Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde mi hrať online priateľaky zatiaľ čo divízie áno... Hoc komu pošlem žiadosť ukáže spoluhrac opustil zápas viete mi poradiť
  • Zdravim, nevi nekdo prosim poradit? Pri online hre mam neviditelne hrace :( na "mape" jsou, kdyz spustim rezim trenera tak se okolo objevi kolecko, ale jsou neviditelni :( v pratelaku a kariere vse v pohode. Prosim kdyztak odpoved jpelej@seznam.cz. dekuji
    • Chcipni
  • Ahoj vsem, chci se zeptat. Pritel by chtel Fifu 18 do notebooku ale nema mechaniku na to, slo by koupit normalne to cd a nejak to stahnout z netu a vlozit tam ten klic co je u cd??
  • Ten dil je k nerozeznani od toho predchoziho. Stale plno bugu a debilnich skriptu. A nejhorsi jsou zakroky brankaru, ktere jsou nepredelane z roku 2012! Za tohle chteji penize???
  • Recenze sportovních her jsou zvláštní odrůda. Za prvé aby se zrecenzovala včas, tak člověk nestihne nahrát tolik hodin kolik by bylo potřeba a za druhé jsou do nich hrozně moc zaneseny dovednost recenzenta. Některé věci se dají brát, že to tak vnímají všichni a některý jen jednotlivci. Styl, letos hráči neumí bránit, sehravat, proměňovat šance atd. To je jak counter striku vyčítat, že tam člověk trefuje málo hlavu. Prostě popisovat a hodnotit hru dle vlastního stylu hraní mi přijde hloupý. V mým okolí už fifu hrálo cca 10 lidí a asi by až na pár věcí úplně neshodli na hlavních vlastnostech, natož pak na detailech. Ono ostatně stačí porovnat recenzi tady a na konzolistovi.
  • *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* hra fifa me bavi od mala ale takove sklemani u 18tky abych musel vypínat hru 8x dene kvůli online tak to jsem necekal vse jede jak ma ale jak mile se najde protihrac hodim to do simulatoru strel uz me to tam necha a nic nefunguje jedine vypnout celou hru přes správce uloh *16* *16* *11* *11* *11*
  • Proč není žádný recenzent napsat tak podstatnou věc jako jsou herní mody pro offline režim. Mě je nějaké hraní online s někým z druhého konce světa u prd.le. Je to totálně nudné, bez emocí a motivace.
    Nic nenahradí když se sejde parta přátel a celý víkend hrajou vlastní custom turnaj.
    Je tam tenhle mod nebo ne? Protože to jak jsem zjistil že FIFA 14 má na offline pouze přáteláky byl největší šok a zárověn zklamání v mé už třicetileté kariéry gamera.
    Nechápu proč se všude reší v několika odstavcích online režimy a posra.ý ultimate team nebo co to je za hovadinu a nezmíní se u fotbalové simulace klíčová věc.
    • je fakt, že hra proti PC má vždycky neskutečný emoce. Zejm. z důvodu, že AI je fakt šumafuk, jestli vyhraje a snaží se podle nastavené obtížnosti. A hlavně, když může člověk jakejkoli zápas hrát opakovaně, tak to už má vyloženě atmosféru finále Champions Leage :D
    • Tak Fifu hraju od Fify 11 co přišel "next gen" i na PC a nepamatuju si ročník kde by sis nemohl vytvořit vlastní turnaj.
  • Losnu nebo Mažňáka? *1*
    • Inquisitor
      Ále, třeba Bahňáka.
  • Tak tohle je jasný případ placené recenze. Hraju teda jenom FUT, ale ta hra má od vydání už tolik chyb a pokaždé když vyjde nový patch, tak je hra ještě horší. Je dělaná tak pro 10 letý děcka, který mají bohaté rodiče. Vůbec ve hře není pocit, že člověk hraje fotbal a hra házi klacky pod nohy na každém kroku. A EA pravidelně lže. Např. příběhový mód okopírovali od 2K z basketu. Samozřejmě to nepřiznají a pořád se chlubí co vymysleli. Nového obsahu je samozřejmě minimum a přijde mě, že celý rok EA jenom vymýšlí lžívé informace. Naprosto nemá cenu hru kupovat, hodnocení 0/10. Měla by dostat cenu za nejhorší parodii roku (ano, ani tady by EA nezvýtězila).
    • Trolling level Jirka Ovčáček *1*
  • Možná by bylo fajn, kdyby k podobným recenzím autor přiložil záznam jednoho svého zápasu. Vzhledem k tomu jaké má problémy s obranou (dle mého názoru plynoucí z naprostého nepochopení systému tactical defending, který je ve hře mimochodem již řadu let), tak bych se rád podíval na toho jeho prokličkování obranou na legendární obtížnost :-)
    Recenze na mě působí dojmem, že je hraná na lehkou obtížnost, pak pro srovnání vyzkoušena vyšší, kde dostal autor bůra a hurá to celé rychle zhodnotit, dokud se emoce vaří.
    • vaclav.pechacek
      Právě že už několik let hraju výhradně na legendární, a i tak se mi daří vyhrávat Premier League třeba s Bournemouthem. Na PES se mi právě líbí, že tam je ta nejtěžší obtížnost už vážně drsná výzva a každá chyba se počítá. Ta fifácká AI postupně začne být dost předvídatelná a člověk se na ni naučí hrát (kvůli čemuž je pak znevýhodněný v mulťáku proti živým hráčům, kteří hrají každý jinak).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit