Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky, usetril jsi mi 4 stovky...

  • twicer

    Zcela otevřeně říkám že oznámení Lego expanze byla pro mě zklamáním, hot wheels z FH3 mi k automobilové kultuře sedělo mnohem víc, ale řekl jsem si že nebudu bručoun a dám tomu šanci.. přece jen má Lego určitý potenciál při tvorbě vlastních věcí, hravosti herní náplně a třeba i destrukci. Navíc to je součástí ultimate edice, tak proč to nezkusit.

    Tak shrnuto podtrženo.

    DLC při vydání nabízí 3 lego autíčka, které mají přednastavené barevné varianty (nelze mít vlastní odstín, protože licence Lego), nulové možnosti customizace čehokoliv a to ani kol či cokoliv jiného. Auta se samozřejmě nijak nerozbíjí. Fyziku mají blíž k need for speed, tudíž do zatáček mají tendenci jet bokem.

    Speciální lego mapa je tou nejmenší v historii všech rozšíření pro forzu. 2/3 mapy je tvořena z lega, zbytek je z reálných assetů FH3, takže vedle kostičkových stromů je naprosto běžně i strom skutečný, radost pohledět. Počítačem řízená doprava má pouze jeden model auta a to starý minicooper, který ani není z lega (imerze jak blázen). 

    Jediná customizace v celém rozšířením je pak stavění lego baráčku, jehož výstavba je samozřejmě přednastavená, takže žádný vlastní design nehrozí a tudíž to vlastně ani customizace není.

    Obsah tohoto rozšíření nemá ani poloviční hodnotu toho co za to chcou. No ať si každý udělá obrázek sám. Já už svou lekci dostal, další ultimate edici forzy už kupovat rozhodně nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit