Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by to dobře, s dalšími díly se to stejně bude potápět do sraček a ze skvělý série by se stala průměrná slátanina (viz. Ubisof s Assassinem)... takhle by to ukončili se ctí ;)
  • zajimavi , hlavne ze porad kazdy rok delaj novy dil nfs a undercover myslim ze se moc neprodavalo a zarok vydali dalsi sracku
    • Náhodou NFS MOST WANTED zase taková blbost nebyla... fajná odreagovačka to byla.
  • Pro mě celá serie skončila u prvního dílu, který byl skvělý. Druhý díl zaváněl Fearem ve scifi kabátku a nic nového mi nenabínul. A trojka ? ...má hezký obrázky :)
    • Tak nějak, DS1 skvělá hra, DS2 a DS3 jsou samozřejmě pokračování takže nadšení není takové jako z prvního dílu, ale nečekal jsem že to bude takový stereotip.. ustřelit končetiny, jít z bodu A do bodu B, něco zprovoznit nebo najít, ustřelit končetiny atd. A hlavně furt ti samí nekromorfové, to už mi lezlo na nervy a nudilo. ds2 jsem hrál tak do půlky, a ds3 vypnuto po cca 1h.
  • No nevím to zas nostalgie je asi sv*ňa jak koukám, ale děláte z DS 1 něco co ta hra není. DS1 byla akčňárna jak pr*se a jestli se u toho někdo bál déle než prvních 15 minut tak by to ani neměl hrát. Hra jako taková to byla dobrá, setejně jako DS2, ale DS3 rozhodně není tak velký odklon od předchozích dvou dílů jak tu skuhráte.
  • Pro mě za mě, ať si jí třeba nabouchají do zádele a naštorc, stejně jako sérii NFS. Trojku jsem si já naivka i přes lehce neblahé tušení *7* koupil rovnou v první den prodeje a jen po šesti hodinách a 5 kapitolách jí zčásti otráveně a zčásti z frustrace smazal. Nevím, jak to EA dokázalo, ale ze skvělého (víceméně teda) survival horroru, kterýmžto byla jednička a v zásadě i dvojka, udělali místy sice mírně mrazivou (co do atmosféry; na Tau Volantis jsem se nicméně ani nedostal), ale jinak naprosto nezajímavou, nezáživnou a kvůli četným "ha, zamkli jsme tě a teď tě budeme ubíjet vlnama nepřátel" eventům i docela otravnou střílečku s fádním dějem bez nějakého výraznějšího motivu (dám království a půl koně za jedinou halucinaci pro Isaaca!).

    Nevím, jestli tu hru někdy regulérně dohraju, ale v nejbližší době to určitě nebude. *16* Well played, EA!
    • Hanzales
      Mně taky DS3 baví celkem dost. Jednička i dvojka byly super (každý díl pro něco jiného) a dohrál jsem je několikrát a i když je DS3 takový akčnější, tak mi přijde v některých ohledech opět trošku vylepšený a hraje se dobře. Co nevidět jsem na konci a dávám New Game + ;O)
    • hral jsem FEAR kdyz mi kamos prines DS1 a po peti minutach jsem to smazal a radsi si dal znovu FEASR, DS2 to same, ma to takovy divny ovladani nedalo se to hrat, ale DS3 je parada bavi mne proste 100 lidi 100 chuti
      • F.E.A.R. bych asi moc nesrovnával s Dead Space. Přeci jen jedno je FPS psychothriller, druhé TPS sci-fi survival horror. Je ale pravda, že v Dead Space si člověk tak nějak zvykne a začne v určitých momentech očekávat, že na něj odkudsi něco vyskočí, kdežto F.E.A.R. byl napínací a nebylo jisté, co bude kdy následovat. *4*

        Co se ovládání týče, jednička DS měl akorát velký problém s lagujícím ovládáním při zapnutém vsync-u. Pokud se V-sync vypnul ve hře a zapnul přímo v ovladači, dalo se to bez problému hrát.
  • Diví se někdo? EA si za to můžou sami. Kdyby trojku méně tlačili do akce a víc do propracovaného hororu, hra by byla přijata mnohem lépe.
  • UPDATE: Dino Ignacio, UI Lead at Dead Space developer Visceral Games, has denied today's story about the end of the Dead Space series.

    "The reports of our death were greatly exaggerated," he tweeted. "Please stand by."

    EA's US PR team has reportedly called the VideoGamer.com report "patently false".

    "While we have not announced sales for Dead Space 3, we are proud of the game and the franchise remains an important IP to EA," an EA spokesperson told Joystiq.

    Takže nic no....
    • Viktor_H
      Tak nic. Když už nic jiného, alespoň si tu bojovníci za světlejší herní zítřky zchladili žáhu na EA. *1*
  • Umaroth
    Nějam mi to nevadí, hrál jsem 1&2 a 3ku koupím až ve veliké akci, neboť demo mne zklamalo svoji akčností a odklonem jinam.
    Spíš bych od Visceral chtěl vidět DANTE'S INFERNO 2 !!!!
  • Konecne. Nech Dead Space nechaju tak. Sprznili seriu. DS mal radsej skoncit pri 2 dieloch.
  • Nejlepší Dead Space je stejně System Shock.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit