Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši je to BETA, pustili to proto, aby hráči masivně gamesu otestovali. Technické nedostatky jako že se seknete o texuru jsou v této fázi naprosto očekávatelné, nevyváženost třeba té walker mise naprosto jasná - však jim z toho každý týden lezou GB výsledků a na základě toho budou moct mapu vyvážit. Když jste do toho ten čas investovali tak jim radši postněte na ofiko fórum rozumný feedback než tady psát "pfff nezaujalo" :-)
  • Geniální hra, naprosto skvělá, nemužu se dočkat plné verze...Bál jsme se že to bude kopírka BFka jen v jiném vizuálu ale poměrně si vyhrály aby to bylo jiné, víc "sci-fi" a za mě teda supér.
    • Geniální hra? Spíš geniTální, za mě totální volovina....
  • Páni autor článku to tu vychvaluje jako kdyby to byla pecková hra století.. Ale realita je jiná..
    Já hraji betu a tak dobrý to teda neni, možná tak zlomek toho co tu pan autor vychválil..
    Příchod hrdiny se mi tak epickej nezdá, když jste vedle vyvýšeniny tak se u ní zasekáváte, systém sbírání powerupů je divný a hned se objevíte v daném stroji, někteří jen čekají až se to objevý aby mohli celou hru bejt ve stroji kosit je a bejt jako nej, znovuobjevení/respawn je takovej, že od půlky když se objevíte tak jsou za váma nebo kolem vás nepřátelé kteří vás hned sejmou, když využijete nějakou střílnu tak myslíte, že jste ve výhodě ale opak je pravdou, mapa je statická a skoro nic nejde zničit. Je to hodně monotónní a moc věcí tu neni, ale je to zatim jen beta. Trochu mi to připomíná PlanetSide2 a možná je i zábavnější...
    • Ta beta mě také neoslovila. Je to sice pěkný graficky, ale tím to víceméně skončilo. Asi kdybych byl vysloveně velký SW fanda, tak z toho budu učůrávat blahem, ale takhle :/ To si dám raději BF4.
  • Zjevení hrdiny na bojišti patří k nejlepším momentům... no richtig
    https://www.youtube.com/watch?v=CnqtUAg4hkw&feature=youtu.be
  • Vyzkoušeno, moc nenadchlo. Je fakt že v té betě toho moc neukázali, ale asi nejzajímavější mód, Walker Assault, je těžce nevyvážený, viz příspěvek níže. Ten systém sbírání powerupů je divný a jeden kolega ho označil za Maria - což má v podstatě pravdu, zaběhnete za kopeček, seberete powerup a už jste ve stíhačce nebo se z vás stane Luke Skywalker - obojí nemá hlavu ani patu.
    • jj souhlas tohle mě taky přijde vážně divné....a pak být Darth Vaderem a kosit vojáky na bojišti je sice fajn ale že bych byl z toho odvařený, ee....
  • Dojmy z hraní mám rozporuplné. Na jednu stranu jsem rád za Star Wars, když mě bylo 18 tak jsem běžel do model obchodu koupit si model Tie Fighteru a X-Wingu od Revellu a snil jsem o tom, že jednou budu moc zažít bitvu na Hottu - dioráma od Revellu existovalo.
    No a teď ji mám černou na bílém a graficky to vypadá moc hezky (prakticky jako BF4 ale v jiném prostředí) a i přesto, že nyní mohu bitvu zažít na vlastní kůži, nějak se nedostavilo to nadšení jako v 18. Člověk asi musí být velký fanda do SW světa, to já sice jsem ale bohužel tohle není úplně to co jsem čekal. Tak např. já si naivně myslel, že si vyberu vznášedlo nebo X-Wing a budu se učit poletovat, jenomže tam nejsou žádné sloty jako v BF4 kde si jednoduše člověk počká na heli.... No a fakt, že ve hře nejde opět zalehnout - viz BC2, to mě vůbec nepotěšilo....
    • Po dnešních xx hrách musím doplnit, že to není špatné ale zároveň to není nic kvůli čemu bych byl ochoten dát 1800Kč za plnou hru. I když jsem fanoušek (ne hardcore) SW stejně to na Battlefield 4 nemá. Hudba, kulisy to vše je stylové a Walker Assault mapa je vážně moc povedená ale prostě některá zjednodušení a sbírání bonusů mě přijdou, ehm zvláštní....jo už vím co mě to připomíná, dobu UT3 a Quake....tam se taky muselo běhat aby člověk získal zbraň....
  • Walker Assault je neskutečně nevyvážený. Z asi 20 odehraných zápasů jsem jen jednou zažil, že se Rebelové přiblížili zničení AT-AT. Ne zničili, ale přiblížili zničení! Pokud vím, tak jediná dobrá taktika je bombardování AT-AT orbitálním útokem, což dává 50-70% poškození, jenže 95% hráčů ho používá jen na pěchotu. Další možnost je omotat AT-AT kabelem, ale to je možné až v poslední části zápasu a zatím jsem viděl jen jedno video, kde se to někomu povedlo. Naopak Impériu stačí jít dopředu a střílet všechno, co se pohne.
    Další problém vidím v některých power-upech. Většina je v pohodě, ale střílna a mina mají hodně malé využití. Mina je kvůli velikosti a otevřenosti map použitelná leda v několika úzkých chodbách, kde ale úplně stačí použít granáty. Střílna pak není dostatečně silná nebo rychlá, aby stálo za to ji použít a úplně tím omezit svůj pohyb.
    • Za rebely jsme dnes několikrát vyhráli a poprvé zničili dokonce oba AT-AT. Jinak ano obvykle vyhrají Emperialisté :)
    • JJ, naprosto souhlasím. Jednou jsme za rebely vyhráli, jedno AT-AT jsme zničili a druhé těsně před koncem někdo omotal kabelem. Jinak ale všechny ostatní zápasy vyhrálo Empire. Hodně velký problém vidím u AT-ST, ty jsou OP jak sviňa.
  • Bojím se jednoduchosti a fádnosti a ze par jednotek a par zbrani z filmu staci nebude :( k tomu aby to byla vice nez prumerna hra.... Dnes se na to chystám.
  • Na ps4 moc pekny,az na ty naskriptovany filmace ze singlu,ktery jsou mazli,jinak vse ok i v multaku.
    • To je neco jak u Zk3,tam jsou uvodni filmace taky des,kostickovany jak z zdob cd a divx.
  • Jsem rád, že mi pan Smutný již v nadpisu vysvětlil, že se budu skvěle bavit, protože se bavil i on...jakožto redaktor plátku o hrách, žijící z fundingu od výrobců...her......jako je EA (Early Acess).... mmmmm....tady to začíná nějak drhnout...
    Nestačilo místo toho prostě jenom připomenout, že zítra začíná open beta, než nás tu přesvdčovat o tom, jak už teď víte že nás to bude nakrásně bavit?
    • nightborne
      DOJMY z hraní, říká ti to něco ;) ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit