Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi pocitacem generovana nuda na milion+1 zpusob *11* Ale na druhou stranu kdyz se podiva jake hry EA dela tak na to jim pocitacem generovane hry budou do portfolia presne zapadat... A co se tyce VR jo to je asi tak jako 3D filmy nejen ze se to doma v obyvaku nechytlo oni uz ani do kina na 3D lidi nechodej a kdyz je ten samy film 2D/3D 80% lidi zvoli 2D
  • Jack1947
    Zasejí semínka... nějaké ehm... pochybnosti blbosti a tak dále *7*
  • Doufám, že jejich hlavní stan bude v Balamb Garden. Jinak jsou to houby SEED.
  • Muze mi nekdo vysvetlit, co furt vsichni maj s touhle virtualni realitou? O zadnou se nikdy nejednalo a ani nejedna a akorat to dokazuje, jak litsvo v napadech degeneruje.
    Nekdo si rekl: "Hmm... Pojdme udelat VR, co takhle udelat krabici, do ni vlozit telefon a to nosit tesne pred ocima? Vlastne jen hru prevedeme do panorama modu a obraz se bude posouvat podle gyroskopu do bodu kam clovek chce kouknout." Tenhle koncep a moznosti ani nejsou novy. Jen to nekdo soupnul na jednu hromadu. Nikdy jsem to nepochopil a prijde mi to extremne deme*ni. To neni zadnej vyvoj, jen zmena umisteni obrazovky a toho, ze misto mysi mate stejne joystick. Trochu i jako nadsence pro novy technologie me tohle cely drama kolem toho malilinko urazi, protoze je to smesnej druh vyvoje lidi. Jako pardon, ja uz tak se hlidam, protoze cucim na obrazovku pokazdy desne zblizka. Tohle je opravdu ten "genialni" napad a ten obrovskej prevrat? Obrazovka na ocich? A jak to s jejich extra cool, super, virtualni realitou v praxi vidim ja? Prevedou The sims s 3689 datadiskama, kazdej v plnej cene AAA hry do "VR" a budou experimentovat s tim, ze model jejich chovani bude rizenej neuralni siti a ucenim a zit sam od sebe. Akorat s tim rozdilem, ze se pokusi transformovat modely chovani a omezovat ve forme chovani pratel a sveta, podle kolektovani "anonymnich" dat od pratel, samozrejmne i z FB a mozna vytvori a domluvi officialni propojeni s dalsima sluzbama (a taky spousta novejch zakonu, moderatoru a omezeni - Vitejte v cinskej verzi sveta). Takze si budete nejak cist informace misto z prohlizece, z hry prilepeny na ocich, kde na obrazovce bude obrazovka nebo to prevedou do chovani postavicek. To je tak jediny, co lze momentalne udelat a samozrejmne to bude fiasko, protoze vysledny chovani bude rasisticky, coz bude problem pro lidi protoze UI neumi lhat a demetni coz bude problem, protoze proste lidi na internetu jsou a proto ten komunismus ohledne toho co prijde. Ani jedno z toho nezmizi, dokavad lidi jako celek neudelaji krok do predu a zadna technologie jim v chovani nepomuze. Technologie jak udelat z cocek obrazovky je jeste v plenkach a asi si myslim, ze to vynalezne google, pro potreby zjednodusit si zivot s informacnim HUD pripojenym na net, ale je potreba najit jak vyuzit krystaly a svetlo jako cipy s obrazovkou v jednom, protoze uz se prokazalo, ze krystaly, potazmo v zasade i "sklo" umi nest informaci a maximalne dulezitej pro jakoukoliv futuristickou technologii je Tesluv napad jak nebejt zavyslej na elektrice kabelem a prenaset ji vzduchem, coz prokazatelne udelal ale po jeho smrti to zmizelo. Stejne tak pouzivani vibraci/zvuku pro dalsi technologie.
    Protoze pokud chce vecpat technologii absolutne vsude, do cocek, do sklenenejch stolu, do vseho, musite se zbavit napajeni. Kdo chce vybuchujici oci od Samsungu? Takze tyhle technologie budou fungovat primo z napajeni real-time. Nevyhoda je, ze kdyz zdroj spadne, okamzite spadne i technologie, ale to je dalsi pohadka. Tohle by v budoucnu mohlo vyresit vyzitim svetla. Informace a programy se budou streamovat, stejne uz zijeme v cloudu a uz to delame. Virtualni technologie neni ani hologram. Hologram je jen dalsi obrazovka, program ve 3D modelu. Virtualni technologie prijdou s moznostma s primym napojenim na lidskou psychiku a tu prevest dokonale do programu ale ne, abych tom tam lezli nejak primo. A ani tam to nevydim slavne, protoze v tom bode se lidi nauci vnimat co chteji, takze to nebudou potrebovat ani kdyby to vynalezli. Svet je mnohem vetsi tajemstvi a lidi prijdou na to, ze vecem v zivote davame tvary mi a tim se chranime. My v zasade davame mozku popis veci ale nedivame se na ne, setri to cas, energii a kapacitu mozku. Proto nam spousta veci nedava smysl ale prezivame jako druh uspesne. Svet je mnohem vic, nez zname a buh vi, jak vlastne vypada. My spis ve VR zijeme, protoze nas druh ji vyuziva. Nemyslim si, ze jsme v nejakej Matrix-pasti, ale ze to nas chrani, my jsme to vytvorili a je to dobre, jen se musime dostat do bodu rozsirit tyhle hranice, coz je nejvetsi ukol pro nas. Je to neco jako kolektivni vedomi urcujici nasi vlastni realitu, hloupost ulu pro jeho preziti. Kdyz vymazeme ostatni elementy, nemuzou nam ublizit, protoze v nasi realite uz neoperuji, tudiz si muzeme piskat. To co vytvarime celkove kolem IT se prakticky se jen zjednodusuje a delame ze jsme ve vyvoji.. uz ani nemame programy. Vsechno jsou aplikace. Stejne jako lidi. Spis by me zajimali technologie vibracni a krystalovy a naucit se, jak je transformovat do vysilacu umoznujicicm lidem pohodu na mozek prijemnejma signalama pro mysleni a modifikace timhle smerem a lepsi vyvoj, coz bude nejvetsi zbran az to nekdo udela v jednom. Ja na jednu stranu technologie miluju, na druhou mam chut jit zit do lesa, protoze nas zabiji. Dusevni vyvoj by mel jit do popredi technologii abychom je ani nepotrebovali.
    • Jack1947
      Fakt se to nedá moc číst na webu se prostě odstavce piužívat musí... a ono i s nima je to opčas po pás to řikám z vlastní skušeností chlpae *5*
      • Po tobě se to nedá číst ani když napíšeš jednu větu takže tak.
        • Jack1947
          Přečetl jsi to takže pravdu nedíš *12*
    • Díky za to souhlasím a rozumím díky za to lidi jako ty už jsou a bude nás víc kteří rozumějí těmto slovům
    • Kvalitni matros. Nejspis primo z Amsterdamu ;)
      • ¨Píšeš přímo z amsterdamu, jak kdyby se to tam pěstovalo ... Amster je jen ústředna. :)
        • Presne tak, v Amsterdamu se pestujou verejne tak maximalne tulipany. Sranda je, ze si muzes koupit na kazdym rohu travu a houbicky, coz je povoleny (Ale pit na ulici nesmis! Bububu! Vlastne ani hulit dle zakona by se nemelo, ale to nikdy nikdo neresi a ani nebude, kvuli penezum od turistu, takze se huli i pred kramem, kdyz jdes pro maslo jako cigarety). Ale prave dle zakonu se to tu smi prodavat, ale ne pestovat. Takze vlada zlegalizovala neco, co vlastne nevi odkad pochazi ale zaradila podnet k nelegalni cinnosti do legalizovany obehu. Snad jsem slysel, ze se snad konecne zacinaj ptat, odkad se to vlastne bere.
          Ani nechapu, jak se tohle cely oficialne zpracovava v coffeeshopech. Ale Holandska vlada je hnus sama o sobe absolutne nefukcni a Holandani jsou tak trochu ignoranti sami o sobe. Nebrat ohledy na ostatni ale predstirat zajem ve jmenu starat se jen o party je tak trochu jejich perk. A taky maj nejhnusneji, bezcharakterne znejici jazyk planete Zemi. Takze ve vysledku to dopada tak, ze vsichni jsou na ulici zfetovany jak hovada, ale nesmis projit kolem s lahvi vina, co si dostal jako darek a pit to v ulicich. Ale pokud stojis s alkoholem na ulici, co sis koupil v baru, a zvracis jak nsi opilej, je to v poradku. Na King's Day kramy smi prodavat jen !jedno! pivo na osobu, aby se slavil Kral v hospodach a utraceli se za nej penize.
          • Nesmysl. Pro vlastni potrebu si muzes pestovat. V Holandsku je dokonce nejstarsi seedbanka, ktera klonuje a prodava seme*a.

            To je zakazany slovo? Komedie tady...
    • Skoda ze zdejsi web ma omezeni na pocet odstavcu. Byt v tom textu nejakej tak se to mozna da i precist.
  • flash789
    Doufam ze vyzkoumaj pak Fifu 19, to jim da zabrat, celej rok *7*

    Ale vazne, maji penize, tak samozrejme to posouvani jde lepe, ale rozhodne si nemyslim ze zrovna EA je na tohle ta prava.
  • Sice nevim o co jim jde ale ja si svoji realitu cenim a nechci skoncit v nejakem matrixu. A taky nechci aby tam skoncili moje deti.
    • Nic horsiho jako jsi ty uz tvoje deti postihnout nemuze, takze muzes byt v klidu...
      • Jeste by je mohlo postihnout aby meli tvoje rodice. Btw nahlaseno. easy
        • nightborne
          Zeptal bych se, proč nahlašuješ někoho za urážku, když v tý samý větě urážíš jeho rodiče, ale to by nemělo smysl, že...
          • Nahlasuju to protoze doufam ze ho smazou a dostane ban. Jeste neco nechapes? A nahlasil jsem i tebe.
            • Hej ty easy práskačko, mě taky nahlaš prosíííím.
            • nightborne
              Nahlaš mě, mno, smažu si to sám =)).
            • Hlavne aby ses ty nezapomnel nahlasit. Skoncila ti vychazka.
    • Tvoji realitu si cenime vsichni. Neni sice moc realisticka ale alespon je sranda.
    • To mas smulu. Zadny nemej a uzivej matrix, pokud se ho jeste dozijes. Osobne by mi stacilo kdyby vypadal jako svet z Blade Runnera.
  • Na chvili sem uveril, ze je 1 dubna. EA jede.

    Ve hrach se posouvaji hranice uz nekolik dekad, akorat ti, co se o to zaslouzili, o tom nekecali, proste to udelali.
  • Asi hlavounum moc hladovejch krků kecá do toho co dělat a nedělat, tak si udělali vlastním tým, kam tlačit finance, aby to nebylo fiasko. Zatim, zatím sleduju nějakej effort, uvidíme.
  • MickeyMutant
    Chybí jim psí-divize eliminující paranormální hrozby z vesmíru. Aspoň podle těch náborovejch stránek na S.E.E.D. agenty. Velká chyba!
  • skaven
    no, mna nazov s€m€no nepresvecil *1*
    • Nevim jestli to byl zamer, ale SEED je obecne v programovani promenna, ktera inicializuje generator pseudonahodnych cisel, tzn. ze na zaklade toho "seminka" vypadavaji nahodne cisla. Takze jestli bude obsah her opravdu generovan "nahodne", je to celkem priznacne *3*
    • Uplne vidim tu partu kravataku jak sedi u stolu a vymysli tento sofistikovany nazev. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit