Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak hratelně bylo původní Divinity Original Sin skvělé... jenom na příběhu by mohli zapracovat, ať to není zase až takový neskutečný opruz.
  • Morraw
    Larian nezklame. Na jedničce mi máloco vadilo. Snad jen nedokončený crafting a možná malé množství abilit a kouzel.
    V dnešní době určitě jedno ze špičkových rpg.
    • a co ten trapný příběh?? Na to jste zapomněl?

      Ten kýčovitý příběh byl snad to nejhorší, co se dalo najít. Pokaždé, když skočila řeč na "End of all time and universe is coming, because some Sorceress is getting too powerful" , tak jsem jenom obracel oči v sloup...
  • Akorát teda nesmíte mít kamaráda co když by jste mu zabili důležitou postavu tak řekne "s*ru na to, na h*vn* hra" a neodinstaluje to.
  • kulhy_parici_spici
    Jak já bych se občas chtěl vrátit o 15 let zpět a mít čas na Pillars, Shadowrun, Witchra, Divnity, Torment — dělat si jeden čaj za druhým a neřešit co se děje venku. Co rok vychází několik vynikajících RPG ve kterých se lze utopit. :)
    • Jaky si to udelas takovy to mas, si nestezujte. remcani na to ze nekdo nema cas hrat skutecne miluju. Vzdycky se nekdo takovej najde kdo prijde nekam do diskuze brecet jak nema cas hrat protoze zije ten skutecny zivot. jako kdyby byl jediny na svete.
      • kulhy_parici_spici
        Jediný, kdo si tady na něco evidentně stěžuje jsi ty. Já se jen zasnil.
      • Nemyslím si, že brečí, že nemá čas hrát... já třeba čas hrát mám, ale rozhodně ne tak moc jako na škole :)

        Takže s jeho příspěvkem souhlasím *5* taky bych chtěl víc času... a to mi steam píše, že hraju průměrně dvě hodiny denně
    • zase, ak nemas male deti, cas si vies najst stale
      je to len o prioritach
      • kulhy_parici_spici
        Dítě mám a priority právě taky. :) Podle mě tyhle hry vyžadují sezení alespoň 4 hodiny vkuse aby se do toho člověk dostal – a to nemám.
        • Já třeba nemam děti, ale mam přítelkyni, dvě práce, školu..a nemam cas ani na to abych se jednou tydne podíval na zápas LM. Takze chápu Tvůj postoj. O prioritách to samozřejmě je taky, jak píse kolega, ale malo kdo chce umřít jako panic a bez peněz, takze nezbývá nez přesunout vztah a praci nad hry a sport
          • Tak i s tim co jsi napsal to vypada, ze jsi syn supermana. Tvoje stara na tebe bude rada, ze mas 2 prace, k tomu skolu a po tom vsem jsi jeste jednicka v posteli. Ja mam jednu praci a uplne mi to staci. Jelikoz pracuju, v druhe bych zkolaboval, a nenavidel bych sebe i tenhle svet, ale nejsem takovej borec.
            Uz tak jsme otroci, ale co jsi si na sebe usil ty, to bych nechtel ani omylem.
          • Kdyz v pondeli vydelas to co ostatni za tyden tak mas 6 dni volna.
            Nechapu kde je problem
          • Jo ty prachy a to, že jsi si vrznul bude po smrti dělat velký rozdíl. *1*
    • up_er
      Krásná představa...
  • Já nevím, zrovna hraju první díl, Lariany a jejich hry mám rád, ale u Original Sin se skutečně nudím. Zmatený a nezdokumentovaný RPG systém, prvky multiplayeru, které se mi neustále pletou pod nohy (dementní RPS i v rámci vlastní party?), zdlouhavé souboje... ale nejhorší je, že hra - jakkoliv je pěkná - mě vůbec nevtahuje a působí strašně akademicky. Když pustím stařičké Divine Divinity prostě jsem v Rivellonu, masím skřety a je to super. Tady si pořád uvědomuju, že je to jenom hra.

    V Original Sin mám pocit, že neprožívám dobrodružství v pohádkovém světě, ale beseduji s Winckem na téma RPG, kickstarter a dnešní pohnutá doba. Celá hra je jakoby jedna velká přednáška na téma RPG, mám pocit, že Wincke na mě neustále vykukuje a vypráví mi o tom, jak je geniální. Prostě hra se mě vůbec nesnaží vtáhnout a je to jedna velká exhibice na téma "jak my v Larianu děláme RPG (to jsme borci, co?)".

    To možná baví herní redaktory, ale já chci u hry hrát hru, užívat si fantastický svět a zapomenout na realitu. Možná za to můžou barvy, možná archaický pohled z nadhledu... ale pro mě je výsledek kvalitní a pěkná, ale strašně nudná hra.
    • Měl jsem z toho podobný pocit. Byla to taková óda na rpg. Hra, ktera z pohledu kritika nema chybu (neco jako film ktery vyhraje tunu oskarů), ale pro prostého hráče, který chce proste jen hrát a bavit se, to zas taková zábava nebyla (stejne jako na ty oskarovy filmy se většinou moc koukat nedá). Ja to rozehral třikrát. Poprvé jsem na pátém levelu pochopil ze jsem si vytvořil nehratelnou postavu (to by se taky v dnešní době uz nemelo stat, ale hra asi pocita, ze hráč si přečte "Pet věci ktere je třeba znat nez se do toho pustíte" na netu jeste nez to začne hrat), podruhé jsem skončil na zacatku druhé mapy a potřetí, letos v létě, v půlce druhé mapy. Mi se ta hra jako taková libi, ale je hrozne zdlouhavé a proste mě nebaví ji hrat.
  • Snad to nebude tak nudné jako byla jednička... Osobně mi chybělo hodně skillů v prvním díle a nevím proč, tak tam bylo spoustu kouzel úplně zbytečných.
  • lepsi jak kosit polodementni ai v realnym case
    • reakce na Zir074
  • Noo, v early access mě docela štvou ty nepřímé dialogy. Přemýšlet nad tím o co v daném textu jde a pak si domyslet jak může znít to co řekne v konverzaci je dost zvláštní a zbytečně náročné. Po nějaké době to už prolítávám a nějak to odkliknu což je škoda. :(

    a ktomu to všechno ještě začíná hvězdičkou, tak už rovnou můžou dat tu kurzívu...
  • Jednička za mě výborná. Enhanced ještě lepší. Věřím, že dvojka bude skvělá. Bral bych ale větší herní svět.
  • Zir074
    Osobně jsem se nedokázal u tohoto RPG přenést přes ten soubojový systém. Sice málokterá hra využívá v soubojích prostředí a elementy jako zrovna v Divinity, ale i tak mi tahový combat (což samozřejmě není hlavní složka u RPG) příjde nudný a po čase akorát tak zbytečně zdržující.

    Obdivuji lidi co na takové záležitosti mají tu trpělivost. :D
    • váš pohled na hry je zdeformovaný až příliš častým hraním stupidního Call of Duty (a podobných her)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit