Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    No já jsem zvědavej jak si poradí s jejich největší slabinou a to je soubojovej system.
    • Horší než ve Witcherovi bude jen těžko, takže problém bude spíš, jak se ujme ten setting.
      • no jo tak ono na Gothicu je boží to, že se prostě naučíš bát chodit do lesa..tím víc v noci. protože tam na tebe za každým křákem čeká nějaká sviňa, a předem nevíš jaká. při té obtížnosti máš potom fakt radost, když tu sviňu zabiješ - a jak se potom těšíš do bezpečí města. tohle jsem za 20 let hraní her nikde jinde nezažil. dokonce si tam člověk libuje, že může zůstat pár herních hodin ve městě. ve všech ostatních hrách se vždycky těším až budu moct vypadnout. je to prostě..rewarding. ve witcherovi jsem tohle nikdy nezažil, je to velkej formát pro casual hráče. pořád dobrá hra, ale nemám rád, když si mám sám vybírat obtížnost - mám pocit, že tím vývojáři v podstatě zklamali. jakto, že můžu být odměněnej za menší úsilí úplně stejně? a jakej má potom smysl mít to těžší.. podle mě je to velká část úspěchu Gothicu. a Dark Souls! protože je to prostě těžký a chce to cvik. ale..sugar never tasted so good.
    • já bych zase chtěl, aby se dobře poprali se svou největší předinou *15* a tím myslím atmosféru. která byla perfektní v G1, G2 , trochu i G3 a prvním Risenu. Protože další dva byly strašný *9* já nechápu, proč se nemůžou vrátit k tomu co dělali tak dobře, klidně ať mi servírujou každý 3 roky jen Gothic trošku jinak a já budu platit jak magor. ale celej tenhle novej svět se mě vůbec nedotýká. no sem zvědavej, zatím to vypadá fakt ploše. soubojovej systém byl v G1 a G2 podle mě parádní, hodně svůj, ale proto se mi líbil. chtělo to cvik.
      • Souhlasím. Piraně z nějakého důvodu odmítají znova udělat klasickou (někdo by řekl "klišé") fantasy o skřetech a čarodějích, jako byl Gothic, a vymýšlejí "originální" zasazení typu piráti nebo tohle nevzhledné postapo. Osobně nepotřebuju další Fallout (čtyřka stačí na stovky hodin), ale další Gothic by mi udělal velkou radost.

        A se soubojovým systémem máš taky pravdu, hlavně jednička měla skvělý soubojový systém, ale pro hodně hráčů byl moc obtížný, takže se dnes takzvaně "ví", že byl špatný.
    • Podle mě to bude kopírka Gothicu/Risenu, jen místo šipek budou kulky. A něco jako rotačáky tam nebudou. Ale třeba se pletu :)
      • Podle mě to bude kopírka Gothicu/Risenu - to sedi
        • BoB.2
          To je jasny to nikdo nepopírá.
          • A je to jen dobře *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit