Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

    DLC je mi bez hlavní hry docela k Hofnu

    • Jack1947

      Napadlo tě že to není určené pro lidi co hlavní hru nevlastní ? 😬😯😉

  • Hra zajímavá, ale spíš je to takové demo. Až dodělají endless mod a slibovanou podporu modů, tak si to rád koupím, ale takhle to za ty peníze nestojí. Navíc ty současné scénáře jsou ze 100% naskriptované pokáždé stejně i se změnou teploty, takže není moc důvod se do toho pouštět znovu. Navíc jakmile víte jak hra funguje, tak víte které zákony schválit a které jsou tam jen aby vás mátly nebo přidělaly problémy. Pořadí, pokud chcete pohodlně hrát je prakticky dané a i to co stavět/zkoumat. Zkrátka za pár hodin to prolítnete a je konec. Zatím. Potenciál to ale má obrovský, zejména ve slibovaných modech, ale zatám tam nejsou, tak je to spíš demo.

    • Ilusiveman

      jako jo, mužeš kombinovat ruzný zákony, ja to třeba rozjel třeba 3x kvůlu tomu, pak dostaneš trochu jinej challenge, ale máš pravdu, že to je dost stejný ten background a samotná volba přístupu, nemusí být pro někoho dost na třeba 2. rozjetí mise.

      Za ty prachy to stojí stylem, že koncepčně a pilotně je ta hra fakt zajímavá a pro někoho možná dokonce typ hry kterej si chtěl někdy zahrát, protože chceš podpořit ty šikovný kluky, ikdyž podlě mě to je fakt v určitym směru pilot a byli radi, že prachy začali téci co nejdřív.

      Cena za obsah, by pak subjektivně a bez srdíčka, měla být 150 - 300 CZK




      • Volba přístupu je spíš kosmetická než aby to mělo zásadní vliv na hratelnost. Je tam pár rozdílů, ale většina budov a zákonů se jen jinak jmenuje, ale funkci mají stejnou. Navíc je to jen u 2 ze 3 scénářů. Hra je to rozhodně zajímavá, ale moc krátká a podruhé už člověk přesně ví co se kdy stane. Toho obsahu je zatím zatraceně málo. Jako framework dobrý, ale jako plnohodnotná hra za 20+e fakt zatím ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit