Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kkING

    Prijde mi, ze vazne nevedi co hraci chteji, nebo se umyslne snazi delat presny opak. Pokud jejich hru nebudou hrat hraci, tak si ji nekoupi, nebudou hrat, nebo nevydrzi ji hrat delsi dobu ani ti prilezitostni. Preskocit ten prvni krok a snazit se udelat hru primarne pro ty druhe, zamerit na ne marketingovou kampan se muze jednou za cas diky prodejum vyplatit, ale i v pripade financniho uspechu to skonci "svetem mrtvych" do ktereho se uz priste nevrati ani ti prilezitostni hraci a velka studia, tak pochopitelne konci x-tym pokracovanim zname znacky...

    • Zmenit neco zasadniho u tak velkych firem je v podstate nemozne. To neni problem jen hernich firem samozrejme.  Clovek nastoupi do takoveho podniku s predstavou a planem na nutne zmeny, aby po roce maximalniho usili zjistil, ze skoro niceho nedosahl a ze je v pasti nastavenych koleji svych predchudcu.

      edit: a jeste jedno pravidlo u takovych firem plati...zmenit neco k horsimu je vyrazne jednodussi nez prosadit neco uzitecneho

  • TheGGG

    electronic farts... takové disney herního průmyslu

  • Derp_1337

    EA se nechce na tiskové konferenci odpovídat na otázku "A budou tam lootboxy a mikrotransakce?" a tak raději tiskovku zrušili. Za čistý stream nějakého hráče nikdy nemůžou dostat takovou porci hate jako při tiskovkách.

  • stapor72

    Nejvíc se mi z článku líbí pasáž o tom že "hry jsou živé". Tak Battlefield V je skoro mrtvý, bez toho jestli bude mít nový obsah, či ne. Za vše mluví hodnocení hráčů na Metacriticu. To že dostal pozitivní hodnocení od PR je pochopitelné, oni to nehrají. Anthem je to samé v bleděmodrém, taky z něj nejsou hráči nadšení a Apex nehodnotím, to není můj herní styl. Takže co by tam vlastně povídali, něco ve stylu jako" na co jsme šáhli, to jsme posr..., neposloucháme hráčskou komunitu, protože mi sami víme nejlépe, co je správné ? Odešli od nás skoro všichni vývojáři z Dice, kteří udělali zatím nejúspěšnější díl série Battlefield a to trojku. Vyrábíme hry pouze pro náš zisk a nic jiného nás nezajímá. Tak tohle si můžeme říct tady a nemusí být kvůli tomu konference EA. A pokud by oznamovali nové hry, tak to taky neznamená zárukuz úspěchu, tak proč se mám na něco těšit, když je to pak paskvil typu COD, viz Battl V.

  • Jack1947

    Tak proč ne stejně už nemají co říct 🙂

  • už toho psychopata Wilsona vyhoďte. Celou EA přivedl zugrund

  • Má nejoblíbenější akce roku jde pomalu do háje, měl jsem ty PR žvásty rád, i ta EA konference mě bavila vždycky i když od nich nic nehraju a nesnášim je, a teď je to pryč, už mi chybí . 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit