Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    Ten Gameplay takovejhle určitě na 100% nebude, cele mi to příjde jak Fake Gameplay
    • Jack1947
      Doufejme že trochu jo vypadá až moc dobře no... ale to minulý díl vypadal taky.
      • Minulý díl jsem si to u těch trailerů taky říkal. Všechno to nakonec bylo součásti gameplay, akorát to v těch trailerech bylo zrežírované (načasování, pozice postav, apod.), takže to působilo bezchybně.
        • Jack1947
          Nebo zafungoval hype a zbytečně se budeme těšit na něco co nakonec takové nebude :D ale to si v případě TLOU nemyslím, bude to minimálně tak dobré je to Naughty dogs tady moc kompromisů a downgradu přeci nebude. Tedy pokud to bude z poloviny tak dobré bbude to mačkat poslední část výkonu z PS4 jak z vymačkaného citronu *3*
    • No, je pravda, že to vypadá až moc dobře, ale ne zase tak dobře, aby to nemohl být reálný gameplay. Nejvíce diskutabilní mi zatím přišel ten fight v obchodě, kde Ellie prohodí čímsi skleněným. Ale taky ne nemožné. Interakce s prostředím tady máme už dlouho.
  • Honzys
    To že ženská políbí jinou ženskou, nebo že byla jako dítě zamilovaná do své kamarádky ještě neznamená, že je lesbička.

    Ellie může být jednoduše bisexuálka a to, že jí, po její zkušenosti se skoro znásilněním, momentálně přitahují víc ženy zní logicky. Když pak ale najde správného chlapa (a ne jen jako otcovskou figuru), tak jí klidně může přitahovat víc, než všechny žensky předtím.

    Jinak taková malá teorie. Ta tancovačka by se mohla konat u Tommyho, kam se Joel s Elie na konci jedničky vydali. A proč byl kladen takový důraz na ten polibek? Právě ten mohl zkazit celou tu idylku, která se tam odehrávala. Už nevím, jak přesně se ve hře přenášela ta nákaza, ale Ellie by tím polibkem (výměnou slin) mohla nakazit svojí partnerku. Ano vím, že v DLC se již políbila s Riley ale pokud si dobře vzpomínám, to ještě nebyla nakažená. Ona může být sice imunní, ale dost dobře může být také přenašeč a tím pádem tato idylická tancovačka u Tommyho může nabrat velmi nepěkný směr.

    Co si o tom myslíte a jestli bylo ve hře vysvětleno, že se slinami nakazit nedá, nebo že Ellie není přenašeč, tak mě opravte *3*
    • Jack1947
      Podle je imunní a není přenašeč jinak by ta ermáda a vědci nakonci v jedničce by oní asi moc zájem neměli, ale kdoví třeba jí jen chtěli zkoumat páč je fascinovaly ty houby :D
    • Popravdě moc nezmiňuj to, že může být bisexuálka před homosexuály *1* Homosexuálové nejsou moc tolerantní v tomto. Ale neházejme všechny do jednoho pytle, ještě k tomu na internetu, kde každá stránka, úplně jiná skupina lidí s jiným názorem většinou stejným.
    • Majkl
      já si myslim, že je hlavně celou dobu imunní Joel, po tom čim prošel a je furt ok, jen se to snažil hodit na Ellie, aby nemuseli vyoperovat mozek jemu *4*

      ale sorry, na tuhle hru jsem až moc velký cynik, když umřel černoušek v jedničce, zakřičel jsem "hurá, konečně!" *7*
  • Majkl
    upřímně, když se vaše čtrnáctiletá dcera líbá s kámoškou můžete si říct, že je to jen fáze, když se ale líbá s frajerem váš čtrnáctiletý syn, víte že jde do tuhýho
  • Jack1947
    No vypadá to parádně, ta scéna mi nevadí ( byt ta druhá je trochu klabonosá) ... Ta míra těch detailů je až neuvěřitelná ( i když to se tehdy říkalo i u prvního dílu )
  • Blue.Shark
    Atmosféra je bezchybná. Pokud bude zážitek ze hry aspoň poloviční, bude to trefa do černého. Ellie jako hlavní postava působí hodně sympaticky. Jen tak dál.
  • Je dobré si také zjistit veškerá fakta. Stačí zajít na twitter Naughty Dog. Z E3 si nepamatuji jedinou romantickou, sexuální scénu. Neříkám hetero nebo homo, ale jakoukoliv. Možná jsem neviděl vše.

    "@Naughty_Dog 1. 6.
    Happy #PRIDE month! Today, we're celebrating our team, their families, and our fans and sharing our support for LGBTQ+ rights, representation, and inclusion."
    • LGBTQ+? Přidají další písmena? *1*
      • Taronyu
        Sa čaká na mimozemšťanov *1*
  • Uplně zbytečná scéna, která učelově spouští nějakou vlnu kontraverze. Místo toho, aby se rozebíral jinak naprosto perfektní, dynamickej a plynulej gameplay, tak vschni budou řešit, že se tam ocicmali dvě ženský. Je trapný to politické prosazování ženské rovnoprávnosti a práv menšin. Nemyslím si, že je to až tak palčivý problém, jak nám to media ze všech stran předhazují. Štve mě politická agitka obecně, ale ve hrách už na ně jsem uplně alergickej. Za chvilku se bude učit ve škole, že alexandra veliká byla známá vojvudkyně a když si člověk dovolí podoknout, že to byl chlap, tak ho davy ukřižujou za to, že je to šovinista. Nedej bože, když by člověk třeba řekl, že v rámci nějakého svého roleplay se víc vžije do role chlapského protagonisty a proto má rád, když tu volbu má. Žijeme v demagogické době.
    • nightborne
      Upřímně mě taky celkem překvapuje, že víc lidí nekroutí hlavou nad tím, jak se to takhle hrát velmi pravděpodobně nebude. Tedy, ne, že bych snad měl doma křišťálovou kouli, ale až moc věrně mi to připomíná trailer na první TLOU, který úplně stejně ukazoval fantasticky vypadající, dynamicky reagující akci, co pak ve finální hře nebyla ani za mák.

      Budu nicméně velmi rád, pokud se pletu =)).
      • ucho
        mně tedy boje v jedničce přišly dynamické dost. s nepřáteli si člověk mohl hrát a trochu se přesunovat a nepřijde mi, že to vypadalo o moc jinak (dobře, to s tím vytažením zpod auta a podobné srandičky v jedničce nebyly, ale tohle všechno se naskriptovat dá). celkově jsem měl u jedničky z boje a jeho plynulosti velmi dobrý pocit.
        • nightborne
          Takhle, neříkám, že by se to hrálo špatně, ale porovnej finální zážitek z boje v první TLOU s E3 trailerem na první TLOU =)). Ta naprosto uvěřitelná reaktivnost, dynamika zážitku, co prezentovali, se tak nějak vytratila. Samozřejmě doufám, že se u dvojky nebude opakovat nic podobnýho, ale... mám obavy =).
          • Jack1947
            https://www.youtube.com/watch?v=SCind34_cDc Myslíš tohle? nevím ted už to tak nepůsobí ale to bude tím že jsme všichni viděli gameplay z TLOU2.
      • I ta grafika je moc načančaná, obdobně mělo vypadat poslední velké Uncharted.. prezentovali spíše release target na PS5 remaster.. *3*
  • Neslyšel jsem o chlapovi, kterému by vadil pohled na dvě lesby. Že zrovna hráči her budou takoví xenofobové by mě nenapadlo.
    • taky mam ten pocit... nejvic si stezuji ti největší pokrytci.. zazil jsem to při vysilani.. ten hate byl slusny :-(
    • Nemyslím že by to nějakému chlapovi vadilo, spíše začíná být směšné až obtěžující jak je to všude. Ne že si uprostřed hraní řekneš, jé jé ona je na holky a v tom příběhu to sedí. Ale řeknou to v reklamním videu protože je to zcela samoúčelná, ale tak "superprogresivníúžasná" věc.
      • Ale ono to opravdu v tom pribehu sedi. Kdo hral DLC jednicky tak to vi.
    • To mě asi nejvíc štve, člověk řekne svůj názor, podloží ho nějakým tvrzením a hned je xenofob, homofob a nevím co všechno dalšího. Jenže je pravda, že se najdou opravdu lidi, kteří nejsou tolerantní, ale není to většina, jak každý tvrdí.
  • Lukyz
    Zajímavý téma. Musím říct, že hrát za lesbičku mi nijak extra nevadí, ale třebas za gaye a to opravdu nemám nic proti, mám mezi nimi dost přátel a kolegů, tak to by se mi asi hrát nechtělo.
  • CRYPT
    Jsem nikdy TLOU nehral, vim jen, ze hra byla velice dobre hodnocena. Ale to vyteplene duo to jako fakt? To vam cpou homosexualitu do takoveho titulu? Nedela na tom EAware? (Rozumej Bioware)
    • Taronyu
      Omg, to teraz všade kde sa vyskytne príslušník nejakej menšiny, tak budeme nadávať, fuj zlé SJW si zase tlačia agitku? Títo ľudia sa bežne na Zemi vyskytujú, tak je úplne normálne, keď sú zastúpení v hrách či filmoch. Či už ako vedľajšie, alebo hlavné postavy. Rozdiel je, keď je to robené nasilu, na úkor všetkého ostatného, kde si autori len zaškrtávajú checkboxy, že kto každý tam musí byť, ako to robia napríklad najnovšie SW, tam ta agitka nechutne vytŕča. Tu je to práveže úplne prirodzené. Ellie je proste na dievčatá, no a čo?
      • No ano, jsou mezi námi a vůbec, ale vůbec nic na tom není. Vždycky byli a vždycky budou, ale pořád jich je jenom pár procent. Proč ale potřebují tolik reklamy, to nevím. Zase úplně všude, jako je teď nově zvykem, to prostě vidět netoužím. Já si ani třeba nějak nechci zvykat na nový světonázor, že ženy jsou lepší, než muži, že být homo nebo někdo z dalších čtyřsetpadesátiosmi genderů je víc in, než být hetero muž/žena. Má to být jedno. Asi už jsem na to starý. TLOU se mi líbilo z jiného důvodu. Sexuální orientace hlavní hrdinky, je mi, jako zdravému dospělému muži, zcela ukradená a nepotřebuju to stále strkat před nos. Jestli si někdo myslí, že to je něco jiného, než úlitba dnešní vybáté době, tak si myslím, že se plete. Ale je to samozřejmě jen můj názor.
        • Taronyu
          No úplne všade rozhodne nie su. To bude skôr len tvoj confirmation bias. A ano, má to byť jedno, presne o tom píšem.
          Že majú veľkú reklamu je spôsobené presne tým, že to mnohým ľuďom jedno nie je, a teraz mám na mysli oba extrémy, jak feminazi na jednej strane, tak bigotov na druhej.
    • Tak pokud to rozumně vysvětlí tak asi nemám problém. Jestli to tam bude jen tak, aby jsme deseti hráčům z milionu udělali radost, tak je to dost smutny.
      • Spades
        Jak to myslíš rozumně vysvětlí? Co chceš vysvětlovat na tom, že jě někdo teplý? Prostě je a hotovo :D
      • ucho
        smutný je vyjadřovat se ke hře, u který jsi zjevně nehrál to, co jí předcházelo. proč tě to tedy trápí?
    • Tak možná proto, že jsi TLOU nikdy nehrál, tak nevíš, že Ellie je na holky už od začátku.
      • Majkl
        Od kdy konkrétně? Rozepiš se! A je zde bezpečné o tom diskutovat? U life is Strange stačilo zmínit slovo na L a dostal jsem ban, co na to místní cenzorstvo, uplatní se onen pověstný pokrytecký dvojí metr, nebo se zas budou rozdávat banány za věcnou diskusi? *5*
        • Nehrál jsi DLC? Ellie se tam líbala s Riley a byla do ní zamilovaná.
          • Majkl
            nehrál, jen základní hru, tak díky za info
        • ZvacA
          Od dlc Left behind.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit