txt

napsat komentář

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
Píšete jako anonym, chcete se přihlásit?

diskuze (27 příspěvků)

  • Sunny (anonym)

    Ahoj vsem, chci se zeptat. Pritel by chtel Fifu 18 do notebooku ale nema mechaniku na to, slo by koupit normalne to cd a nejak to stahnout z netu a vlozit tam ten klic co je u cd??

    1.12. (17 dnů)
  • clarc (anonym)

    Ten dil je k nerozeznani od toho predchoziho. Stale plno bugu a debilnich skriptu. A nejhorsi jsou zakroky brankaru, ktere jsou nepredelane z roku 2012! Za tohle chteji penize???

    15.11. (32 dnů)
  • Uzivatel (anonym)
    2 se líbí

    Recenze sportovních her jsou zvláštní odrůda. Za prvé aby se zrecenzovala včas, tak člověk nestihne nahrát tolik hodin kolik by bylo potřeba a za druhé jsou do nich hrozně moc zaneseny dovednost recenzenta. Některé věci se dají brát, že to tak vnímají všichni a některý jen jednotlivci. Styl, letos hráči neumí bránit, sehravat, proměňovat šance atd. To je jak counter striku vyčítat, že tam člověk trefuje málo hlavu. Prostě popisovat a hodnotit hru dle vlastního stylu hraní mi přijde hloupý. V mým okolí už fifu hrálo cca 10 lidí a asi by až na pár věcí úplně neshodli na hlavních vlastnostech, natož pak na detailech. Ono ostatně stačí porovnat recenzi tady a na konzolistovi.

    16.10.2017
  • Skeromans (anonym)
    2 se nelíbí

    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* hra fifa me bavi od mala ale takove sklemani u 18tky abych musel vypínat hru 8x dene kvůli online tak to jsem necekal vse jede jak ma ale jak mile se najde protihrac hodim to do simulatoru strel uz me to tam necha a nic nefunguje jedine vypnout celou hru přes správce uloh *16* *16* *11* *11* *11*

    16.10.2017
  • Cihlabezmalty (anonym)
    8 se líbí, 4 se nelíbí

    Proč není žádný recenzent napsat tak podstatnou věc jako jsou herní mody pro offline režim. Mě je nějaké hraní online s někým z druhého konce světa u prd.le. Je to totálně nudné, bez emocí a motivace.
    Nic nenahradí když se sejde parta přátel a celý víkend hrajou vlastní custom turnaj.
    Je tam tenhle mod nebo ne? Protože to jak jsem zjistil že FIFA 14 má na offline pouze přáteláky byl největší šok a zárověn zklamání v mé už třicetileté kariéry gamera.
    Nechápu proč se všude reší v několika odstavcích online režimy a posra.ý ultimate team nebo co to je za hovadinu a nezmíní se u fotbalové simulace klíčová věc.

    15.10.2017
  • Bernie (anonym)
    4 se líbí

    Tak Fifu hraju od Fify 11 co přišel "next gen" i na PC a nepamatuju si ročník kde by sis nemohl vytvořit vlastní turnaj.

    15.10.2017
  • Petr (skrytý)
    1 se líbí, 2 se nelíbí

    je fakt, že hra proti PC má vždycky neskutečný emoce. Zejm. z důvodu, že AI je fakt šumafuk, jestli vyhraje a snaží se podle nastavené obtížnosti. A hlavně, když může člověk jakejkoli zápas hrát opakovaně, tak to už má vyloženě atmosféru finále Champions Leage :D

    15.10.2017
  • Koho volíš? (anonym)

    Losnu nebo Mažňáka? *1*

    14.10.2017
  • Inquisitor tiscali.cz

    Ále, třeba Bahňáka.

    15.10.2017
  • FUCKEA (anonym)
    10 se líbí, 7 se nelíbí

    Tak tohle je jasný případ placené recenze. Hraju teda jenom FUT, ale ta hra má od vydání už tolik chyb a pokaždé když vyjde nový patch, tak je hra ještě horší. Je dělaná tak pro 10 letý děcka, který mají bohaté rodiče. Vůbec ve hře není pocit, že člověk hraje fotbal a hra házi klacky pod nohy na každém kroku. A EA pravidelně lže. Např. příběhový mód okopírovali od 2K z basketu. Samozřejmě to nepřiznají a pořád se chlubí co vymysleli. Nového obsahu je samozřejmě minimum a přijde mě, že celý rok EA jenom vymýšlí lžívé informace. Naprosto nemá cenu hru kupovat, hodnocení 0/10. Měla by dostat cenu za nejhorší parodii roku (ano, ani tady by EA nezvýtězila).

    13.10.2017
  • Carlos Henrique Kaiser (anonym)
    2 se líbí, 7 se nelíbí

    Trolling level Jirka Ovčáček *1*

    14.10.2017
  • Petr (skrytý)
    6 se líbí, 6 se nelíbí

    Možná by bylo fajn, kdyby k podobným recenzím autor přiložil záznam jednoho svého zápasu. Vzhledem k tomu jaké má problémy s obranou (dle mého názoru plynoucí z naprostého nepochopení systému tactical defending, který je ve hře mimochodem již řadu let), tak bych se rád podíval na toho jeho prokličkování obranou na legendární obtížnost :-)
    Recenze na mě působí dojmem, že je hraná na lehkou obtížnost, pak pro srovnání vyzkoušena vyšší, kde dostal autor bůra a hurá to celé rychle zhodnotit, dokud se emoce vaří.

    13.10.2017
  • vaclav.pechacek tiscali.cz

    Právě že už několik let hraju výhradně na legendární, a i tak se mi daří vyhrávat Premier League třeba s Bournemouthem. Na PES se mi právě líbí, že tam je ta nejtěžší obtížnost už vážně drsná výzva a každá chyba se počítá. Ta fifácká AI postupně začne být dost předvídatelná a člověk se na ni naučí hrát (kvůli čemuž je pak znevýhodněný v mulťáku proti živým hráčům, kteří hrají každý jinak).

    2.11. (45 dnů)
  • Jose (anonym)
    19 se líbí, 5 se nelíbí

    Futbal by sa mal hodnotit podla toho ako doverne ho dokaze simulovat a nie koli kartickam a podobnym srackam. Tento rok PES jednoznacne lepsia hratelnost a celkovy zazitok z futbalu cize 8/10, -2 za tie mody. Fifa je cista arkada a povedal by som 7/10 max. Keby konami investovali do modov a licencii EA by mohla prestat Fifu vyrabat...

    13.10.2017
  • Mart9 tiscali.cz
    4 se líbí, 5 se nelíbí

    Čistá arkáda byla FIFA tak v letech 2006-2009, to byla povinnost hrát lepší PES.

    13.10.2017
  • Petr (skrytý)

    s tím bych asi úplně nesouhlasil, pokud se bavíme konzolích. Pokud myslíte PC, tak samozřejmě máte pravdu, ale vždy by se asi měla měřit nejlepší vydaná verze, protože EA sportovní hry cílí převážně na konzole a PC společně s tablety a mobily mělo vždy na druhé koleji.

    www.youtube.com/watch...FiTfYQ

    13.10.2017
  • Mart9 tiscali.cz
    2 se líbí, 2 se nelíbí

    Ano, myslím PC. Konzoli jsem si pořídil až v roce 2015 a už loňský ročník FIFY je na ní vynikající.

    13.10.2017
  • (anonym)
    25 se líbí, 5 se nelíbí

    Takže z recenzi lze vyčíst, že fotbal je skoro na h*vno, ale jsou tam schválně věci, na kterých u mnoho lidí vzniká závislost (jako otvírání kartiček) ...takže je to vlastně supr hra za 8/10. *7*
    Jsem vyloženě jen Fifa hráč, PES jsem hrál dříve jen na PS2, ale neznamená to, že budu Fifu zbytečně nadhodnocovat. Recenze se dělá 2 týdny? Takže je pochopitelné, že ty nové serepetičky recenzenta baví. Ale pokud patříš mezi hráče, kteří chtějí hrát hru rok, dva (já kupuju Fifu teď už jen jednou za 2 roky a kupoval bych i méně, kdyby starší díly někdo hrál- protože se ty nové díly neposouvají dopředu, viz níže), tak tě ten fotbal začne časem frustrovat. Možná se někdo bude ptát, proč se tedy tak sebepoškozuji, ale je to prostě tak, že fotbal miluju.

    Největší paskvil je, že Ultimate Team stále funguje na tom, že když prohráváš - hráči hrají úplný h... prd a nepřihrají si přesně ani na 3 metry, nebo lépe řečeno přímo do nohy soupeřovi a když vyhráváš, stačí gamepad držet v jedné ruce (nadsázka) a hráči hrají jak z partesu. Počítač za tebe brání skoro sám, hráči mají milimetrové přihrávky i na velké vzdálenosti, mají lepší dribling, kdy ani nemusíte používat "nápaditý dribling" a sami si hráči driblují jak Messi před 5 roky. Ono by to znělo logicky, že když klub prohrává, tak hráči mají slabou morálku a prostě se jim tak nedaří, viz Chelsea poslední sezonu pod Mourinhem, nebo naopak Leicester titul... ale pouze v kariéře, a ne v multiplayeru! kde se hraje vždy proti jinému hráči. Není problém mí třeba 10 výher v řadě a ti méně zkušení, třeba 10 proher v řadě. Co to je pak za fotbal, když ti hra ovlivňuje, jak ti hráči budou hrát a zásadně rozhodovala o tom, zda vyhraješ, nebo ne a nebo se na výhru nadřeš jak kůň.
    Nejlepší byla co se týče hratelnosti proti ostatním lidem Fifa 13, tam to alespoň fungovalo tak, že sis mohl koupit kartičku "morálka" a nebyl si tak ovlivňován počítačem.

    Proto si vážím hlavně recenzí na Steamu, jelikož tam píší zkušení hráči (stačí pár minut hledat) a dozví se tam člověk informace, které jsou co se týče hratelnosti mnohem důležitější - pochopitelně se to netýká teď hry Fifa, když je na Originu, ale her obecně.
    V které recenzi se takové info, co jsem napsal dočtete?

    Klidně by nová fifa mohla mít 5/10, protože s názorem recenzenta nesouhlasím a hratelnost v samotných zápasech je to nejdůležitější, pokud tu hru chce hrát hráč dlouhodobě a nevím, co by tam bylo nad průměrem. Fifa 18 nepřináší oproti 17 v hratelnosti nic pozitivního a Fifa 17 si 8/10 taky nezaslouží - nebýt to AAA hra, tak ji ani nemá, ale toho už si někteří všimli.

    13.10.2017