Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase mu ukradli banány! Sopka ve středu ostrova vyvrhla podlý kmen Tiki Taků, který začal hypnotizovat veškerou ostrovní zvěř za účelem akumulace žlutého bohatství. Což hrdinný opičák samozřejmě nemůže nechat jen tak být, jako že se Donkey Kong jmenuje.

    Jsem jediný kdo to četl jako "Podlý kmen Tik Taků ?
  • Já nevím - nepřijdou Vám taky ty nekonečné variace na Maria, Donkey Konga, Pac-mana a další klasické japonské miláčky už trochu ohrané až trapné? Vždyť ty charaktery nejsou pěkné, nemají hluboké (historické) pozadí a objevují se hlavně v nudných cassual hříčkách (to ani nejsou snad hry). Baví Vás to hrát? Já nikoho takového neznám.... *7*
    • Jack1947
      Zase to je o tom kdyz to funguje, lidi kupuji a maji radi a nechteji nejakou zmenu, je to sakra Nintendo na to se zde nehraje Ohrane/neohrane ale funkcni a zabavne.
    • Ty postavy nejsou pěkné a nemají hluboké historické pozadí?
      Mario je nejvíce ikonická herní postava na světě... nemá sice nějaké propracovanou minulost plnou zvratů, ale to tam není ani třeba... má charakter a jeho svět dodržuje určitá pravidla, čímž zůstává konzistentní...
      Série The Legend of Zelda má dokonce celou knihu o své historii, a byť obě hlavní postavy (Link a Zelda) jsou jistým způsobem stereotypy (ale ve svém světě fungují jako archetypy), tak celý jejich svět je postupem dílů neuvěřitelně propracovaný, plný zajímavých ras, tradic, pravidel, míst atd.
      A tak je to u spousty značek Nintenda... je to studio, které svým hrám dává hodně lásky a snahy. A taky jejích laťka kvality je hodně vysoko - najdou se od nich i špatné hry, ale není jich mnoho a ve velkých značkách snad ani jedna.

      (Špatná Zelda? Nejhorší je asi "Phantom Houglass" a i to je hodně kvalitní hra.
      Špatný Mário? Mám pocit, že nějaký horčí spin-off se najde, ale jinak jsou všechno nadprůměrně hodnocené hry.
      Špatný Metroid? Možná Other M, ale to jen proto, že kvalita příběhu nedosahovala kvality série a hlavně hratelností kvality celé hry... a stále je to nadprůměrně hodnocená hra...
      Špatní Pokemoni? To je vtip?)
      • maros.goc
        Phanom Hourglass najhorsia Zelda? vsak to je jedna z najlepsich handheldovych casti serie a paradne pokracovanie Wind Wakera! :) ...najhorsia Zelda je jednoznacle Zelda II, alebo hrozné diely Link: The Faces of Evil, Zelda: The Wand of Gamelon aZelda's Adventure vydané pre CD-i. ...keď už sme pri DSku, tak už len The Spirit Tracks bol horší než Phantom Hourglass :)
        • Nesouhlas...:) Phantom Hourglass měl nudný opakující se dungeon a jízda po moři v něm byla, narozdíl od Wind Wakera, vcelku nudná. Spirit Tracks se mi, a spoustě dalších, líbil mnohem víc - vláčky byly super a byla tam pro jednou i Zelda s charakterem.

          Co se dvojky týče, tak ta je ... jiná, ale určitě ne špatná. Osobně mě bavila docela dost.
          Ne, že by PH bylo nějak extra horší, obě jsou to velmi dobré hry. Dvojka je samozřejmě nestravitelná pro dnešní publikum.

          Co se CD-i her týče... ty neexistují, nedělalo je Nintendo a asi tak...:)
    • milos.bohonek
      Zdání klame, konkrétně Donkey Kong Country Returns 3D je bezesporu jedna z nejtěžších her, jakou jsem letos hrál. Ono už jenom jí projet dá slušně zabrat, ale pokud chceš vyzobat všechny drobky v každém levelu a pak odemknout levely bonusové, je to překvapivě hardcore. (A to je 3DS verze oproti Wii originálu odlehčená.)
      • Hra se na zacatku opta jestli chces hrat 3DS verzi nebo Wii verzi... Nevim jestli to nebylo receno uz v recenzi... Necetl jsem...
      • Toto keby som vedel pred 2 dňami, ked som sa rozhodoval či kúpiť Donkey Konga alebo Animal Crossing ... Vyhral Kong ale už poprvých leveloch mám pocit že moje 3DS-ko je v ohrození ak dostanem záchvat zúrivosti ... *3*
    • Tak ja se hlasim. A doporucuju to aspon zkusit, nez zacnu pronaset takovy soudy. Ono se to podle te grafiky nezda, ale prave tyhle plosinovku sou uberhardcore hry, ktere pokud je clovek chce hrat na uplne projeti (tzn. treba v mariovi neproletet jenom level ale najit i vsechny tri zlate medaile), tak to obtiznosti prevysuje drtivou vetsinu modernich her. A s casual hranim to opravdu nema ale vubec nic spolecnyho.
      • Přesně tak, hry jako Mario nebo Donkey Kong mají svoji jednoduchou rovinu, ale pokud to člověk chce projít pořádně, tak je to nehorázně těžké. Žádný casual...
        Doneky Kong Country Returns 3D (což je mimochodem pouze třetí díl (remake) série DK Country) je svojí obtížností hodně vysoko, spousta levelů Super Mario 3D Land je maskované peklo, Kid Icarus Uprising je na nejvyšší obtížnosti skoro nemožná...
        a i takové věci jako "Mario Kart 7" jsou na vysokou obtížnost (150cc) setsakra těžké...

        Nintendo své hry nekopíruje, dělá nové hry, ve kterých pouze používají svoje trademarkované charaktery a s nimi spojené základní herní mechaniky.

        Spousta lidí, hlavně evropanů a obzvlášť čechů, vidí Nintendo jako hry pro děti, ale ony se tak skutečně jen tváří... (a mezi námi, děti jsou taky dost možná nejnáročnější publikum, pokud přijde na hratelnost a zábavu).
        Takový "Wind Waker" graficky možná působí jako infantilní dětská hříčka, ale hratelnostně, možnostmi a zábavností předčí většinu ostatních her... a pořád je dospělejší "dospělé" hry jako je Battlefield, CoD atd....
  • veľké obrázky...
    • Jako fakt... ještě že 3DS má malinký rastr. No na mém monitoru to vypadá katastrofálně. :-) (25.5" monitor s 1920x1200) Možná jsou ty fotky nějak blbě upravené?
      • sleepless
        Obrázky nejsou upravené, odpovídají velikosti 3DS displeje. S tím člověk jaksi nic neudělá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit