Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý speciál ako vždy, ale prekvapilo ma, že nikto sa nezmienil pri ACIII o craftingu, ktorý mne prišiel zo začiatku zaujímavý a syslil som a vyrábal všetko aby som nakoniec zistil ,že je to z 90% k hovnu. Najväčšie + z ACIII boli námorné bitky, o ktorých som tiež očakával nejaký pokec, za mňa najlepší Brotherhood a s Petrom súhlas, že ACI bol "najassassínovitejší" :)
  • risa2000
    Sice pozdě, ale přece. Jako laik, který odehrál možná větší půlku dvojky, musím poděkovat za speciál, který se mi líbil úplně vším. Výběrem různorodých hostů, kontroverzními komentáři, bezchybným moderováním a svěžím střihem in-game záběrů.

    Možná to nebylo dost hard-core, ale pro mne to bylo přesně tak akorát, abych si dokázal udělat dobrou představu o dalších dílech a uvážil, zde do toho znovu nenaskočit.
  • Je opravdu škoda, že jste nepozvali i člověka, který k příběhu potažmo "lore" série chová náklonost. Zrovna mě by zajímala i diskuze o templářích/asasínech/první civilizaci potažmo symbolice a alternativní historii, kterou Ubisoft vytvořil. Jako fanoušek série tyto aspekty považuji za velmi podstatné pro můj kvalitní zážitek. Každopádně i tak díky za fajn Speciál. Zdraví S23
  • ..kam kráčíš? Nejsem si jistej - ale bude sranda, až si na screenshotech z AC 8 budeme plíst Assassina a Sama Fishera *15* *15*
  • dokoukal jsem to jen do té části kde ta holčička rozhazuje rukama a říká, že jí ac totálně minul a jak je to marná hra. to mne dosti popudilo. bylo by dobré lépe si rozvrhnout preference. buď je tam od toho aby řekla něco zajímavého, nebo od toho, že je na ní hezký pohled. v tomto případě bych redakci doporučoval přinutit jí mlčet a sundat si nějaké zbytečné části oděvu. s láskou jahu
    • ales.smutny
      Bylo by dobré lépe si rozvrhnout preference, buď to dokoukat celé a nebo dělat předčasné odsudky mimo mísu.
    • No Bětka říkala, že jí první díl minul. Což se ostatně stalo mnoha lidem. Mnoho jich totiž objevilo svět AC až s příchodem dvojky. Naopak později vyplynulo, že má serii velmi ráda a dokonce i trojku. Takže nevím o co ti jde. Jelikož jedničku nehrála, tak když se na začátku probíral první díl, tak logicky k tématu neměla co říct.
      • Jestli vyplynulo, ze Betka ma rada trojku, pak... jeji popularita asi opet vzroste.
  • MidnighT91
    Dotaz ohledně trojky. Achilles stárne v průběhu příběhové linie nebo s tím jak plním Homestead mise ??? Ptám se protože mě zajímá jestly je možné dohrát příběh s tím aby byl Achilles pořád naživu, třeba tam budou další rozhovory...
  • therollycz
    Rád jsem sledoval, vcelku souhlasím a tedy děkuji za tento speciál. Jen mám pár připomínek či mých pohledů:
    Connor si vrznout nikdy nemusel - není příbuzný Desmonda. To ale bohužel Ubisoft řekl jen v jedné větě ve hře což dokazuje debilitu třetího dílu.
    EDIT: Dobře, to jsem pochopil špatně


    Ezio byl IMHO vcelku rozumný od mládí které jsme viděli ale samozřejmě mu věk jenom přilepšil. To že byl zdánlivě nafoukanej a ukecanej blbeček krásně ukazuje “typický” italský temperament kterým se ale nikdy naštěstí zcela nezaslepil. Ty romantické sekvence ukázali že i v době AC2 ( sekvence jsou z Brotherhoodu ) nebyl nijak sobecký. To že nikomu jentak nevěřil v době kolem poprav rodiny zas logickou rozvahu. Často i dobrosrdečnost kdy bez zaváhání někomu pomohl. Proslovy v DLC také působily příjemně a vcelku epicky.Eziův život jsem strašně rád sledoval a i přes svojí orientaci na ženy jsem se do něj téměř zamiloval. Bylo mi sympatické čím prošel a bylo mi smutno když jsem koukal na jeho smrt v tom krátkém filmu Embers. Ale dobrá, to je věc názoru.

    Mohli jste zmínit i interiéry které v druhém dílu přímo září. To je často nedoceněná věc která byla pro mne velmi důležitá. Katedrály, kostelíky i Monteriggioni pro mne stále symbolizují onu dobu a i ostatní členové rodiny na to koukali s otevřenou pusou.

    A závěrem chci říct, že jediné co v AC3 fungovalo jsou námořní bitvy. Architektura podoba oblečení je sice věrná ale rozvržení domů mi přišlo pitomé. V době vydání nefungovalo správně ani lezení po stromech a bojový systém s AI byl ohromně debilní. Aktuální stav mne nezajímá protože hra má vyjít dodělaná což mi je líto neb každou předchozí hru ze série jsem dohrál několikrát. Nějaké craftování díky zcela jinému menu a nepřehlednosti jsem zkoušel pár minut stejně jako nabírání “dělníků”. Šlo jednoduše vidět jakej bambilion lidí na tom dělal což skvěle popsal Dan Vávra v nějakém podcastu Fight Club.
    • ales.smutny
      Connor je předek Desmonda, ostatně na tom je ten princip postavený, Desmond se vydává Animem do genetických vzpomínek svého rodu.
      • therollycz
        Ne. To ta jeskyně vložila do Animu.
        • ales.smutny
          A máš k tomu nějaký materiál? Protože všechny zdroje hovoří o opaku... Včetně základního principu "universa". Desmond využívá Animus (a nejen Desmond, všichni, kdo nesou dostatečně silný gen první civilizace) k cestování genetickou pamětí.
          • therollycz
            Sakra tak teď na to koukám jako úplnej vykastrovanej bejk. Na začátku mu jasně říkají že toto všechno spouští a řídí temple. Vím že mu to říkají mimo i během té "reinkarnace". Upřímně jsem z toho jelen protože jsem za sebou zkouknul zmíněný gameplay plus gameplay za orla a vlastně nevím co tím autor ( autoři ) chtěl říci. Tímto se omlouvám, asi si ten škvár budu muset zahrát znova.
            • ales.smutny
              Omluv netřeba, vždyť jen debatujeme ;)

              O hlavním chrámu celkem slušně referují tady - http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Grand_Temple (ono tam jde najít solidní množství věcí, které člověk zapomene/ nevšimne si apod:))
  • Zábavné, informativní a hlavně skvěle podané od všech zúčastněných. Rozdílné názory, krásná diskuze plná netrapného humoru - jen tak dál!!!!
  • Kdyby nebylo Alžběty, tak ten díl je super.

    Prostě, prostě, proto, proto, prostě, proto, proto.
    • Protoze proste proto!

      Hele nemuzes po ni chtit zazraky, mluvenim se nezivi, neni to zadna televizni moderatorka, nebo tak neco. Jo pockat!
  • Hrál jsem AC1 a AC3. To že AC1 je nejlepší díl, u mě neplatí, po polovině hry se dostavil stereotyp, málo zbraní, málo způsobů zabití, avšak vynikající příběh ALE NEJVĚTŠÍ mínus hry jsou úkoly zabíj, příjď zpátky, zabíj, příjď zpátky, zabíj.....

    Neříkam že 3 je velký krok v před, ale aspoň ty bonusové úkoly byly zajmavější, příběh mě více bavil za Haythema, Connor byl nemastný,neslaný, oproti Eziovi, Altairovi a i Desmondovi, to nebyl dobrá typ, po celou dobu hraní jsem nevěděl co si o něm mám myslet....

    Koně bych nejradši propleskal, jeho časté zadrhavání bylo k vzteku ale co už. Bugů ve hře bylo hodně, to ale není nic speciálního v téhlé sérii, ty už byly i v 1.

    No NEJVĚTŠÍ + pro mě byly námořní bitvy, a často jsem také prozkoumával svou usedlost a Bostn s New Yorkem.

    AC1 byl skvost se spousty mouch ( na svou dobu ), AC2 kompromis zábavy a kraásného města z dobrým příběhem, no a na AC3 mi velmi vadil nesympatický hrdina, ale po grafické stránce, vedlejšími questy, bitvy na lodích, zábavných soubojích, skvělá hra s pár bugy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit