Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOTAZ : Nemáte někdo zkušenost se ZABANOVANIM účtu ? Nevím vůbec z jakého důvodu, ale účet mi byl zablokován, FUT vůbec nehraju, zkusil jsem to, ale nebavilo mě to, hraju pouze online sezónu. Ani žádné coiny jsem nikomu neposílal, takže to vůbec nechápu :D

    Jinak fifa 16 se zdá být hodně v pohodě, rozhodně si ji koupím, jen nevim jestli čekat na vyřešení problému se zabanováním nebo založit nový účet, radši bych ten starý :-/
    Díky za odpověď
  • Letos je prvni rok co pujdu do fify namisto pes...hral jsem demo a uz to neni tak naskriptovane jak driv. Pes me pride furt stejnej. ale kupuju hlavne kvuli online.

    Co me hodne zklamalo je pristup konami k PC hracum *11* doufam ze fifa nebude to same
    • Ohledně přístupu k PC hráčům, dopředu řikam, ano FIFA je to samé. Rozmýšlej opatrně. Já třeba po zkušenostech s 15tkou letos kupovat za plnou palbu nebudu. Vrazil jsem 20 eček do Rocket League a královsky se bavim. Neporáží mě chyby hry a nesmyslné bugy/verdikty rozhodčích/a primitivní repetitivní strategie coins buyerů. Poráží mě prostě lepší hráči *3*
      • pro vysvětlení, je veřejným tajemstvím, že ve hře funguje tzv FIFA princip. Jakmile pár zápasů neobněníte kádr, mate lepší hráče než soupeř, jste v zápase prostě lepší, dostáváte se do šancí, ale hra to vyhodnotí tak, že je potřeba utratit coins, podrazí vás. Dostanete rozhodující gol v 90' minute, rozhodčí fouknou "fifa" penaltu, vaši hráči neběhají, jsou všude později, netrefí branku z vyložené šance apod. A ano není to jen o tom, jak mačkáte tlačítka a co umíte. Po téměř 600 hodinách online toto mohu potvrdit. FIFA princip je kromě zmíněných bugů, které EA celý rok neopravila, jeden z klíčových důvodů, proč letos 16tku, která je o kilo dražší než 15tka, nekoupím.
        • To není pravda. Funguje to na principu morálky, co bývala v předešlých dílech, když pár zápasů prohraješ, hráči hrají hůř, a když pár zápasů vyhraješ, hráči hrají parádně. Penalty bývají nesmyslné, bez ohledu na tohl
    • Podle dema kvalitu Fify nepoznáš - to je jen upozornění.
      Jinak co mě zajímá, v jakém ohledu je špatný přístup k PC hráčům? Díky.
      • No konami se vyjadrilo ze n pc to bude osekane...
        nevim kolik bude mit pes online hracu za pul roku. Nahravat ty patche furt do toho...pesedit se na to vykaslal..no pockam jeste na recenze ale asi to bude fifa.. zkusim demo proeva na pc(hral jsem na ps4) jak to na me bude pusobit.
        • Pesgalaxy je takovy lepsi pesedit, ktery uz u PES 2015. S onlinem si myslim, ze uz bude mozna neco jinak, protoze tentokrat bude PES league dostupna i PC hracum. Kazdopadne stejne jako predesly rok Komani degradovalo grafiku u PC verze a kdovi co jeste.
          • Tak to ať si strčí někam. I jsem o té hře uvažoval, teď už ne.
  • Ultimate team je ten nejnudnější mod v celé hře. Umělá inteligence je k pláči jak u hráčů tak u rozhodčích. Zachraňuje to pouze kariérní mód a online. Chce to překopat AI a přidat víc ligových soutěží, potom bych byl ochotný kupovat každý ročník.
    • kariérny mód je dôvod prečo si fifu kupujem, online season sú hovadina, nie je nič horšie ako dostať za súpera trtka, čo hraje hru z notebooku s dial upom, potom hra seká trhá a laguje a nemôžeš to ani vypnúť lebo dostaneš automaticky prehru.
  • EA by melo makat na hratelnosti, ve ktere psovi nesaha ani po tlapky a ne jenom na stupidnim ryzovacim modu.
  • Mart9
    Doporučuju si v demu zahrát za ty ženský. Je to paradoxní, ale až zapracováním ženského fotbalu se jim podařilo FIFU zase přiblížit realitě. Na fotbalech mi totiž dlouhodobě vadilo, že hráči byli vždycky v poměru k velikosti hřiště příliš velcí. Když jsem se podíval na fifu a na TV, na první pohled byl vidět rozdíl v tom, jak jsou hráči velcí a kolik kolem sebe mají místa.

    Tím, že jsou ženské obecně menší, EA tohle celkem výrazně zohlednili, rázem je to o něco reálnější, hráčky jsou menší, na hřišti je reálněji více místa a navíc ty fotbalistky nemají takovou kontrolu nad míčem, stane se, že jim odskočí, úplně ideální ho nezpracují atd...

    Zkrátka ženský fotbal je momentálně nejlepší fotbal v historii fotbalových her. Ještě to napíšu několikrát.
    • Ženský fotbal ve fifě 16 demu je nejlepší fotbal historie, Dirt Rally je zas nejlepší závodní hra historie, kdo sakra jsi, že to takhle urćuješ? PánBůh? *1* Aspoň piš "podle mého názoru" ať to nevypadá tak směšně, dékuji :)
      • Mart9
        To by bylo zbytečné, každý můj příspěvek vyjadřuje můj názor. Klidně ti můžu říct třeba i to, jaký je nejlepší díl v historii seriálu Kobra 11, který už dobrých 7 let ani nesleduju.
    • :))) zkus si nastavit kameru,já ji mám třeba na "kooperativní" a panďuláci jsou maličcí. *5*
      • Mart9
        Mám kameru u TV záběru nastavenou nejdál, co to jde a k tomu jsem to poladil, aby byla i výš. Kamerou to opravdu není.
    • lol *15* víš proč jsou ti hráči větší? Protože ta kamera je pod menším úhlem a o dost blíž ke hřišti, než když hrají skutečnej fotbal v televizi. Kouzlo co?
      • Mart9
        Jo a u ženských jsem si tu kameru asi oddálil ne?
        Ženy jsou ve FIFĚ v poměru k velikosti hřiště stejně velké, jako muži v reálu.
        • Protože u žen si hrál na jiným stadionu, než u mužů. Přesněji řečeno, každý stadion má jinak nastavenou kameru. Proto já ve FUT upřednostňuji např. Old Trafford, protože má tu kameru blízko hřiště a úhel je takový, který mi vyhovuje. To je překvápko, co? Už tu o Fifě radši nepiš, hledáš chyby tam kde nejsou. *3*
          • Mart9
            Tvůj pošahaný úhel kamery nevysvětluje celkový prostor na hřišti. Hráči ve fifě ho svou velikostí vyplní daleko víc než v reálu v tv. Ale evidentně seš fanboy, tak nemá cenu se s tebou bavit, i když jsem to z nás dvou já, kdo má v té fifě za poslední rok odehrány stovky hodin.
      • :D:D počkaj on to napíše ešte niekoľkokrát :D
        • Mart9
          Minimálně pod recenzi určitě.
  • Kecy. Ani to nečtěte, to je tak každý rok. FUT 15 jsem vypnul nasr*nej před půl hodinou. Útočník si předkopl balon a brankář tam byl dřív a místo aby ten balon chytnul (to by chytlo i 5 leté dítě), tak se to od něj odrazilo metr před sebe a druhý útočník dal gol. O takových "vychytávkách" radši nepíší. Nebo že Di Maria s rychlostí 90 předběhl 3 hráče a dal gol.
    • Ještě tohle: "Tvůrci slibují také mnohem větší rozsah cen na Transfer Marketu, díky čemuž má být nakupování a prodávání hráčů jednodušší." To je vtip. *15* To že tam dali takovou blbost, tak to zničilo úplně systém obchodování, aukce nulová... Kdyby to aspon pomohlo proti cheaterům, ale nepomohlo v 15 jich byla celá první divize, člověk si skoro ani nezahrál, protože mu cheateři hned zápas vypnuli a přišlo se tím jak o peníze ze zápasu, tak o smlouvy, které jsou teď už celkem drahé.
  • Inquisitor
    Sliby ty jim jdou náramně.
  • jakubc
    Jestli bude PC verze PES 2016 hratelnostně stejná jako konzolová a graficky aspoň skoro stejná, tak letos jednoznačně PES, FIFA 15 a spamování dvou typů útoku soupeřem v multiplayeru už mě vytáčí.
    • Konami sa už dávnejšie vyjadrilo, že PES aj tento rok na PC nebude rovnako kvalitný ako na nových konzoliach, čo sa týka grafiky a takisto bude chýbať zopár noviniek. Už len celý postoj konami ku PC komunite, kde na konzoly vyšlo demo pred dvoma týždňami a na PC demo výjde až v deň vydania značí, že konami má PC v paži. A ja mám následne v paži celé konami a ich potratové PES.
      • jakubc
        Nikdo ještě přesně neřekl, v čem přesně to bude osekané, proto čekám, jak to dopadne. Pokud jen grafika okolí a nějaké pitominky, tak to je mi jedno. Jestli i hráči a hratelnost/fyzika, tak sbohem.
        • No detailne sa tým nikto nezaoberal a kedže hra zajtra vychádza tak mám silné obavy, že na PC jednoducho v konami kašlú z vysoka...
        • Na jednej nemeckej stránke dali PC verzii 87/100 s tým že osekaná je len grafika a hrateľnosť je rovnaká ako na next gen konzolách, takže uvidíme podľa dema.
        • Na jednej nemeckej stránke dali PC verzii 87/100 s tým že osekaná je len grafika a hrateľnosť je rovnaká ako na next gen konzolách, takže uvidíme podľa dema.
    • main
      to mas pravdu. Ale PES vyrazne pokulhava ve zpracovani MP, nebo mas lepsi zkusenosti? Mam fifu i pes, ale mp je nehratelny v psovi.
      • pavel.pylypcuk
        Z FIFy na PES jsem přešel minulý rok a při srovnání mp u obou her (nebo sérií, chcete-li) bych rozhodně neřekl, že je v psovi nehratelný. Ve FIFě byly servery tak ze 40 procent nespolehlivé, u PES bych tvrdil, že je to možná i nižší čislo. Nicméně v hratelnosti jasně vyhrává PES (pokud teda preferujete realističtější simulaci fotbalu). Co se týče PC verze, jak Lunk říká, je to co se týče grafiky o stupeň níž, nicméně všechno ostatní je na rovni s next-gen konzolema, takže to zase tak hrozný neni. Nic to ale nemění na postoji KONAMI k PC komunitě, který je otřesný, a už za to, že předávají pcčkářům osekanou verzi, by měli účtovat mnohem menší cenu.
        • main
          ja jsem koupil pes2015 opozdene a nemohl jsem najit nikoho s kym se to da hra, strasne malo lidi v lobby, vetsinou zamceno apod. Moc rad bych si s nekym zahral Master League online. Nejsi na steamu?
      • jakubc
        Nikdy jsem MP v PES nehrál, ale co jsem se vyptával, tak tam je nějaký dobrý online mód, kde získáváš náhodné hráče za vítězství a postupně si stavíš tým. Co si budeme povídat, kartičky ve FUT taky nejsou takové terno. :-)
        • main
          to zni dobre, o tom ani nevim. Nezkusime nekdy coop?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit