Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zvědavý, jak ten projekt nakonec dopadne
  • Frag je hrozná blbost rozhodně to není pro pořádné hráče, já si radši koupím hru a hraji ji jak dlouho chci. Nebo takové slevy na steamu taky super možnost koupit si hry levně a zas mě nikdo neomezuje jak je hrát. Frag je pro mě jako pro hráče drahej a má špatnou velice špatnou nabídku.
    • No, a to je přesně ten názor, o kterém jsem mluvil. *7* Za "pořádného hráče" se považuju, a právě proto Frag neodsuzuju. Špatnou nabídku má pro tebe, ne pro tisíce platících hráčů. A co se týče drahoty, to je kardinální nesmysl. Ukaž mi levnější legální způsob hraní her! Steam dobrý, Good old games dobrý, Frag je prostě jen další jiná platforma.
  • Tak já zkusil týden zkusil před asi dvěma měsíci a od té doby jsem vystřídal jeden full balíček, kde jsem dohrál jmenovitě Kanea a Lynche, Tomb Raider underworld, Fable a taky zaplnil mezeru v herním vzdělání Deus Exem. Takže určitě jsem spokojen. Nedávno jsem si z kupónu z časáku přidal další měsíc casual her, u kterých se taky bavím, byť jsem zjistil, že na dlouhodobé hraní nejsou(ale je jich na vystřídání zase dost). A celkově jsem spokojený až na nutnost být neustále připojený k netu, což mě stálo u jednoho krátkého výpadku hodinu hraní. Až tam přidají Arkham Asylum, tak do full půjdu zase(a když to stihnu, tak se ještě pustím do Hitmanů a Just Cause). Takže jak se říká, nesuďte knihu podle obalu. Já ji otevřel a s chutí čtu dál.

    PS Nechápu, co tu všichni rejpou do nekvalitních(neznámých) titulů, myslím, že výčet co jsem podal nademnou jsou pořád výborné kousky(byť ne nejnovější) a co jsem ještě našel, tak za zmínku stojí Freedom Force vs. Third Reich, Penumbra, Commandos, Tropico 3, Plants vs Zombies, Bejewled 3 a mnoho dalších.
    • Přijde mi, že tohle psal někdo, kdo je ve Fragu zainteresovaný víc než jenom jako uživatel.
      • Všichni tu kritizují, že se to neosvědčí, nebo že sou tam šitský hry a přitom ani nevyzkoušeli ten týden zdarma. A když frag používám, byť krátce a vím, že se to vyplatí jen pokud jste ty nej kousky nehráli, tak proč neříct moji zkušenost z druhé strany barikády.
        • DSemik
          Co se mne týče, nekritizuji konkrétně hry, ale spíše způsob jakým Frag funguje, konkrétně nastavení balíčků. Většina z Vás tu píše, že si Frag platí už delší dobu, ale nedokáži si představit, že to tak funguje obecně. Dle mého soudu si velká část uživatelů zkusí jeden měsíc nejdražší balíček a pak si zas nějakou dobu počká a zaplatí si znovu, aby si zahrál nově přidané hry. Jestli je tento systém ekonomicky výhodný pro Frag a funguje, tak nic nenamítám.
          Co se týká zmiňovaného množství registrovaných uživatelů, jsou to jen pravidelně platící nebo všichni, co kdy službu zaplatili nehledě na to kolikrát?
          • ankitamishra
            Jsou tam všichni, kteří se zaregisrovali, tedy hlavně ti, co nezaplatili ani korunu :-D
        • No jasně, já to říkám taky. Nemusím hrát pouze AAA tituly, abych se dokázal odreagovat. Je sice pravda, že svůj první balíček Naplno jsem si neplatil, ale vyhrál. To ovšem nebránilo v tom, abych si to dnes nepředplatil na měsíc znovu. *4* Ono, ten systém bodů a trofejí jistě člověka motivuje k tomu, aby se snažil. Tak to tedy cítím já. *4* *5*
          • Jsem rád, že nejsem sám, pánové :-)
            • Buřtík:Az bude v pujcovne k dispozici to co na game.co.uk kde nakupuju hry tak pak muzeme polemizovat o tom co se vyplati.
              Ale pro pobaveni dobry *3*
            • Podle mě se víc vyplatí zaplatit si dvě stovky a za měsíc dohrát několik desítek her než utratit několik tisíc v obchodě za stejné hry *8* *3* *4*
            • Nejsme jediní, myslím, že počet zaregistorvaných uživatelů mluví už sám za sebe. :-) Když se podívám, kolik jsem za originálky utratil, jen za minulé dva měsíce. Hrůza. Proto je tohle moje srdcová volba. *5*
      • Nemusí být někdo tam zainteresovaný, aby se mu to líbilo. Mě osobně to taky moc chytlo, a přemýšlím o dalším balíčku co si zaplatím. Ono, je rozdíl, dát 299, za balíček, a neomezeně si vybírat z her podle chuti a normálním kameným obchodem. Podle mě to je velmi dobrý nápad. *5*
  • Dámy a pánové, je vidět, že velká část z vás se vyjadřuje k něčemu, o čem skutečně nemá ani páru, přesně jak říká Mikoláš v článku "nejdřív se s tím seznamte, pak hodnoťte". Pokud se podíváte na nabídku her a nezaujme vás, naprosto tomu rozumím. Ale hanit to, jak je to úplně k ničemu, a že tu není dostatečná casual základna, to je opravdu hodně omezený pohled. Ekonomický potenciál této služby je rozhodně dobrý, cílový trh široký, odlišuje se od konkurence, náklady nejsou velké.
    Osobně se řadím k hráčům AAA her, včetně PS3, ale byl jsem příjemně překvapen, že i některé kvalitní casual kousky mě opravdu baví (Plants vs. Zombies, World of Goo). Jsem na Fragu od jeho počátků a patřím k nejaktivnějším uživatelům. Protože jsou hry mým koníčkem, není mi líto koupit si každý měsíc Level, Score i kupon pro hraní Fragu. Za sebe můžu Frag jedině doporučit.
    • Zdenda666
      Slušná reklamní vsuvka
      • Čistě můj názor, můj pohled a protiváha tomu, co sem napsali jiní. 7 měsíců na Fragu, spokojenost. Sem tam se objevily technický problémy, ale vždycky to kluci rychle vyřešili.
        • Zdenda666
          "Ja sluzbu uzivam a proto vim vsechno narozdil od vas kteri sluzbu neuzivate.Nevite vubec o cem mluvite"
          Sranda musi byt :)
          • No ty jsi taky dobrej :-) Já přece netvrdím, že vím všechno. Ale když se v tom prostředí pohybuju, tak asi vím, o čem mluvím, ne? Mně přijde naopak úsměvný, když někdo napíše "je to na ho*no a zbytečný", aniž by se nad tím víc zamyslel nebo to vyzkoušel. Já třeba vůbec nehodnotím Steam, protože tu službu nevyužívám. Co se týče ekonomickýho potenciálu, to je jen můj názor.
            • Ty rikas ze kdybych si treba frag na ten tyden zdarma vyzkousel tak vim vice nez ted resp. po tom tydnu muzu zacit hodnotit.Takze po tom tydnu kdy si tam neco zahraju ( je jedno co ) si reknu ze me to nezaujalo a tim to pro me skonci.Budu snad vedet vice nez predtim ? Ne nebudu, budu na tom stejne protoze jsem si vse o tom precetl predtim a vice informaci jsem hranim neziskal.
              Nesmis se podivovat nad kritiky.Kdyz se tam podivam tak tam taky nic nevidim co by me zaujalo a tydenni trial by na tom nic nezmenil ale Frag nekritizuju viz muj post nize :)
              Vetsina lidi a ja vlastne taky si predstavujeme pujcovny at je jakakoliv ktere vypadaji a nabizeji to co napriklad v pujcovnach filmu popr. hudby tzn. daji se tam sehnat i nove veci ktere vysly nedavno.Tohle v PC pujcovnach moc nejde a uz vubec ne u AAA titulu ( samozdrejme ne vsech ) protoze ve vetsine pripadu byvaji vazany na steam nebo maji registracni kod na jedno pouziti spojeny s online registraci.
  • ... a já si říkala, kam se ten Tukan poděl. :)
  • Přesně tak nějak bych to viděl-

    BTW není nad vánoční slevy na steamu, Battelfield Bad Company 2 za 340 Kč. *1* *2*
    • Pardon, měla to být reagováno na příspěvěk podemnou od luke.skywalker@tiscali.cz . *6*
  • luke.skywalker
    Jelikož existuje Steam a jeho megaslevy každých pár měsíců, nevidím tento projekt štastně. Sice tyto slevy nejsou pro nedočkavce, ale to Frag vskutku také ne. A na casual je tu FB jak už tu bylo několikrát zmíněno. *6*
  • Uzasny! Kdyz na Fragu kliknu na PC hry a novinky, vybehne mi asi stovka casual hricek, tepve az na treti strane je Chrome, prvni aspon trochu poradna hra. Co si budeme povidat, on i ten Riddick a Batman, jako nejvetsi tahaky pristich mesicu, jsou uz o nicem a tezko po nich dneska nekdo sahne.
    Jeste lepsi je ale posledni aktivita uzivatelu na strankach. 10.01.2011, 16:53:01 Uživatel inuso právě skončil/a hraní Department 42: The Mystery of the Nine CZ. 10.01.2011, 16:43:02 Uživatel jake071 právě skončil/a hraní Combat Wings - Battle of Britain. 10.01.2011, 16:38:05 Uživatel mattystrelec upravil/a svůj profil. 10.01.2011, 16:38:02 Uživatel zdenach právě skončil/a hraní Cradle of Rome CZ. 10.01.2011, 16:37:53 Uživatel mattystrelec upravil/a svůj profil.

    Staci znat jake nicky maji vasi zamestnanci na netu a hned vite, kolik prace udelaji. Tohle je jeste lepsi nez Facebook. :o)))
    • Jasně, zaměstnavatel bude určitě kontrolovat nějakou zapadlou půjčovnu her, jestli tam zaměstnanci náhodou nechodí *7*.
  • Tukanovi to moc přeji. Ale abych řekl pravdu, tak úplně nechápu, pro jaký segment je tato stránka dělaná. Na jednu stranu tam máte měsiční platby, které jsou hardcore hráči ochotní zaplatit, ale na druhou stranu jsou tam hry pro casual hráče. Tak nějak nevím, kam je to mířené. Ale uvidíme, jak si povedou. Nicméně zatím v tom vidím nepříliš dobrá obchodní rozhodnutí.
    • Pan_Klobouk
      Ja z toho pochopil, ze je to urcene pro vsechny, udajne tam maji pro kazdeho neco a zajimaji je predevsim nase penize.
      A pak jeste, ze je to jedina pujcovna u nas a "chtěli se stát jedničkou mezi online půjčovnami, což se nám poměrně záhy povedlo!" ;D
      • Je to asi stejné, jako když ČT1 tvrdila, že Game Page je nejsledovanější herní pořad v ČR. Když jsem jediný, tak jsem taky automaticky nejlepší.
  • co je to Frag?? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit