Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cNNk

    Zajimava sluzba s nezajimavym obsahem

  • Reeki

    EA by hlavně všem svým hráčům, měli dát na pár let vše zadarmo a doufat v odpuštění za ten hnůj a zlodějiny, které neustále vymýšlejí a konají ... ale tohle je jen zbožné přání ve tvrdém kapitalismu čirá utopie :-)

    • Jack1947

      Přesně tak teda ne že bych ty balasty chtěl hrát 😀 je smutné že stále je spoustu stoupenců co rádi koupěj přežvýkanou starou schnilou kaši🤮

    • radim.zaty

      V tvrdém kapitalismu spotřebitel volí svou peněženkou a to, co se mu nelíbí, si nekoupí. 

      Já od EA nehrál hru snad přes 10 let, ani ne tak proto, že bych proti EA něco měl, ale prostě proto, že nevydali nic, co bych měl chuť si zahrát.

  • ucho

    Popravdě nevím, co je na tom lákavého. 15 eur měsíčně je vlastně solidní ranec, když si člověk uvědomí, co za to dostane. Mass Effect Andromeda se na PS4 prodává za 200,-. Většina singleplayerových her jde sehnat do roka pod 10 eur. 180 eur ročně, zhruba 4700,-, tak tolik za rok EA určitě běžně nenechávám. A nepotřebuju mít k něčemu přístup o pár dnů dřív, klidně si to zahraju až za rok. Přijde mi to jako vyhozené peníze. To už je milionkrát lepší ty peníze tlačit do Humble Monthly (který je o chlup levnější) a v životě to člověk taky neuhraje.

    • Samozřejmě se tu spoléhá na to, že většina lidí si to nepropočítá... 

    • TheGGG

      kdyby to bylo výhodné pro zákazníka tak to EA dělat nebude.... ty jejich šunty na originu to rozhodně za 15 éček nestojí.... co tam mají dobrého? Titanfall 2, starší hry od bioware a to je tak vše... a nic dobrého tam ani nepřibude dle EA konference

      • zrovna pár dní zpátky jsem váhal: mirror¨'s edge, mad max, titanfall, andromeda, unravel, jotun, lego hry, torment jsem ještě nehrál a nějaké další hry by se taky našly. za deset éček je to docela vpohodě výběr. odolal jsem, páč nemám tolik času, ale něco se tam vybrat dá a nikdo neříká, že to předplatné nemůžeš zrušit. jestli bys stihnul dvě / tři hry z těch vyjmenovaných za měsíc zahrát, tak je to dobrá nabídka. 

  • Hidden

    No, ono kdyz si clovek odmysli ty starsi hry (ktere uz muze mit koupene, odehrane nebo ho proste nezajimaji), tak ta cena na Premier neni zase takove terno. Sto euro rocne, to jsou zhruba dve nove hry za cenu pri vydani a aby cloveku zustaly, musi predplatne stale drzet. Jiste se najde rada lidi, co si v porfoliu EA najde rok co rok dve nove hry, ale ruku na srdce - EA zase toho tolik nevydava, takze nema zrovna siroky vyber, aby se v nem trvale naslo pro vsechny neco oduvodnujici cenu predplatneho. A na ty starsi hry je tu porad vyrazne levnejsi zakladni Origin Access. I v porovnani s nim se mi zda cena za Premier ponekud prestrelena.

    • Jack1947

      Jo, tohle není nic extra zajímavého hrát Nové BF o měsíc nebo několik dní dříve.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit