Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piertel pouze teplo předává z jedné své strany na druhou, kde musí být o to větší chladič. Chladí nejen původní teplo vydávaní čipem, ale i rozdíl mezi výkonem a příkonem samotného piezo chlazení. Stejně jako např dluhy, jen to posune problém o kousek dále ale problém samý zůstává...
  • možná je to o tom, že tahle krabička bude dost silná na stream (nečti steam) hru. prostě budete hrát přes net jako flash nebo něco takovýho.
  • mozna se pletu, ale podle me tady doslo k nepochopeni - ta konzole (Steambox) nema byt kockopes, tak jak jej chape autor.
    Ten Steambox bude slozeny z PC komponent v male krabicce - BFU si to koupi a uziva si kompatibility (stejne jako to je u xboxu nebo PS3). To ze na tom pobezi Linux nikde na krabici napsano nebude (ono ostatne neco jako Linux bezi i na te PS3) a uzivateli je to jedno. Podle me tim spis chtel rict, ze ta platforma bude otevrena komukoliv - bude moznost si to upravovat (podobne jako napr. Android) - pokud budete chtit a budete na to mit znalosti.
    Dal mi to vede na to, ze bude existovat neco jako "SteamBox Starter" za 599 EUR se zakladni konfiguraci - hra jej rozpozna a pusti hru na stredni detaily v 720p, pak treba "SteamBox Gamer" za 999 EUR - plne detaily a 1080p rozliseni. No a treba "SteamBox Deluxe" bude umet i tech 8 monitoru (a rozliseni tomu adekvatni) a bude stat treba 1499 EUR nebo jeste vic.
  • Valve chce tiez urobit do sveta dieru len ten tlsty fesak este nevie jak a myslim ze sa mu to nepodari. PC, konzole , android, steambox, a kdovie co este. Zbytocne vela bordelu
    • kto vie ci sa im ten bordel podari upratat?
  • Co znamena ".. PC založených na Steamu .."? Jak zalozenych na Steamu. Steam je PC?
    Nechcem rypat, ale fakt neviem ako mam tomu rozumiet. To ten piston bude moct spustat len Steam a nic ine alebo co?
    • ano v podstate ti na tom bude bezat steam na BIG PICTURE...mozno nejak mierne modifikovany k nejakym dalsim veciam...uvidime rozhodne to znie zaujimavo a radsej by som si to kupil nez nejaky xbox alebo ps3...ci novu generaciu tychto konzol
  • Myslím, že autor to velice výstižně napsal na konci svého článku. Nezbývá mi, než s ním souhlasit. Je to do nebe volající KOČKOPES *1*
    Taky radši zůstan u klasického PC.
  • Valve by se mělo spíše starat o vývoj nového Half-life než nejakého Steam boxu...
  • Takže je to jasný. Až vyjde nějaký Steam Box, zárověň s ním si konečně zahrajeme Half - Life 3. Který bude exklusivně jen na něj. Ha. Já budu nasranej a Microsoft taky! :)
    • GlaDOS
      Což by znamenalo, že bude i na Steamu a tudíž si ho zahraješ na jakémkoliv pc.
    • Mně se nezdá, že by byli ve steamu tak tupí, aby se připravili o penize z celoplošného prodeje, i když je tu příklad applu kterýmu to jako uzavřený platformě vyšlo
      • applu stavia predovsetkym na marketingu, myslim ze uzavrenost im nejak moc nepomaha.
        half-life som nehral ale pre valve by to bol asi dobry marketing. takze by im to teoreticky mohlo priniest viac penazi. tym nehovorim ze nemas pravdu ale tvoj koment vyznel ako keby to jenoznacne znamenalo ze keby to urobili museli by byt tupi.
  • Btw, na jednom SK webu:
    Na výstave prezentovaný mini-PC Piston je vybevené APU procesorom od AMD s integrovanou grafikou s 384 stream procesormi. Samotný procesor môže mať až štyri jadrá (dva moduly) a takto do 3,2GHz, výbava operačnou pamäťou siaha až po kapacitu 8GiB. SSD úložisko pre operačný systém a dáta sa dá rozšíriť od 64GB až po 1TB.

    Takze AMD, fyzicke dvoujadro. Jejich APU jsou docela solidni v segmentu kam miri.
    • Jo tak tohle je v podstatě specifikace vlajkový lodi Xi3, která stojí právě těch 999$ a dokážu si i představit, že těch tisíc dolarů je za tu verzi s 1T SSD.
      Dle obrázků je totiž napájení X3i schopné dodat nějakých 63W, což jen tak tak utáhne střední přídu APU od AMD a ty mají 256 stream procesorů a to na valné hraní nebude.
      Uvidíme
  • No tady je zase hloupych spekulantu *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit