Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ešte že som sem zavítal. Hru mám kúpenú, odohraných neviem koľko hodín a tento update vyzerá super. Predtým som hrával OpenTTD, ale pri všetkej úcte ku klasike, vadila mi tam akurát tá schematická štvorčekovosť. Tu majú trate ladné oblúky, treba brať do úvahy terén a keď sa postaví funkčná železničná sieť je radosť na to pozerať...
  • Hru opravdu doporučuji. Koupil jsem si hned krabicovou verzi, abych měl památku. Hra má šmrnc, a tohle update z ní udělalo dokonalou hru. Jsem zvědavý, co přinesou autoři hry později. Opravdu, všem, kdo máte rádi Transport Tycoon nebo Transport Giant a nebo dokonce Locomotion, hru doporučuji. Mám odehráno spoustu hodin a s tímto updatem nahraju další hodiny.
  • Chci se zeptat stávajících, znalých hráčů, jestli autoři neplánují implementaci jízdních řádů pro detailnější synchronizaci jednotlivých vozidel.

    Díky.
  • Francouzským přízvukem??? Němčina jako prase.
  • Super. A to jsem to ještě nestačil hrát. :) Do toho přijde v srpnu obří update No Man's Sky. To bude hezký konec léta.
  • Ta stará recenze je absolutně neférová od někoho, kdo tyhle hry nehraje a očekává od toho Adrenalin nějaké střílečky. Ta hra je na současnou tvorbu velmi propracovaná a nedává hráči nic zadarmo. Začátky jsou vážně těžké, trvá to, než pochopíte celý herní mechanismus, ale stojí to za to.
  • No, musím přiznat, že od koupi po vydání mne odradila recenze, ale tenhle článek mne hru připomněl a podal zajímavé doplňující informace, takže se jdu na ní mrknout na steam a s největší pravděpodobností i zakoupím....
    • Původní recenze za 5 byla ke hře podle mého nazoru (a jiste nejen meho) velmi nespravedliva a evidentne se autor recenze nepotkal se zamerem hernich vyvojaru a jeho hodnoceni to velmi ovlivnilo.

      Co bych spise vycital ze je spise jakymsi rozsirenim Train Feveru takze puvodni cenovka mi tak uplne neprisla ferova (nevim kolik hra stoji ted).

      Pokud jsi nehral Train Fever asi bych tu hru doporucil akorat varuji, ze ekonomicky model je vyrazne jiny nez treba u transport tycoon/railroad tycoon a je potreba si na nej trochu zvyknout (opravdu lze velmi snadno zbankrotovat neuvazenym rozsirenim sluzeb :-)).
      • Train Fever jsem si koupil a docela mě naštvalo, že update z "beta" verze si nechali znovu zapaltit pod názvem Transport Fever. Train Fever tak působí jako takový nedodělaný prototyp, na kterém se učili a zafinancovali s vývoj Transport Feveru.
      • Hrál jsem Train Fever, hraju Transport Fever. Train Fever byla jen beta proti tomuto. Transport Fever je velmi důstojným pokračovatelem Transport Tycoon. Stavění a správa železnice je super i s dodavatelskymi řetězci. Nový update také hodně vylepšil, i když třeba stavbu jednosměrných návěstidel bych si uměl představit jednodušší
  • O této hře uvažuji a nemyslíte, že by se mohla udělat nová recenze? Popřípadě, vy z vás, kteří hru hrajete, myslíte, že je hratelná i pro méně zkušené hráče, respektive pro hráče, kteří hráli je Transport tycoon 2?
    • Hru mám a poriadne som si ju užil. Určite do toho choď.
    • Hra je velmi jednoducha a ma intuitivni ovladani, tazke je vhodna i pro zacinajici hrace. Jen doporucuji si precist nejaky clanek(nebo video) popisuji prepravni model, jsou tam odlisne mechanismy nez ve starem Tranport Tycoonu (hlavne pro prepravu cestujich). Nevybauji si ted jestli jsou ty principy popsane v tutorialu. ale mozna ano.
  • Unload only... KONECNE!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit