Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten člověk jehož prezentujete jako Ulrika není Aleš Smutný. Bez dlouhých vlasů to prostě není on. Polačku, za tim nápadem ustřihnout mu vlasy určitě vězíš ty, že ano?
  • Pozvěte do dalšího dílu pana Vávru ať nám řekne o mafii :) děkuji
  • 300 zaujimavejsich veci sa stane za tyzden a oni sa bavia o nejakych mrtvych kartickach :D nabuduce co takto skusit tema "hry".
    • Napiš to sem ještě 10x plz
      • to lebo pocitam s tym ze to vymazu a dostanem ban :)
  • extremna nuda, radsej by som sa pozeral 2hodiny do steny jak pozerat tento FC. a s heartstonom by tiez nemuseli otravovat. koho to este zaujima...
  • Mart9
    Stejně dlouhou debatu jako o kartičkách si příště dejte o fotbalu
  • oVer9000
    Já strašně nerad píšu negativní komentáře. Nebo... nerad se řadim mezi lidi, co si na něco stěžují, protože je to hloupost. Ale upřímně. Fakt se mi ještě nestalo, že bych měl problém dokoukat Fight Club, a to jsem viděl/slyšel všechny a slyšel všechny hpody od týhle party. Ale tenhle Fight Club mě fakt totálně minul. Jak téma psychologie, který je sice strašně zajímavý, ale to co řekl host bych pravděpodobně taky dokázal nějak ve svý hlavě sesmolit. Nepřišlo mi to moc odborný, ale spíš totálně obvious. A téma Heathstone taky až moc specializovaný. Nevim. Ale Pavel vypadá odpočatě. Aspoň, že tak. :D
    • Lépe si to nemohl vystihnout. Celý FC jsem si říkal, co že to je za Dr. Obviouse. Kdyby to říkal nehráčům, dejme tomu, že by se jen nudili, ale přijít s něčím takovým do herního pořadu... wtf?
  • Ako fajn ze redaktorov dost bavi kartova hra, ale Hearthstone rozoberate pomaly kazdy druhy-treti tyzden. Aj to by nebol az taky problem, ale pre niekoho kto to nehra tak cela ta diskusia vo FC bola totoalne mimo. Absolutne som nechapal ani slovo o co sa jedna. Jedna vec je o niecom diskutovat a druha to priniest aj niekomu kto to aktivne nehra ale aby aspon nieco z takej diskusie mal alebo pochopil. Toto mi prislo ako onan*vanie dvoch fanusikov.
    A co sa tyka Googlu VR, tak zasa informacna tragedia. Ma to fungovat pre hocijaky mobil. Podstatne je to ich dialkove ovladanie ale hlavne platforma - upraveny Android ktory Google s tym vydal.
  • up_er
    Super téma, hodně zajímavej rozbor hráčů. Host super a i další témata byli dobrý.
  • Souhlasím,
    po 15minutách jsem to vypnul už se to nedalo poslouchat dál toho člověka (radši už nevím jméno), navíc tam chybí Lukáš Grygarů, takže tam není žádnej nádech kontroverze, takže nuda... *1*
  • Je mi líto, ale host naprostá katastrofa. Extrémně nudné řeči, které k ničemu nevedly. Dlouze hovořit o nějakých kategoriích, které nic neříkají, to je zabiják. Navíc skutečně podle mě neřekl vůbec nic zajímavého. K tomu mluvil extrémně nudně. Nejspíše jsem z té nudy přeslechl něco zajímavého, nebo já nevím. Přitom téma by bylo zajímavé, ale podání bylo příšerné.

    Václav Pecháček. Sympatický člověk, docela umí psát, ale v FC nepůsobí patřičně. Nedokáže si získat dostatečně času a když ho dostane, není to prostě ono. Možná by bylo dobrý ho rozkecat v nějakém gamesplay a pak mu v FC dávat více prostoru a když se nechytne, pryč z těchto pořadů. Nakonec ne všichni jsou vhodní pro takový formát.

    Teď jedu FC od začátku. Momentálně jsem to dojel od jedničky do 126ky a mám pocit, že současným FC něco chybí.
    • Podat vědu zajímavě není jen tak, výborně to umí třeba táta Lukáše Grygara.
    • na mě působil přesně opačně, to o čem mluvil mé dost zaujalo a i mě to bavilo, asi to bude tim, že hraju hodně multiplayer her a sleduju i pro zápasy a twitch, takže to pro mě bylo docela relevantní, ty skupiny různých hráčů a jejich charakteristiky podle mě dobře vystihnul

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit