něčem je to horíš (to máš naprostou pravdu). V něčem zase lepší. Ale celkově je to super. Pokud ale hledáš jen ty zápory, tak se ti to samozřejmě líbit nebude. Každopádně z videa prostě neuvidíš tu atmosféru která plyne z toho, že máš tu volnost v rukou ty.
  • cil ma schůzku s psychologem kterého ještě nevidel a presto mu zdlouhave pokousite ukrást odev,kdyby bily plast nereknu ,ale sako které muze koupit v kazdem obchode,snad jen kvůli dokladum a ještě se plizi v restauraci plne lidi a ty cumi jakoby se nic nedelo,video jsem nedokoukal takze bych mozna dostal odpovedi ale pochybuji
    • Tak tam by asi nastal problém, kdyby skutečnej dochtór dondul na sezení v momentě, kdy by 47 už byl v kéru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit