Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm ... dalsi mapa ... a dalsi nulova zmena hry jako takovy. Fyzika ve hre presne nula. Umela demence kam se clovek podiva (taky se bezne ve svym trabosovi pretlacujete s kamionem?). Mam natipany screeny z paradni ingame bouracky ... mnou nezavinene, vyrobila ji hra. Musel sem to nasledne restartnou, protoze jinak bych tam stal "az naveky". Takovy veci jako ze vjedu do krizovatky na zelenou a nez ji stihnu projet dostanu pokutu za jizdu na cervenou ani nema cenu komentovat, to se deje neustale (o pokutach za to, ze do me nekdo naboura ani nemluve).

    A mapy ... ono by predevsim bylo potreba radne prekopat ty puvodni, ale to by se holt tezko vydavalo jako dalsi dlc za dalsi $$$ ... to ste si jiste uz vsichni vsimli, ze v CR a specielne okoli praglu vypada dalnicni najezd tak, ze je utazenej jak nudle, a sirokej ze i na trikolce budete mit problem projet ...
    • A co zkusit jezdit podle predpisu??
  • Mapa je hezka, o tom zadna. Jenze posledni velky skok SCS udelali v Skandinavii v roce 2015, kdy se zacali pri tvorbe mapy zamerovat na detailnost. Francie, Italie i ceei ATS jsou tak delane. Jenze od Skandinavie uz neni posun moc velky, mapa je jenom trocha vic detailni. Problem je, ze tohle nevydrzi vecne!! Doufam, ze SCS jsou si toho vedomi a pracuji na novem enginu.
  • MickeyMutant
    Článek by potřeboval zásah korektora jako sůl. Překopat věty, upravit slovosled, ohlídat pády, vyškrtat opakující se slova, doplnit/smazat čárky atd. Na těch několik odstavců celkem slušný příděl.
    • Na ledové planetě procitá ledově chladné tělo s kovovou maskou mrazem spečenou k lebce... jako nezlob se na mě, ale přijde mi jako dobré pokrytectví někomu něco vyčítat, když si schopen napsat něco takového v první větě vlastní recenze *1*

      Druhá věc, podívej se na složení redakce a napiš odpovědným lidem za chod redakce své konkrétní připomínky a postřehy. Psaním arogantních komentářů do diskuze si sice krásně pohoníš triko, ale k ničemu jinému to není, takže tě poprosím příště se přímo obrať na kompetentní lidi, kteří mají možnost s tím něco udělat, díky *1*
      • MickeyMutant
        Necitoval jsi to celé, třeba by ti to pak došlo:

        "Na ledové planetě procitá ledově chladné tělo s kovovou maskou mrazem spečenou k lebce. Zmrzlé plíce nasají ledový vzduch temného sálu a ledový dech vytvoří obláček jinovatky nad prsním pancířem."

        Všimni si, že je tam těsně za sebou 4x slovo se základem "led" a 2x slovo odvozené od "mráz". Pak je tam ještě "chlad" a "jinovatka". Už ti to dochází? Ano, je to tak napsané záměrně. K navození určité atmosféry. Říká se tomu stylistická figura, ale pokud jsi, milý Anonyme, dosud louskal jenom komiksy, tak ses s tím nejspíš ještě nesetkal.

        Svou připomínku jsem psal přímo pod inkriminovaný článek - tedy podle mě na tom nejvhodnějším místě, kam ji jen můžu umístit. Ve víře, že se tím přímo obracím na lidi vůbec nejkompetentnější. Na autora textu a odpovědné členy redakce.
        • Nekecej. Je rozdíl mezi stylistickou figurou a nesmyslným krmením ledem, aby sis vyzkoušel paronomázii či co to mělo být..
          • Mně se to líbí. Mickey to napsal pěkně. Nemá se za co stydět, ba naopak!
  • Když byl na konkurečním herním serveru, komentovaný let's play s map designérem (cca měsíc až měsíc a půl, zpět) říkal tam, že mapový tým ani nemá čas vychutnat si úspěch tohoto DLC (v jednu dobu to byl nejprodávanější titul na Steamu, předčil dokonce i pubg), protože už dělají na dalším rozšíření. A někde se leaknulo že to snad bude Španělsko. Tím si ale nejsem vůbec jist, jen mám takový pocit, že jsem někde něco četl. Zda bude součástí i Portugalsko a zda to celé je vůbec pravda a scs nemíří buď na jihovýchod (Chorvatsko) nebo dodělání Skandinávie (Finsko), toť otázka. Osobně bych si ale možná víc než nové dlc přál přepracování původní mapy. Jet z Itálie/Francie do Skandinávie přes Německo s nelogickými dálničními exity, je vždycky za trest.
    • A? Vsak stejne vsechny mapy jsou na jedno brdo, k simulaci na mile daleko. Jen par jinych textur, par jinych, ale stale se opakujicich budov a jina sit jako vejce vejci stejnych cerpacek. Porad to stejne bez inspirace prostredim. Zadna vylepseni. Jen dalsi otexturovana placka...
      • Všiml jsem si, že sis dal dneska poslání tu hru zhejtit, co to půjde. Na to ti jen řeknu, že na 900° volantu (Logitech G29), s plně zaplou simulací (advanced coupling, nejtěžší parkování, simulace vzduchových brzd apod.), spolu s TrackIR zařízením, díky kterému nepoužívám virtuální zrcátka ani HUD a lehce dovybaveno K Realistic Modem (reálné výdělky) a Tachograph modem (4,5h jízdy, 45 min pauza atd.) to má úplně jinou atmosféru a nové prostředí si tak nějak víc užiju. A co teprve až/jestli si pořídím skrs shifter, to bude jízda. Pokud hraješ na automat a k tomu nedejbože s venkovním pohledem, pak chápu, frustrace se dostaví rychle a na to ani nové prostředí nepomůže. Jistě hra má spoustu nedodělků a v lecčems je simulaci opravdu poměrně vzdálená ale přesto svých utracených skoro 1000h (přes 700 v ets2 a 250 v ats) nelituju... Upřímně mi to i dává větší smysl než se 1000h mydlit v moba hrách nebo někde jinde grindovat na ten uber lootbox, ze kterého mi to konečně padne...
        • Ono staci skusit klasickou klavesnici s manualnim razenim. :D
          • To sice taky ale není to ono. Hra ti nedovolí na klávesu namapovat spojku, protože pro ni požaduje analogovou dráhu (pedál, postupné sešlápnutí) a ne digitální (klávesa, on/off) a bez spojky to není ono. Už jen rozjíždět se do kopce s 20-ti tunovým nákladem je zážitek. Kdo se spojkou vyjížděl kopec v Doveru po vyjetí z trajektu, tak ví. Jistě, dá se to řešit přes ručku ale pokud se rozjezd povede díky správnému odhadu záběru spojky a následnému sešlápnutí plynu, je to tak nějak víc zábava. Ale jasný, i já si toho dost odehrál na klávesnici. Jde zkrátka o to, jestli to hráče baví. Pak se detaily přehlíží nebo řeší pomocí modů od komunity, hejt nehejt. Btw který sim je dneska dokonalý? Myslím že scs na sebe můžou být vcelku pyšní. I když dx10, 11,12 podpora, nový engine atp. by tomu jen prospělo.
  • Tohle ma byt simulator? Jako opravdu? Jizdni model prakticky stejny u vsech vozu, pokud nepocitam vykonovou krivku. Fyzika na urovni goat simulatoru. Otresne zpracovany provoz, kolize neexistuje. Poskozeni aut neexistuje. Mesta jsou tvorena par generickymi baraky atd. Tohle jako opravdu? Melo by se to jmenovat spis Truck Arcade Game. Za mne 4/10 za snahu. Jinak je to na urovni popelarskych "simulatoru" a podobnych hricek.
    • A pocasi? Jako par kapek deste na skle? To je vsechno? Zmena mraku? A co kluzsky povrch, prach, led? Jak si neco na urovni prvnich nfs z prehistorie muze v roce 2018 rikat simulator?
      • Co takhle do simulatoru poruchy vlastnich vozu, lidi na ulicich, vice zvuku motoru, ne jen stejny zvuk u vseho. Akustika prostredi a podobne? Za tohle uz nedam ani korunu. Zklamani.
        • Pro tebe bude lepsi, kdyz pujdes rovnou jezdit kamionem. Hry jsou pro cloveka tvoji urovne stale moc zaostale.
          • si radsi podtaktuj procesor o 99% budes jak SCS kdyz chteji zvetsit mapu zmeni meritko a razem zasilku kterou si driv odvez za 10minut jedes pul hodiny *11* *10* *13*
  • škoda jen, že původní mapa evropy je na tom kvalitavně hodně špatně. Chtělo by to začít pracovat a upgradu i původní mapy, aby se kvalita sjednotila.
    • Ne, chce to ETS3 s moderním API, důstojnou fyzikou od vozovky přes náklad po světla, počasí, AI, atd. atd. Tohle je prostě už hodně vousaté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit