Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vidim že autor recenze je stejne deb*l jako děti 10-15 ktere tuhle hru hrají. takže autore: hra se jmenuje football MANAGER , nikoliv football DIRECTOR... za ředitele, prezidenta, vlastníka nebo skauta opravdu hrat nebudeš ani v roce 2025 protože to bude pořad simulator trenéra...nechapu že to poařd někdo vytahuje. hra potřebuje desítky jiných vylepšení. už vidim jak někdo hraje sezonu za osobu ktera ma jenom dvě možnost - napomenout trenera že vysledky sou o hovně nebo trenera vyhodit/najmout noveho. opravdu skovstná kampaň plná dobrodružství.
  • Mart9
    Tak FM 2014 jsem si koupil a pár měsíců ho celkem vydatně hraju. Nejvíc mě štvou ty špatné české překlady, nad tím by se měl někdo zamyslet. Jako takovou třešničku jsem si říkal, proč by nemohli udělat pohled přímo od laviček, takový first person manager, člověk by míč sledoval pohybem myši (otáčení hlavy)
    • super nápad s tím otáčením hlavy... a vubec engine engne. pořad se mluví o novem enginu ale měli raději zustat u koleček a nějak je dramaticky zlepšit v ramci 3D, plynulosti pohybu apod. kdo chce vidět fajn design tak asi spíš hraje fifu (ja ji nehraju, nevim jak tam ten engine vypada, ale asi o hodně lip). kluci ze segy by se měli na engine vykašlat a konečně overhaulit transfery, skauting a zavest do hry nespokojené twitterové vykřiky hračů kteří sedí většinu sezony na lavce.
    • Letos bude českej překlad konečně dělat někdo, kdo tomu rozumí a kdo tu hru někdy hrál. Takže věřím, že budeme spokojeni. :)
  • Psychotic
    Tak ale rychle, už potřebuju změnit profilovku.
    • cumpi3
      muzes uz ted

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit