Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viděl jsem 396 fightclubů, přes 600 hpodů, sleduju pravidelně vortex a občas i indiana. Poslední fightcluby mi prijdou, že to vázne, že to prostě nějak nejde. Trapný smích, váznoucí debata, divné pauzy, chybí dříve tak častý vtip a hloubka. Problém vidím v šárce a v tom mladíkovi, boha si nevzpomenu jméno. Je hodně intelektuální. Nemyslím toho it hw týpka, ten je dobrý. Myslím, že ti dva prostě fightclubu nějak nesvědčí. Samozřejmě jen můj názor. 

    Šárka slušně píše a i gamesplaye jsou dobrý. Ten intelektuál měl v minulosti několik super vstupů a umím si představit, že by kolem něho mohl vzniknout nový formát, něco úplně jiného. Pamatuju si mj. jeho velmi zajímavou diskuzi úplně mimo s Alesem tak 10 fc zpět.  Fightclub a moderovani mu ale většinou nesedí. Omlouvám se, že si zaboha nevzpomenu na jeho jméno. 

    Nejvyšší standard drží retro i když u posledního jsem si pořád říkal, kdo je sakra ten radar???!!! Hw club ujde, ale občas je to takové bez energie a druhý mluvčí má strašnou výslovnost anglických termínů. Nejlepší pořad o hrách formou videa je ale jinde. Nebudu výslovně jmenovat, ačkoli v mém nudném textu název padl. Naštěstí mohu sjet archiv znovu a znovu. Hodně cestuju a poslouchám na cestách. 

    • jnsCZ

      Radar je nový člen, který má postupně nahradit vyhořelý duo Olejník a Dobrovský. Momentálně je to tělocvikář a týpek přes sociální sítě nebo tak něco.

      • Jack1947

        Doufejme že to ještě hooooooodně dlouho potrvá, nebo fakt už jste vyhořelý ?? 😯

        • radim.zaty

          to už fakt mlátí dveřma, tohlecto :D

          • Jack1947

            Tak vtipkovat o tom je jedna věc ( nebo tady schválně trollily trollové v diskuzích) ale říkat to... je druhá.

            Pokud ti mláti dveře pořid si s panty a zarážkou, ty truhlo 😉

    • Jack1947

      To seš MACHR čeče že si to takhle pamatuješ NAZPAmět😱😈

      Nebyl to Lukáš Grygar ?

  • TheGGG

    tu parodii co chystá netflix by bylo nejlepší ignorovat.... to nebude mít se zaklínačem nic společného... nádherná slovanská atmosféra polské fantasy se vytratila v okamžiku, kdy zveřejnili cast a místo natáčení... že to ale pokazí bylo jasné hned jak se odhalil showrunner...

    Ona produkce od netflixu obecně není žádná sláva a už je to delší doba co jsem si tuto službu zrušil... dnes mají na netu z tohoto globalizovaného witcher seriálu všichni srandu a že dojde na bojkot a review bombing je skoro jisté, dávám tomu jeden season a pak konec...

    • Carnage666

      Kvůli castu musím souhlasit a moc tomu seroši nevěřím. Sapkowski je idi*t a jeho snaha potrestat fanoušky her mu bouchne do ksichtu, doufám. Lauren řekla, že nechce pošlapat slovanskou atmosféru a že respektuje předlohu a proto obsadila do hl. role Yennefer Indku a do vedlejší role černošku ze Zimbabwe jejíž postava je sestřenice vládkyně Toussaintu... jo vidím tam ten respekt k předloze. Korunu tomu nasadila když prohlásila, že když se ozval Cavill tak rovnou tu roli dostal bez práce.

      • TheGGG

        k tomu co udělali s chudák yen a fringilou jsem se radši ani nevyjadřoval... abych zase nedostal ban za názor....

      • Jack1947

        Ještě že nejsem fanoušek, Henry Cavill je taky nějakej , ne-běloch ne ? Mimoto to může bejt miniseriál když to prosdtě nedopadne no.

        • Carnage666

          Je to běloch, ale neni to extra herec. Ale co mi přišlo divný bylo když právě bylo řečeno že se prostě ozval a tu roli dostal a přitom se o tu roli snažilo třeba 150 herců. Trochu z toho smrdí dobrá reklama mít v hl. roli herce co hraje v Hollywoodských blockbusterech než nějaký ho no name herce.

          • Jack1947

            Jo jen díky tomu jménu mi příjde jak nějaký míšenec, to je jedno. Podle mě jde i o to že o sobě nedal vedět dříve než v Man of steel a toho hlavně proslavilo.

            Jinak netušíl jsem že bylo tolik možných herců hmm... to fakt smrdí něčím nekalým nekalou soutěží nebo tak něco😬 jenžev šukbyznysu není nic fér dneska a ani vlastně dříve ne.

        • TheGGG

          Clavin hlavně neumí hrát a má asi dva výrazy...

    • lito

      slovanskou atmosféru neměl ani Witcher 2 a velká část trojky. První kapitola ve trojce ji měla, část druhé a pak se to rozpadlo...

      • TheGGG

        to jsi ovšem absolutně mimo... celý styl vyprávění byl hodně netradiční a tak jaksi východoevropský, bez ohledu na to, jestli byl člověk na skelige nebo v oblasti, která byla ryze slovanská... a jistě, witcher je i o severské atmosféře, ale to co s toho dělají amíci je humus, který nemá s původním dílem a celkovou náladou nic společného... jak doje*aly cast pro seriál, to už mluví samo za sebe

        • Lima

          Přiblblý všeználek a trol obecný TheGGG má jasno o něčem, co se ještě nezačalo natáčet. A má taky jasno o Netflixu, všechno je to tam podle něho odpad, přitom ten TV kanál má tak široké portfolio, že něco takového napsat je přinejmenším úsměvné. Haha, ty hloupej trolíčku, takovejch kokůtků jako ty, je na netu plno, takže máš smůlu, v ničem originální nejsi, jsi jenom hloupý a trapný. 😉

          • Coffin.Corner

            Upřímně. Západní produkce nikdy, opakuji nikdy nedokázala natočit film ze slovanského prostředí, aby to na lidi kteří jsou schopní vnímat slovanská "špecifiká" nepůsobilo divně, až směšně. Pochybuji že by tomu v případě Netflixu, mělo být jinak...  

          • TheGGG

            ale prosimtě, tebe jsem asi taky vytočil doběla... chápu že mainstream nemá rád lidi co jdou proti proudu řeky... ta profilovka se k tobě ale hodí... Bývaly doby kdy netflixovské seriály (jejich vlastní produkce, ne to co tam jen nabízejí, ale co vytvořili), byla jasná kvalita.... ta však teď ale začíná upadat a kvalitu nahrazuje kvantita... ono se stačí podívat, druhá serie stranger things byla meh, marvel netflix produkce až na daredevila meh (i punishera pokazili), často podprůměrné anime, blbosti typu 13 reason why, between, damnation, průměrný altered carbon, blbost roku lost in space, rain, či absolutní žumpa mezi žumpa dear white ppl... či velice nezapamatovatelná series of unfortunate events... to vše svědčí o tom že netflix se orientuje na kde co, ale ne na kvalitu... sorry asi koukáš na house of cards a bereš to jako standard na netflixu, ale tak to fakt není.

            Netflix prostě jede kvantitu nad kvalitu. Pokud jde o witchera, tam lze fail očekávat velice snadno... stačí se podívat na cast a showrunnery, když tady je vše špatně, těžko vznikne dobrý seriál.

            • Lima

              Shodnu se s tebou, co se týká 13 reasons why, to byla srágora na entou, i většina těch serošů, co uvádíš dále, ale pokud jde o Punishera, tak to jsme asi viděli každej jinej seriál, já viděl scenáristicky promakaný příběh, který nesází jen na prvoplánované násilí, ale i smyslupně napsané postavy  a jejich jednání. A Altered Carbon byl taky docela fajn, imho. Witcher seriál mě nechává chladným, já nedám dopustit na ten polský, který byl tak příšerný, až byl vlastně krásný 😀, přinejmenším ta slovanská atmosféra tam byla cejtit zřetelně a Zebrowski je pán.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                já na základě svých zkušeností s komiksem punisher max a podobné očekával drsnou řežbu s pomatenými psycho gangstery a vzeklým punisherem tedy hustou gore akci s lehkým přesahem o duši vojáka... místo toho jsem dostal jaké si shooter, jason bourne, drama o zlé cia pašující drogy a jakém si drbnutém PTSD vojákovy co podomácku dělá bomby... jistě punisher byl skvělý a z jona jde strach, ale ten pravý punisher tam byl tak ve 4 dílech... takže doufám, že tím prvním seasonem jsme si odbyly kecy kolem a druhý season už bude skutečná řežba..... carbon mě nějak nebral, ale prý se vyplatí přečíst knihu, tak zkusím to...

                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  Carbon to byl ten jediný cyberpunk seroš ? docela jsem přemýšlel že mrknu... Punisher mohl mít lepší příběh než stokrát omýlané kliše ale to násilí bylo skvělé a poslední scéna s "Jigsawem" parádní takhle naposled mě dostal až třetí Preacher který podle mě nadhodil latku až dost vysoko.

                  • Carnage666

                    Reakce na příspěvek:

                    Preacher byl sh*t a totálně pošlapal komiksovou předlohu.

                    • Jack1947

                      Reakce na příspěvek:

                      Z čeho soudíš, naopak jsem koukal na internet a třetí řada se hodně přiblížila komiksu.

          • Jack1947

            Nesouhlas, odpad rozhodně ne potom co Netflix začal mít i jinou tvorbu než americkou, se z neho stala regulérní stanice. Třeba dnes jsem viděl vynikající indonéskej akčnák The Night comes for us, a koukal co ti asiati nedokáží 😱😯😈

            To by se GGGmu líbilo on tyhle martial arts ( nebo spíše free arts )pecky rád) pokud to neviděl.

            Jediné mínus je že zatím nepodporuje ještě titulky a v čechách je dost omezený co se týče filmů ( i když AMazon je na tom ještě krapet hůř) Jak píšeš co se roztáhl do celého světa tak je úplně někde jinde než u seriálů, Navíc tam sype i dost peněz ( i když teda ty filmy možná jen zaštituje nevím).

            • TheGGG

              hmm ten film možná budu muset zkusit, filmy od netflixu jsou většinou ještě horší jak jejich seriály... ale tady hraje Iko uwais, tak to by nemuselo být špatné...

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Ta závěrečná rvačka to vytáhla na 85% u mě fakt parádní film a hraje tam i JUlia Estelle kterou už z nám z Headshot ale ten film se mi tolik nelíbil tady si napravili reputaci, hlavně se mi líbí jak si tam nelámou hlavu  s nějakýma useklejma palcema vnitřnostma atp, až i na mě to bylo chvílema přhnané.

                Dokonce jsem na to koukal až ve 8ráno ale hltal jsem to hodně. To většinou asiojské mlátičky ( neplést s akcí) tolik nemusím spíše mi to chvílema přišlo i komické a Iko Uwais tam měl spíše postranní roli. Taky se mi líbí že se tam mlátí i ženské, hlava nehlava. Jsem rád že NETFLIX tam aspon hodí anglické a jsou na celkem dobré ůrovni, Indonéština je hrozně divnej jazyk. Chvílema zní jak Francoužština lol.

                Jo, já se těším na druhého Punishra, jinak NETFLIX není jediná stanice, seríály mají kvalitní všude možně.

        • lito

          celý styl vyprávění je od dvojky americké fantasy. Dvojka GoT po zaklínačsku, trojka pak takový Dragon Age po zaklínačsku. Tak se uklidni.

          • TheGGG

            ani zdaleka, ale vidím, že tě pekelně vytáčí můj názor... ty jsi asi zastánce těch odporností co netflix do své produkce tlačí. Kdepak, druhý i třetí díl byly typycky slovanské, porovnávat to s takovou americkou šestákovou fantasy jako dragon age, to je hodně mimo... cit pro pojetí a skutečný feeling z fantasy krajiny inspirované středověkým polskem, ten byl krásně zachycen ve všech třech hrách... dragon age je typická naivní edgy globalizační fantasy sterilní báchorka... je vidět, že nevíš o čem mluvíš...

            • lito

              ne, nebyly. Byly to klasické fantasy, kterých jsou všude x. Není na tom nic, co by se odlišovalo od jiných béčkových fantasy. Tvůj názor je mi jen k smíchu, ale nudím se, tak co :) Jinak nevidím moc rozdílu mezi zlým drakem z Origins a zlým konstlivcem z Wild Hunt. Ve finále se všichni spojili a zlo porazili. Báchorka jako báchorka. 

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                no vidíš, můj názor u tebe nějakou reakci vyvolal, to mě ty tvoje názory nechávají naprosto chladným... elfové z Huntu sice byly oficiálně hlavní padouši, ale byly to v podstatě vedlejší postavy děje, hlavní story byla o geraltovy a jeho rodiných patálajích... slovanská atmoška je zde daná krásně vykresleným středověkem, ať městy nebo vesnicemi či celkovou správnou atmosférou... vedle toho dragon age je taková ta umělá moderní americká fantasy od lidí, kteří nemají představu o tom, jak středověk v evropě vypadal a vše působí jak hollywúdské kulisy..

                • twicer

                  Reakce na příspěvek:

                  nechává tě to tak chladným až ty tvoje reakce jsou delší než ty jeho :)

                • lito

                  Reakce na příspěvek:

                  víš, když tomu řekneš správná atmosféra, nic to neznamená, je to je tvoje subjektivita. Novigrad má rozhodně daleko do nějakého správného středověkého města. Vesnice snad nemá cenu ani komentovat. Jeden typ chalupy tisíckrát jinak aneb tvůrčí impotence. Mně to nevadí, je to fantasy, na kvalitě hry to neubírá, ale vzpamatuj se, Zaklínač a jeho zobrazení má do nějakých reálíí stejně daleko jako Origins. 

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    pleteš se, toto není subjektivní... dobře vymodelované město a věrně zpracované vesnice, to lze objektivně posoudit.... novigrad je jedno z nejhezčích měst ve hrách vůbec a má nádhernou atmošku středověkých křivolakých uliček...

                    a rozdílných modelů chalup byla ve hře spousta, ale nelze mít v jedné vesničce sto různých architektonických stylů... chaloupky byly krásné

                    • lito

                      Reakce na příspěvek:

                      Je to subjektivní. Objektivní je, ze Novigrad má šest bran, z toho tři jsou zcela bez dveří a to v době války, tady se tvůj realisticky středověk úplně rozpadá.😉

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        mělo padací brány a faktem je, že novigrad je nezávyslé město, které s nikým ve válce není...

                        • lito

                          Reakce na příspěvek:

                          Ne, nemá padaci, nemá žádné. Ohledně argumentace, ze je nezávisle? Co ten quest ohledně glejtu? Takže každý tam taky nemůže   a to neřeším pogromy na magy. Ve finále je tam chyb jak máku.

                          • TheGGG

                            Reakce na příspěvek:

                            špatně, všechny vnější brány mají buď normální nebo padací dveře..... nezávislé je ve věcech války mezi národy a panovníky... to s glejtem nijak nepodkopává fakt že je město nezávislé. Nezávislý neznamená, že si každýho pustí do města... proto jsou taky u každé brány stráže co to kontrolují (protože i nezávislé státy v reaálu mohou mít přísnou migrační politiku a kontrolu hranic) Pogrom byl pokud se nepletu na shapeshiftery a to opět nijak nenarušuje nezávislost města v globální politice.

                            • lito

                              Reakce na příspěvek:

                              už toho nech, jsem rád, že už víš, jak se píše nezavíslý, ale ty kecy už si nech.

                              http://witcher.wikia.com/wiki/Gate_of_the_Hierarch - žádná brána.

                              http://witcher.wikia.com/wiki/Oxenfurt_Gate - žádná brána.

                              http://witcher.wikia.com/wiki/Southern_Gate - žádná brána.


                              Úplně stupidně desingovaný město středověku.  Jestli chceš, můžeme se bavit dál o chybách Novigradu :)

                              • TheGGG

                                Reakce na příspěvek:

                                nah southern gate ani hierarch gate není vnější brána, takže dveře nepotřebuje... oxenfurt je možná trošku divná, ale je před ní most, takže ten se dá vždycky snadno strhnout, aby do brány nikdo nevlezl... pokud jsou toto tvé největší problémy, pak jsi blázen a witcher 3 je pořád nejlepší fantasy rpg za posledních 20 let....

                                • lito

                                  Reakce na příspěvek:

                                  😂nepřipadáš si sám sobě k smíchu, když reaguješ jako postižené děcko?


                                  Jinak člověk co neumí ani vyjmenována slova po v, nikdy nebude brán vážně, takže si alespoň dostuduj základku. 

                                  • twicer

                                    Reakce na příspěvek:

                                    celkově ti musím dát v této diskuzi za pravdu, ale trošku sebereflexe ( hlavně co se týče tohodle příspěvku ) by ti neuškodilo :)

                                  • TheGGG

                                    Reakce na příspěvek:

                                    došly argumenty, takže zkouší prudit s gramatikou... hahaha asi jsi zvyklý že máš poslední slovo a to tě uspokojuje, že to s takovou trubkou každý vzdá, ale sorry, tu radost ti neudělám... dál budu pěkně psát a dívat se jak se kroutíš. Witcher je geniální RPG, nejlepší fantasy RPG za posledních 20 let a je třeba ti to opakovat pořád a pořád dokola bez ohledu na to jaký si dáš nick...

                                    • lito

                                      Reakce na příspěvek:

                                      😂 Hochu ty jsi tu nedal ani jeden argument! Tak si prosím neserr do papule...

                                      Opravdu se necitis trapně?

                                      • TheGGG

                                        Reakce na příspěvek:

                                        jak sebou škubá a jak se snaží... ten je už hodně zoufalej. Pravděpodobně pořád mačká F5 a čeká kdy přijde další rekt. Chudák... hochu já ti dal argumentů spoustu, že tobě se nelíbí mě je celkem volné...

                                    • Jack1947

                                      Reakce na příspěvek:

                                      No právě, dokonce i mě nařknul s napadání lol, hrozneh komediant tohleto 😂

                                      Nejhorší je když si troll nepřizná že je trollem.

            • Jack1947

              Je to Femto toho bych neřešil za ty roky, konzolový fanatik😉skoro až dovedl trolling k dokonalosti tím že omýlal stále stejně nesmysli až jim začal úplně věřit 😛

    • radim.zaty

      Hele já chápu, že máš stroj času a že už jsi viděl první sezónu, ale co takhle počkat, až to natočí a uvidíme to i my, běžní smrtelníci a potom vynášet soudy a hodnocení? ;)

      • TheGGG

        bohužel já mám na tyto věci čuch a moje predikce většinou vyjdou... ono obvykle již z kraje se stačí podívat kdo je režisér, scénarista, showrunner, kde se to točí, kdo za tím stojí, jaký je cast a jaké věci se snaží do filmu/seriálu natlačit určité skupiny lidí...

        dlouho do předu jsem předpovídal fail remaku ghostbusters, nového ocean, předpovídal jsem že the last jedi a soyo star wars story budou odpad, předpovídal jsem že star trek discovery bude odpad... vždy se to naplnilo... fanoušci witchera a pravé slovanské fantasy už teď mají z netflix witchera srandu a to ještě ani neznají celý cast (tzn. kdo ví jaká pohroma a překrucování lore ještě přijde)... rip witcher tv show, říkám to teď a tady

        • twicer

          člověk rád zmíní případy kdy se trefí, ale trefy vedle zůstávají pro mlčeny protože nehezky ovlivní průměr :)

          • TheGGG

            ty jsi asi nějaký milovník prznění dobré značky co... nebo fanboi femta?

            • twicer

              Ale ňuňu ty ses nám kvůli tomu zaklínáčkovi nějak rozohnil, stím fanboiem by to chtělo trošku sebereflexe. Kór když to pak aplikuješ i na lidi kteří se o witcherovi vůbec nebaví ;-)

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                potom nereaguj hošku, toto je diskuze o witcherovi... na tvůj soy nejsem zvědav

                • twicer

                  Reakce na příspěvek:

                  No jde vidět jak jen generuješ písmenka, když si ani nedokážeš zpětně uvědomit že jste se v první řadě bavili o netflixu a filmech. Ale jo v pohodě já na tydle tvoje debílkoviny taky nejsem zvědavej...

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    ano o netflixu jsem se bavil, protože to souvisí s witcherem... mé předchozí správné odhady po*urvení dobré značky jsem uváděl jen jako příklad, abych podložil svá tvrzení o tom, že witcher bude fail... get woke go broke, to platí pořád bez ohledu na lidi jak ty

                    • twicer

                      Reakce na příspěvek:

                      Hele v první reakci jsem se jen snažil naznažit že často dochází k selekci dat/myšlenek/hočico podle toho co se zrovna hodí a ostatní je záměrně ignorováno. Něco jako když si začal vypisovat jak často se tvé predikce vyplní a že máš na to čuch.

                      A to je vše, pokud si viděl nějaký útok na tvou neochvějnou modlu, tak si viděl špatně.

        • lito

          "pravé slovanské fantasy" 


          nic takového neexistuje ty jelito😂

          • TheGGG

            vidím, že jsem tě něčím vytočil... no samozřejmě že existují typické prvky, které se vyskytují jen v dílech ze střední a východní evropy... kdo něco četl od autorů českých a těch dál na východ, ten ví, že tyto knihy mají kompletně jiné kouzlo, než to co produkuje západ. Já tomu říkám slovanská atmosféra a té se netflixu nedostává už jen tím, jaký otřesný cast volí...

            • Jack1947

              Víš že to je v koprodukci s Poslkem ? nicméně je pravda že to bude asi VB/USa hlavně.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                točí se to v maďarsku, hrají tam všechno možné jen né slované a showrunner a scénáristi je sluníčková partička z tubleru... no a ten cast, dyť to vidím, otřesná volba pro některé postavy

  • radim.zaty

    Tak jsem si dneska poslechl prvních 20 minut a chci poděkovat Jirkovi za tu zmínku o hraní Zeldy v emulátoru WII U. Před pár týdny se o hraní BOTW v emulátoru Šárka a Adam vyjád´řili, že "je to rozbité", tak jsem měl v plánu tohle tvrzení vyvrátit (protože jak je něco na internetu špatně, je potřeba to opravit :) ) tak jsem si stáhnul poslední build CEMU a BOTW, že to jen zkusím a už v tom mám skoro 10 hodin, na ebayi jsem si koupil WII U hru za petikilo a ještě amiibo Linka ze SSB, který v BOTW dává Epon (ano, není to potřeba, binárky NFC tagů jsou ke stažení, ale už tak mi Amiibo v kontextu hry příjdou jako P2W).

    A v tom emulátoru render v QHD a aplikací Clarity graphics packu strčí i tu switch verzi do kapsy.

    Za těch 10 hodin jsem narazil na jeden grafický glitch, jinak rock stable. Pak jsem jen letmo zkusil i jiné WII U hry, jako Mario 3D World, Xenoblades, Hyrule Warriors, remastery Windwakeru a Twilight princess a všechno při správném nastavení konfiguračního souboru.

    Takže by bylo vhodné, kdyby se redaktoři zdrželi komentářů k tématu, o kterém nemají potuchy, nevypadá to moc profesionálně. A to neberte osobně, Adamovo vystupování mě jinak baví.

    • Jack1947

      Hmm asi proto že to je nevýkonné Nintendo, jsem přemýšlel zahrát si Bayonettu 2 a to že to je lepší než původní verze tak to bez debat vždyt je to na pc kde máš možnosti 😀😉

    • radim.zaty

      Koukám, že redakce je po... až za ušima, aby se tu náhodou neobjevilo něco, co by se mohlo týkat pirátství :)  Bububu :)

      Když blábolíte v podcast nesmysly, je to OK a necháte to bez reakce. No jen pokračujte :)

      • 0011
        Tak ono zmiňovat se o emulaci nintenda může směřovat k tomu že od
        Conquestu nedostanou hry ani HW, což když jsi herní žurnalista tak úplně
        nechceš propagovat. Příběh je prý už dohratelný ale nejsem si jistý
        jestli všechny svatyně fungují. Když už jsi to nakousnul, jak je tam
        řešený ovládání gyrem? Protože bez toho některý svatyně nedáš a
        pochybuju že by kvůli tomu totálně překopali herní mechanismy
        • radim.zaty

          To jsem ještě nezkoušel, ale podle všeho normálně pomocí smarfounu s androidem skrze cemuhook.

          • 0011

            aha díky za odpověď, no já neemuluju ze zásady, ani když mám hru i hw ale štve mě že xenoblade x dle posledních informací se nechce monolithsoftu portovat, doufám že se nechají překecat, protože jestli ne, tak  taky kupuju wii u. Věřím že zelda může vypadat na PC fantasticky a rozhodně mám železo na to rozběhat to na 4k(ale nemám 4k monitor), ale já mám rád tu možnost vzít si jí všude sebou a navíc mám starší 720p plasmu televizi, kde to vypadá bombasticky

            • radim.zaty

              Tak jsem právě pomocí mobilu (Honor 9) dal Shrine v Hateno Village a funguje to krásně.

              • 0011

                Reakce na příspěvek:

                Já jsem jeden z posledních mohykánů windows phonů takže i kdybych emuloval tak mám smůlu 😀 škoda že marketingově lumie selhali. Já si zvyknul hlavně na střílení s lukem pomocí gyra, nevím jestli to tam taky jde na telefonu, ale to je věc, na kterou jsem si tak zvyknul, že už bez ní nechci fungovat a chci to u každé hry, kde to je možné

            • radim.zaty

              Tak jsem na to koukal podrobněji a podle všeho by už měl fungovat gyro v Dualshocku 4. Až budu mít chvilku, tak to zkusím.

              Určitě funguje myš, ale ta je samozřejmě jen nouzovka ale podle všeho se ty shrines s tím udělat dají.

              Co se týče emulace, tak mě zajímá hlavně z technického hlediska. Obecně jsem spíše skeptický, co se emulace modernějších systémů týče. To, co někdo považuje za playable je často polofunkční. Proto mě překvapilo, jak brutální kus práce museli programátoři cemu udělat, že je ta funkčnost na vysoké úrovni. Vím v jakém stavu je emulace PS2, neřkuli PS3 (i když Dragons Crown a Demon souls fungují skvěle) a vůbec bych se nenadál, že někdy bude v takovém stavu emulace hry, která vyšla před 2 lety.

              A o to víc mě rozzezlil ten blábol, který v FC padnul. To je už výlet do dojmologie a tu já nemám rád. Když nevím, tak jsem zticha a neplácám. 

              • 0011

                Reakce na příspěvek:

                No na druhou stranu je fakt že to dlouho byla katastrofa, prostě měli jenom staré informace (nebo mlžili záměrně). Programátoři z cemu s tím pohnuli hlavně kvůli poptávce po zeldě, obzvlášť poté, co vysbírala ocenění hra roku  všude možně. Hlavně taky wii u je tu delší dobu, emulace switche tu bude o dost později, zatím co jsem četl tak je to v plenkách. Cením že jsi pořídil HW (a doufám i SW)

                • radim.zaty

                  Reakce na příspěvek:

                  HW jsem nepořídil, jen hru a jedno amiibo, Linka z SSB na Eponu a zatím jsou na cestě z Francie :)   Možná někdy WII U pořídím, teď mám WII a zatím se u toho s malým vyblbneme dostatečně. 

                  ¨Když jsem viděl 90h Main+Extras na howlongtobeat, tak je pro mě BOTW na půl roku, takže mi to vyplní čekání na Sekiro :)

                  • 0011

                    Reakce na příspěvek:

                    Linka ze SSB mám, takže i eponu, ale lituju že jsem nekoupil wolf linka když jsem měl možnost, osobně mám v BOTW 280 hodin na jednom savu, mám všechny svatyně vymaxováno 90% gearu, nemám všechny korok seeds a nedávno jsem z anglie objednal ofiko příručku, spíš ze sběratelských důvodů než že bych se chystal vybrat úplně všechno. Amiiba jsou super věc je to dlc ale zároveň získáš něco navíc. Když máš rodinu chápu že není jednoduché investovat do nového hw, ale SSBU bude pecka a amiiba jsou super věc ať už jako mocný spoluhráč nebo nebezpečný protivník, sám jich mám hodně, jenom ze série pro SSB jich mám 14

                    • radim.zaty

                      Reakce na příspěvek:

                      Tak jsem večer zkusil ten Dualshock 4 a gyro funguje a na rozdíl od mobilu, dá se s tím mířit lukem. Chvilku mi trvalo, než jsem si na to zvykl, ale za 2 hoďky už jsem bez problémů dával za chůze eyeshoty gurdianum :-) Takže DS3 letěl do šuplíku, respektive k retropie, ať žije DS4 :-)

                      • 0011

                        Reakce na příspěvek:

                        bez toho se to neříkám nedá hrát, ale ano míření gyrem je nejlepší, respektive já mířím pravým analogem a domířím gyrem jak už jsem psal, pro mě je to standart a už nechci jinak, doufám že to takhle budou časem mít všechny hry, kde se střílí čímkoliv, nejlepší je sjíždět na štítu zasněžený sever a střílet při tom lukem lizalfosy, moje oblíbená kratochvíle

  • Draken69CZ

    K těm herním klientům Playnite podporuje Steam, Origin, GOG, Battle.net and Uplay

    • Jack1947

      Není nad to mít klienta, který obsáhne všechny ostatní klienty 😀

      • radim.zaty

        Tak on je to jen frontend, který si přes API natahá, jaké máš kde hry a pak je jen spouští. Bez těch klientů se stále neobejdeš.  Ale je to jinak šikovný nástroj. 

        • Jack1947

          No vždyt na to jsem naraážel, to by musel hacknout nějakej Rusák aby to jelo ale vzpětí aspon na Stýmu by byl VAC BAN 😈

    • radim.zaty

      A většinu emulátorů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit