Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ta hra, jak tam dycky nekde vybehla z auta particka diskantu a zmlatila tycema nejaky zvire.
    *8*
    • To je skoro jako Fifa akorát bez toho zvířete a auta.
    • Odulin
      Tak to je velmi slušný shrnutí. :D +1
  • Odulin
    Ke konzolove verzi jsem se moc nedostal, tak ted dohanim rest na PC. Kvalita portu velmi slusna rekl bych. Slape to dobre, grafika skvela, ovladani bezproblemove. Bohuzel FF serie neni moje velka srdcovka, takze nevim uplne presne, jak si posledni dil stoji v porovnani s jinymi dily, ale zatim me tenhle prazvlastni openworld trip bavi.
    .....kdyby si tak s nekteryma vecma vyhrali jako s tim jidlem, blazni. :) Docela jsem koukal, že tam maji svuj sandwich borci z EpicMealTime :)
    • Uplne v pohode. Niceho se neboj. S minulymi dily ma kazdy novy dil FF spolecneho min a min. Tento ma stejne herni principy jako Dragon Age: Inquisition nebo Mass Effect: Andromeda. Proste behas/jezdis po svete a plnis ukoly. Sem tam nejaky pribehovy (to jsou ty zabavnejsi), ale vetsinou postranni (ty jsou vetsinou nudne). Postranni plnit samozrejme nemusis, ale nebudes mit pak dostatecny level na plneni pribehovych. Postranni ukoly jsou takova zabavnejsi forma klasickeho grindovani.
      • Vedlejsi mise plnit nemusis, neni problem zvednout level o 20 za hodinu
  • Za odvahu, Japonci posouvají medium dal
  • maros.goc
    NIE NIE a ešte raz NIE! Tak ja ti Ján Slavík poviem niečo o tej tvojej 8čke.
    - Hra je nevybalancovaný odpad, ktorý vôbec nepočíta s tým, že hráč bude skúmať prostredie v otvorenej časti hry a robiť postranné úlohy. Som v kapitole 3, ďalšia príbehová misia je stanovená na level 10 a moje postavy už majú level 40. Hra absolútne zlyháva v pojme RPG nakoľko hráč síce môže robiť zdanlivo čokoľvek, no nemôže, ak nechce, aby sa z hry stala neuveriteľne jednoduchá fraška
    - Keď sme už pri vedľajších aktivitách. Final Fantasy XV predstavuje asi to najhlbšie dno tých najnekvalitnejších a najnezáživnejších vedľajších úloh v RPG histórii. Ešte aj kórejské MMORPG majú vo vedľajších úlohách viac variability a hĺbky. Nič len primitívne fetch questy bez príbehového pozadia.
    - Tebou vyzdvihovaná pohoda road-tripu, pri ktorej sa partia zabáva, fotí a užíva si život, podkopáva jedna malinká vec. Noctisovi zabili otca, kompletne zničili Insomniu, ukradli kryštál, svet sa nachádza vo vojne a Luna je vo smrteľnom nebezpečenstve. Skutočne vhodný čas na pár selfie a piknik v tráve, že?
    - Prvých 8-9 kapitol sa kvôli openworldu po príbehovej stránke takmer absolútne nič nedeje, postavy sa nevyvíjajú absolútne vôbec, príbehové scény sú strašne krátke a pôsobia v porovnaní s vedľajším obsahom ako chudý príbuzný. Ešte aj scény s mechaničkou Cindy s tým jej hrozným južanským prízvukom sú občas dlhšie, než príbehové scény. Na druhej strane kapitoly 10 až do konca to berú až príliš z rýchlika ako keby si tvorcovia zrazu uvedomili, že treba príbeh zapnúť, pretože predtým nesprávne stanovili dávkovanie. Jednoducho príbeh FF15 je ako ísť z jedného extrému kde sa nič nedeje do druhého extrému, kde je sa deje všetko až príliš rýchlo. Ani vylepšená kapitola 13, ani vylepšená záverečná kapitola a ani dlc epizódy výsledný dojem z hry nevylepšujú. Keby boli aspoň tie príbehové epizódy nejako implementované do hry, ale oni sa dajú hrať len ako položka z hlavného menu. Proste len vytŕčajú z celkovej hry a nepôsobia ako prirodzená súčasť hry.
    - Minihry sú slabučké. Justice Monster V je slabou variantou pinballu s veľmi chabo vysvetlenými pravidlami. Noctisove rybárenie je zase neskutočne nudné a nezáživné. Proste ako skutočné rybárenie. Aj také chytanie žiab v FF9 malo viac hĺbky a srandy.
    - V hre je až primitívne jednoduché sa prelevelovať a preto hráč vlastne nemôže robiť nič vedľajšie, aj keby sa cez tú nudnú podstatu vedľajšieho obsahu dokázal preniesť. Nemôže robiť postranné úlohy, nemôže rybárčiť pretože tým sa mu odomknú nové jedlá ktoré boostnu postavy ešte omnoho výraznejšie, nemôže navštevovať hotely pretože získané expy sa mú ešte znásobia...nemôže jednoducho nič. RPG podstata FF15 je veľmi jednoduchá až to desí. Ascension systém je len veľmi slabou odrodou Sphere Gridu z FF10. Ascension vlastne neponúka nič podstatné, do čoho by hráč musel invenstovať body, vlastne ako keby na ňom ani nezáležalo. Hranie za ostatné postavy našťastie poteší, ale okrem toho, čo? Veď tam nie je nič podstatné, bez čoho by človek nemohol hrať alebo dokonca žiť. No jo, hlavne že tam je za 100 bodov možnosť fotiť o dve fotky naviac.
    - Hra je inak veľmi jednoduchá aj bez prelevelovania sa. Hru som prešiel už na XONE bez robenia vedľajších aktivít a jej jedndouchosť má veľmi zarazila. Boj proti Titanovi je v podstate QTE boj a súboj proti Leviathanovi, ktorý zničí celé mesto? Vyzerá krásne, hraje super hudba ale ten súboj vlastne nie je súboj, je to len také interaktívne video v ktorom je nemožné zlyhať. To má fakt človek mať pocit že bojuje proti obrom schopným zničiť všetko a pritom mne sa nemôže nič stať? Kde je tu ten nádherný pocit po zdolanom ťažkom bossfighte? Magický systém Elemancy má výbornú podstatu a je to skvelý nápad, no ten opäť raz podkopáva fakt, že je až primitívne jednoduché prísť aj na začiatku hry k veľmi silným kúzlam.
    - PC port nie je z tých najlepších z hľadiska absolútne debilne nastaveného klávesového rozhrania, jednoducho sa tu nedá nastaviť ovládanie (predovšetkým v menu) tak aby si klávesy nechodili do kapusty, nutnosťou je teda nastavovanie kláves po celej klávesnici, čo robí z ovládania primitívnych položiek v menu peklo a chaos. O chýbajúcej podpore myši v menu ani nehovorím.
    .....o zlých dizajnových rozhodnutiach v FFXV by sa dalo napísať ešte omnoho viac, ale nateraz to stačí..... takže toľko k tvojim 8/10....Final Fantasy XV je urážkou RPG žánru, urážkou série Final Fantasy a je to po všetkých stránkach priemerná hra, ktorá si nezaslúži viac ako 5/10
    • Fůůůů to bylo hodně krátké shrnutí :). Vzhledem k tvé profilovce + srovnání s prvky ze všech dílů ti můžu jen poděkovat a o víkendu rozehraju místo FF XV remaster X/X-2, který jsem ještě nehrál (bo jsem neměl PS 2), ale už od doby, co to vyšlo na PC ji mám ve wish listu *1* .
    • nightborne
      tl;dr!

      Ne, dobře, vypíchnuls věci, který ti vadily. Ale pár z nich je záležitostí osobního vkusu (rybaření mě prostě bavilo, nemůžu si pomoct), pár z nich problémem žánru (přelevelovat postavy není problém v jakémkoliv openworldu), a pár z nich se zlepší (postgame je výrazně obtížnější, a ona to není z nouze ctnost, protože je ho tam fakt DOST. Krom toho - zkus zabít Omegu =)).

      V hodnocení nicméně musíš brát ohled i na pozitiva, a nevěřím, žes opravdu žádná neviděl. Grafika nic? Svět? Produkční hodnoty? Bojovej systém, kterej, když si zvykneš, funguje výborně? Kvalita portu, kterou považuju za parádní (s horší podporou myši máš pravdu, ale tak... gamepad, že)?

      Příběh sám o sobě nepovažuju za nejsilnější stránku hry, což jsem i psal. Ale ta pointa, že by Noctis měl řešit naléhavější věci a ne si dávat piknik... jistě, ale to jsme zase u žánru. Měl by Geralt dřepět v hospodě a mastit gwynta když mu támhle někde umírá Ciri? Měl by dragonborn dělat přijímačky někam do koleje mágů, když svět požírá nějakej arcidrak, nebo co to bylo? Zas by to šlo říct o každým openworldu. Krom toho, takhle postavená funguje FFXV jako slow-burn, tzn. pomalej rozjezd, ale o to víc se sblížíš s postavama. Za mě naprosto v pohodě.

      Píšeš, že je FFXV urážka RPG a FF. Jeeenže, ona to daleko víc ARPG než RPG a oproti tradičním FF dost experimentuje, což, ano, nemusí sednout každýmu a zejména pravověrným fanouškům FF to bude proti srsti - což jsem ale taky psal. Já nicméně pravověrným fanouškem nejsem, to se klidně přiznám, a hra, ačkoliv nedostatky doopravdy má (a to se opět nesnažím popírat, pokud jsi četl až do konce), bavila mě, a bavila mě dost. Neprohlašuju to nicméně za univerzální pravdu, chápu, že pro tebe osobně je to třeba hra za pět. Pro mě zkrátka za osm.
      • Postgame je postgame, uplne ina zalezitost. Ale prosimta ako mozes porovnavat genialnu minihru Gwent s robenim pikniku? Akokeby ja som kritizoval minihry v hre. Ako vidis, ja hre nevycitam minihry, kedze ja minihry milujem, vycitam celkovy nadych a styl hry a chovanie sa postav na pozadi takej velkej katastrofy. Cize tvoje porovnanie je uplne mimo a nechapes co som vlastne hovoril.
        V akom RPG nie je problem prelevelovat postavy? Som same ucho. Je len malo RPG ktore su tak vyrazne nevybalancovane ako FF15.
        FF15 je sice akcne RPG no problem je ze zlozka RPG vyrazne zaostava za akcnou zlozkou a to je problem. Ja som pravy fanusik FF a viem ze FF je o neustalej zmene a skusani noveho. Aj predchadzajuce FF vzdy skusali nove veci no na rozdiel od 15 sa im to podarilo omnoho lepsie.

        Ze ziadne nemam pozitiva? A za co by hra dostala odo mna tych 5 bodov z 10 ked by som na nej nevidel nic dobre? Subojovy system mam velmi rad hoci cakaci mod by si zasluzil este viac vypilovat. Svet hry je pusty a prazdny, nezivy a staticky. Asi ten najnepritazlivejsi a najobycajnejsi FF svet. Produkcne hodnoty su viacmenej vysoke, ale toto je hra od Square Enix a taka produkcia je jednoducho povinnost a musi byt samozrejmost. Nie vsetko je dokonale. Mnoho textur je slabych, npc postavy su na rovnako chabej urovni ako tie v FF13.
        • go je genialního na Gwentu? Mě to otravovalo, navíc kartičky tu byly dávno předtím. Vypusť paru vole...
          • maros.goc
            že ako minihra to má takú hĺbku, až sa to stalo hlavnou hrou
            • Triple Triad jsou jedina karetni hra ve hre ktera mela smysl a mela silnou expozici do samotne hry. Nejakej gwent..pche..
            • nemusíme chodit až k Demontower, myslím, že stačí zmínit třeba hackovaní v Nier:Automatě, to je "minihra" která je současti gameplay, že nepoznáš, že je to vlastně minihra, spíše máš pocit, že je to součást samotného gameplaye. Gwent mě spíše rušil, rozhodně je to ale nadprůměrná minihra, protože většinou je to nesnesitelný balast, ale do geniality to má tedy předalekooooo, jak říkám, spíše ocením návaznost na gameplay, než rušení od hry samotné. Jsou to opravdu jen další kartičky ve stylu Magic: The Gathering s jinými pravidly.
            • maros.goc
              vzhladom na minihru je Gwent prepracovany az az :) je to genialna minihra :) ukaz mi prepracovanejsiu minihiru :)
            • myslíš další v řadě generických kartiček? Na tom není genialního ani převratného, spíše test, jestli hráči budou krom otazníčku grindovat i kartičky. Hráči jsou schopní grindovat i nahé kartičky viz Witcher 1. Promiň ale v tom není nic převratného a už vůbec ne geniálního. Příště važ slova, ať se tě dá brát vážně. Gwent má ve W3 takovou hloubku, že nejde ani prohrát. Herní úpadek v praxi.
        • nightborne
          Postgame je součást hry, a ty hodnotíš celek. Je potřeba s ním v hodnocení kalkulovat samozřejmě.

          Neporovnávám gwynta s piknikem, porovnávám POINTU, že se v jakýmkoliv openworldu můžeš poflakovat, ačkoliv by příběh měl vyžadovat naléhavý řešení. Protože je to prostě openworld, žejo.

          Přelevelovat se můžeš fakt skoro kdekoliv. V čemkoliv od Bethesdy se můžeš nalevlit stranou, například, což se sice snažej řešit škálováním nepřátel, ale to je podle mýho názoru daleko větší herpes. Aj v Zaklínači 3 sem dělal postranní obsah a měl level přes 40, když hlavní úkoly chtěly 20 a bylo to pak primitivně snadný. V Gothicu šlo nemlich to samý. V KC:D jsem vyžíral všechen postranní obsah a až pak pokračoval v lince - a hádej co, byla pak hrozně lehká. V Zeldě BotW se vydáš jedním směrem, namachruješ Linka, a když se vrátíš k obsahu, cos vynechal, je snadnej. A jelikož FFXV je fakt spíš ARPG, přegrindovat bosse jde konec konců i v Dark Souls, co si budem.

          Pokud se nicméně dál chceš bavit o číslech - bůro by byl naprostej průměr, a to pardon, to patnáctka prostě není. Já rozumím tvým přístupu - jako skalnímu fanouškovi se ti nelíbí podoba a vyznění hry, takže se do ní opíráš, co jen můžeš. Ale ve svý rozmrzelosti mi přijde, že nejsi fér. Například tak nádherný, rozmanitý lokace fakt jen tak někde nevidíš. Altissia je snad nejhezčí město, který jsem kdy ve hrách viděl. Ve 4K a s hi-resem vypadá celá hra naprosto fenomenálně, a už to je prostě potřeba ocenit. Bavil mě i oldschoolovej přístup k dungeonům, třeba. Jakmile si člověk zvykne na skoro-realtime boj, dokáže kouzlit fantastický, efektní scény, který mě za těch cca osmdesát hodin, co jsem dal recenzi, neomrzely. A tak dále.

          Ale jasně, když chceš psa bíti, znáš to. Jak říkám, mě hra bavila, užil jsem si ji, průměrná dle mého názoru jednoduše není. Mrzí mě, že se neshodneme v čísle, ale stojím si za ním ;).
          • maros.goc
            mohol by si mi prosím pre zaujímavosť povedať, ako si hodnotil ostatné FF hry? len či sa nezhodneme aj v iných, či ide len o FF15
            • maros.goc
              no jo, ja suhlasim s tym ze nie tak zaryty fanusik serie si moze hru uzit viac ako ja :) to smaozrejme riznavam a s tym Longest Journey mas dobry point... :) hmmm s ostatnymi hrami sa dost podobame a mam na ne zhruba rovnaky nazor ako ty :) je to fakt zaujimave :) ale som rad ze za vrchol serie povazujes FF8, nakolko aj ja! :) :D genialna hra :)
            • nightborne
              Ad předchozí pointa - právě, FF je tvoje srdcovka, proto jsi k ní přísnější, ale možná právě občas až na hranici neférovosti, až k situaci, kdy hře vytýkáš aspekty, který by ti jinde třeba tak nevadily, právě PROTO, že se to jmenuje FF =)).

              Ne, že bych tě nechápal - kdyby vyšla druhá plnohodnotná The Longest Journey, což je zase moje naprostá srdeční záležitost, měl bych dost problém od ní automaticky nečekat dokonalost a tudíž důrazně kritizovat i maličkosti. Ale pokud FFXV vezmeš jako "hru", ne tolik jako "patnáctého pokračovatele ságy", zbude fakt fajn záležitost, která není, opravdu není dokonalá, ale má řadu pozitiv a zabaví kvalitně - dle mého názoru =).

              K předchozím Finalům:
              Prvních pár jsem nehrál, krom čtyřky, ale tam jsem nenechal tolik času, abych si dovolil lepit verdikty. Jednou to napravím, slibuju =)).

              Šestku a osmičku osobně považuju za vrcholy série. Sedmička je v závěsu, paradoxně mě neoslnila TOLIK, jak se všude tvrdí, ale tím netvrdím, že by to snad byla špatná nebo nezajímavá hra.
              Devítku jsem vynechal, desítka/desítky mě opět bavily výrazně, ale přiznávám, že jsem měl problém se ztotožnit s protagonistou, tudíž nemám stoprocentně kladný vzpomínky.
              Z MMO verzí jsem hrál jenom XIV, a ta ve druhým vydání vůbec nebyla špatná, nechal jsem tam pár měsíců. Vypíchl bych zřejmě nejkvalitnější příběh, na kterej si takhle v MMO žánru vzpomenu. Třináctka (hlavně teda XIII-2 a LR) mě nijak zvlášť neoslnila, ale tam se, myslím, není čemu divit.
          • maros.goc
            lenže ja som na post game nepovedal ani slovo,..áno môžeš sa poflakovať, ja hovorím o postavách, ktoré sa správajú ako keby sa nič Insomnii ani nestalo, fotografujú sa atd atd, jednoducho je vidieť že príbeh bol upravovaný do poslednej chvíle a zvyšok hry sa mu nestihol prispôsobiť

            ......áno, a presne aj tamtie hry co si vymenoval maju chyby, Bethesda to aspon vyvazila level scalingom, no KCD som nehral, ale ak je to fakt tak ako pises, potom aj tamta hra ma problem s dizajnom :) hra si jednoducho musí ustrážiť hráča aby sa pre neho hra zrazu nestala primitívne jednoduchá a je na to viacero spôsobov :) píšeš to všetko ako keby to bolo v poriadku, lebo je to v každej inej hre, lenže to nie je v každej inej hre, len v takej, čo nemá vyvážený obsah.......samozrejme existuje v iných hrách možnosť grindingu, kde si v jednej lokalite a stráviš v nej 50 hodín zabíjaním tých istých potvor dookola a nič iné, lenže to za zlý dizajn nepovažujem, nakoľko takto to môžu hrať len masochisti..narážam napr na Dark Souls, kde bežné grindovanie na výrazné pregrindovanie bossa rozhodne nestačí

            ja som absolútne fér :) Altissia je jedna lokalita z hry, ja hru hodnotím ako celok, drvivú väčšinu hry stráviš v open worlde ktorý je veľmi pustý a plytký, Altissia je ako mesto fakt krásne, a je to dizajnový vrchol hry, lenže Altissia je len jedna a hra má toho omnoho viac, no kvalite sa jej už nič nevyrovná a ani ju nič veľmi neohrozuje na tejto pozícii najkrajšieho mesta v FF15......dungeony su absolutne vynikajuce :) ....

            troška ma nechápeš, ja som skalný fanúšik hry a tešil som na na open world a akčný súbojový systém :) ten problémový vývoj hry je ale v FF15 jednoducho cítiť na každom kroku, je to nedokončená hra ktorá utrpela zmenou režiséra, zmenou mena, príbehu, postáv, rozkúskovania na film a seriál, jednoducho z FF15 mohol byť klenot, keby to všetko, čo v hre malo byť, nakoniec aj bolo ....

            píšeš že tak rozmanité lokality len tak nevidím, celý openworld je jednoliaty, skutočne tam nie je rozmanité nič :) neskôr samozrejme lineárna časť ťa prevádza rôznymi lokalitami a to je fajn, lenže v prostredí, kde stráviš najviac času, toho veľa rozdielneho neuvidíš...
    • Metacritic 85%, Steam 83%, takže ano, pro někoho zklamaní(můžu částečně souhlasit) ale v globále asi fakt 8/10.
    • Clovek by i souhlasil ale uz z principu si to petku nezaslouzi. Na te hre je videt spousta prace. Jen to je takove cele domrdaane. A post game obsah zas tak snadny neni. To ze preleveluju pribeh je celkem jedno.
  • Jack1947
    Osmička značí jen jediné Japonské hry obecně tiu prostě moc v oblibě nejsou *12*
  • rekapitulace

    FF1-8 boží
    FF9-11 jakože asi jo no chvílema
    FF10-15 tvl japoncí, kdysi jste uměli dělat hry, co se stalo???
    • Za sebe FF 8,9, FF 7 Crisis core (na PSP) - SUPER
      FF 7, 12, 13 - hodně dobrý (ano považuju 8 a 9 lepší než 7 ukamenujte mě *1* ).
      FF 11, 14 - Ok jdeme dál
      FF 15 - To se uvidí

      BTW 9 je dle mého nedoceněná hra... sice má dětskou grafiku, ale ze všech FF na PS1 to byla největší výzva.
    • maros.goc
      FF10 je výborná hra :) FF12 ešte lepšia :) aj FF13 má vysoké kvality byť je horšia ako 12tka, no na úrovní 10tky je :) :) ........keď už chceš hovoriť o zlých FF, radšej sa namier na FFX-2 a FF13-2
      • X-2 i XIII - 2 jsou v pohode. Jen je treba pristoupit na jejich styl. Nabizeji dost obsahu i narace. Pak uz jen zalezi jak to komu sedne. Globalne se ale o spatne hry nejedna.
        • maros.goc
          no mne 13-2 nesadlo preto lebo je to taky mismas vsetkeho co do univerza FF13 ani nikdy nepatrilo..zrazu cestujes v case, zrazu mozes mat po boku prisery, zrazu su sa skvele postavy z 13tky chovaju uplne inak ....FF13 malo styl a vedela co chce, 13-2 robi vsetko preto aby sa zapacila vsetkym ktori oznacili 13 za prilis linearnu a ani sa nezaobera tym ze 13-2 vdaka tomu vyzera uplne smiesne ...

          X-2 je rovnaky pripad ako 13-2
          • To mas blby :) Me bavily vsechny FF a prilis kriticky bych nehodnotil zadnou.
            Mam ty oblibenejsi jako treba ff12 a pak ty mene oblibene jako ff9. Ale obecne celou serii vcetne spinoffu hodnotim kladne.
    • Moje troška..
      4, 6, 9, 13 - dobré, dobré, dobré
      7, 10, 12, Type-0 - boží, boží, boží
      8 - ujde, ujde,..
      10-2 - facepalm, meh, zabte mě!
    • To je tebou. Ne tema hrama.
      • To je pravda, ale není nakonec všechna subjektivní realita tvarována naším vnímáním světa, tak jak ho vidíme v různých fázích našich životů? A tím pádem je pro každého z nás ta "naše" realita ta jediná pravdivá, protože nic jiného opravdovějšího ani nemáme.
  • FF15 je jedna z těch her, u kterých se nemůžu ztotožnit s příběhem (obzvlášť konec).
    Stejně jako hromada jiných fanoušků, jsem zklamán.

    Samozřejmě to zklamání není tak velké, jako tomu bylo třeba u Mass Effect 3. Přece jenom u FF člověk věděl, co čekat, protože japonci preferují tragické konce.
    • nightborne
      Vyzkoušej ten alternativní konec z epizody Ignis, jak jsem psal, sám pro sebe sem se rozhod si ho prohlásit za kánon, protože je podle mě prostě lepší =)).
    • Vidíš, mně se konec hodně líbil. Vůbec, celej příběh byl fajn (i když je to spíš jen takový torzo z Versus). Jen škoda, že se jim nepodařilo ten příběh nějak rozumně propojit s tou hrou...
  • Mohla to byt naprosto ultimatni hra, moc nechybelo..doufam ze priste to SE zvladne. FF 15 je promarnena sance kterou, ac se snazi velmi, uz nedodelaji tak aby byla tim cim mohla byt. Ale stejne je fajn:)
    • Super by to bylo... Ale tu hru dělali 10 LET! + Další 2 roky po releasu...Mám strach, že vzhledem k tomu jak rostou náklady na vývoj her se už nestane, že by vyšlo další (nebo jakékoliv) FF v celku. Zkrátka by se nezaplatilo a proto je budou vydávat epizodně nebo základní příběh + dokreslení postav... Osobně by mi to nevadilo, ale co jsem viděl/četl, tak všichni si stěžovali na to, že FF XV při spuštění nebyla hotová hra.
    • nightborne
      Velmi fajn, nebál bych se říct. A pravdu díš, i Tabata nedávno připustil, že dodělat to tak, jak to původně mělo bejt, prostě není reálný.

      Chystaj se nicméně ještě čtyři epizody ve stylu už vydaných, tzn. dokreslující některý postavy.
      • Bylo by dobry kdyby ty epizody byli zakomponovany do hlavni hry, takhle jak jsou bokem me trosku nezajimaji. Rovnez by si zaslouzily nektere prvky z Comrades prevest do hlavni hry, jak zminuje recenze, treba vylepsovani zbrani a tak podobne. Bohuzel to jak je vse mimo hlavni hru z toho dela jeste vic neucelenej zazitek nez to je. Rozsireni zaveru je fajn, ale opet bych spis uvital rozsireni hry nekde v jejich cca 60-80%. Ale uvidime, jeste evidentne neskoncily:)
        • nightborne
          Souhlas, že by bylo fajn, aby děj plynule přešel do DLC a zpět a nemusels kvůli tomu do menu.

          Ale jistá provázanost tam je, například když si zahraješ epizodu s Gladiem hned, jak se vrátí do party, dostaneš itemy, který tam získáš, i v "hlavní" hře a můžeš s nima pokračovat. Takže to působí v rámci možností i celkem celistvě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit