Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kovar.jakub
    Přesně takto to dle autorů má být - hráč dostane za koupi přístup ke všem později dodávaným misím i k vyvrcholení příběhu.
    • Já pamatuju časy, kdy jsem si koupil hru a dokonce byla celá, měla spoustu obsahu a žádná dlc nepotřebovala a když vyšlo něco nového, tak se to jmenovalo datadisk a přidalo to víc než barvu kravaty nebo skin tlumiče a taky se hry testovaly a nikdo si nedovolil day one patch. Jásat nad nečím takovým mi příjde jako jásat nad tím, že když jsem si koupil nový mobil, tak byla v balení dokonce i nabíječka *7* ty časově omezené mise na jeden pokus jsou sice fajn, ale radši bych měl hotovou hru než nejistotu, jestli konec nebudou s roustoucími prodeji oddalovat a oddalovat a oddalovat.... až nalákají dostatek hráčů a kdoví jestli ho udělají
      • Já ty doby pamatuji taky, ale ne bereš v potaz pár faktu:
        1) rozpočet áčkových her je dnes úplně jinde než před 10-15 lety, doba vývoje je jinde, když s takovými náklady něco vydáš, logicky hledáš, jak to vydojit co nejvíc
        2) konfiguraci hw je tolik, že optimalizace a ladění je nepoměrně náročnější, vezmi si jen kolik je teď různých grafických karet a ovladačů.
        3) komplexnost her je někde úplně jinde, kolik jsi měl před 10 lety otevřených světu? A jak vypadaly ve srovnání s těmi dnešními? Všechny otevřené světy měly VŽDY problémy a vycházely na ně patche ještě měsíce po vydání.
        4) ano, je spousta dlc na úrovni módu, ale nikdo tě nenutí kupovat pro svoji postavu novou kravatu, na hru to nemá vliv a pokud je někdo ochoten za to zaplatit, proč mu to neprodat. Vedle toho spousta dlc strčí někdejší datadisky do kapsy.
        • Hele v některých věcech máš pravdu, ale:
          1) rozpočet je jinde, ale většinou polovina, někdy víc jde do marketingu
          2) ano je jich dost, ale není to tak strašné, protože nebudou optimalizovat hru na deset let starou kartu
          3) GTA, TES, Might & Magic, bylo jich dost, ale je fakt, že TES měli v minulosti dost problémů
          4) Fakt se mi líbilo Burrial at sea, ale bylo moc krátké, radši bych to viděl jako plnohodnotný datadisk, ale třeba taková DLC na New Vegas jsou opravdu parádní, to se musí nechat
      • Jo "datadisky" a "úplné hry". Battlefield Road to rome, 6 map, 3 novy tančíky, dvě nové strany, za 1500 jako původni hra, děkujeme. Commandos Beyond the call of duty - 8 nových misí, cena litr někde i výš. Brothers in arms Road to hill 30 (vydáno jaro 2005), původně zamýšlené prvky vyjmuty a objevují se až v "datadisku" Earned in blood, který vyšel na podzim téhož roku. Kapitola sama o sobě - série Sims. A to jen namátkovým výběrem.

        Samozřejmě, nebyl datadisk jako datadisk, ale jen tak pro doplnění přehledu, abychom se z té narůžovělé a pochopitelně lepší minulosti tak úplně nepočůrali.
      • Taky jak vypadaly hry dřív a jak vypadají dnes. Vývoj je prostě komplikovanější. Můžeme být rádi, že herní průmysl kvete. To je jen ohledně toho day one patche. To ostatní mě sere taky
        • problém je, že se nedělá placený betatesting a kašle se na optimalizaci, to je celé, radši počkat s lisováním/distribucí pár týdnů než day one patch, to je prostě nehoráznost. (když už jsem nakousnul to lisování tak to je dělané tak kvalitně, že GTA 5 jsem instaloval z netu) Abych napsal taky něco k tématu tak nejradši mám Hitmana 4 a hned po něm 2jku, to je příklad skvěle optimalizovaných dokončených a zajímavých her, absolution mě zklamal, ale možná mu dám ještě šanci
    • SEASON PASS / PREORDER /EARLY ACCESS .... presne tak to mame radi a tak to ma byt !!!
      Tyhle pojmy uz ale vyznivaji negativne tak tomu ted budeme rikat epizody .... ale vsechno v nejlepsim zajmu hrace becouse WE JUST LOVE GAMES.

      Je jen otazka casu kdy si tohohle svinstva vsimnou jine segmenty zabavniho prumyslu a zacnou kazdej film krajet na 5 dilu, kdyz si to predplatis tak za 3 roky se podivas i na to bajne vyvrcholeni pribehu.
      • Vždyť ve ve filmech to tak normálně funguje už roky
        • To mi teda nekdo vysvetlete. Ja uz v kine nebyl 5+ let , jestli zjistim ze si lidi predobjednavaji filmy 2 roky dopredu tak uz ztratim posledni spetku nadeje.
          • si vem pana prstenu natoci se pak se rozstriha a 3 roky cekas na konec.... a samozrejmne platis za kazdy "dil" PLNOU cenu!!! a po X letech vyjde DVD master edice kde to mas konecne pohromade samo za 3nasobnou cenu! ale nevadi i tak za rok vyjde to same na BR ale pozor uz za 6ti nasobnou cenu *3* *14*
  • "AI je podezíravější, nadále hraje podle jistých speciálních pravidel (pokud štípnete převlek údržbáře, budou k vám nejvíce podezíraví právě kolegové, kteří by vás mohli znát) a měla by vám být schopná zatopit i v akčních sekvencích."

    HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
  • Takže zacáuješ za plnou hru a pak budeš čekat několik měsíců než si ji zahraješ celou. To je dobrý fór, a ani nevíš jak dobré budou ty přídavky respektiva celá hra, když ti prodaj kousek. Ty vole, to je jak v obchodě si koupit oblek a oni ti dají kravatu a příští týden košili atd. *15* *15* *15* *15* *15*
    • kdepak rukáv, sáčko, košily,kravatu,sponu, levou botu, pravou botu, manžety atd. to vše k obleku patří, ale ty si to budeš muset ještě navíc dokoupit *1* vtipálci, ale možná jim křivdím a kompletní hra vyjde jako předchozí díl na 950,- (sberatelská edice v den vydání)
    • A před tím něž si koupíš tu hru, tak to víš?
  • To vydávanie Early access a DLC na nekonečné žmýkanie zákazníka, keď mu po častiach predáte , to , čo by ešte pred pár rokmi bolo obsahom celej hry je už horšie , ako Ebola. Chybou bolo , že sme to ako platiaci zákazníci neodmietli hneď na začiatku. Teraz už je D6IN z fľaše von. Len som zvedavý , čo ešte tie hyeny nenažrané vymyslia ďalej.
  • pokud zakoupenim prvni epizody ziskam ZDARMA pristup do vsech nasledujicich, nemam s tim problem to je velice rozumna "DMR" tak to platici zakaznik dostane jen vyhody zadna omezeni! (tedy pokud to zadnou jinou DMR nema)
    • Bylo receno ze dalsi epizody si budes dokupovat takze je to jenom jinej nazev pro DLC.
      Pochopitelne si muzes jako spravnej zombie predplatit season pass rok dopredu a doufat ze z toho nevyleze uplnej odpad, tvrdit ze je to pro zakaznika vyhodne je vazne k popukani.

      Marketingovej model nema s dmr nic spolecneho , ale ver ze dnes DMR slouzi ke kontrole platicich zakazniku a nikoliv k potirani piratstvi.
      • Bylo řečeno, že další přídavky budou volné a bezplatné. Nejdřív čti...
        • Jo jasne takze to vlastne bude F2P oni vubec nechteji vydelavat penize ....... zkus pouzit mozek kdyz uz teda umis cist.
          Dalsi pridavky budou bezplatne ... POTOM CO SI JE PREDOBJEDNAS ...... ale nenech si kazit den realitou, bez zapalit svicku ve jmenu svych korporatnich panu.
          • Za prvý je to myšlený tak, že když si koupíš tu základní hru, tak že všechny další epizody/přídavky pro tebe budou zadarmo. Za druhý, jsi blbej nebo to jenom děláš?
            • ze ty chodis do supermarketu s nuzkama a strihas 25% cokoladovych tycinek co jsou zadarmo
            • Jo takze kdyz nejdriv ZAPLATIS tak pak dostanes ty dlc ZADARMO ? .......
              zaplatis - zadarmo ........ zaplatis - zadarmo ........ zaplatis - zadarmo
              Ja to nejak porad nechapu jak muzu dostat neco zadarmo kdyz za to nejdriv musim zplatit ??

              Uz si nekdy slysel o dlc ? preorder ? season pass ? early access ? ----- uz to nehul nedela ti to dobre.
      • NEBUDU já totiž nejsem trouba! Hejla budou muset nají jinde...
  • Ristoro
    Tohle bude pecka, na tohle jsem čekal. Takové hry prostě chybí.
  • RPG prvky a vylepšování ? To jsem na blood money miloval nejvíc :-)
  • To vypadá na návrat k Blood Money, takže se těším, hraju ho dodnes. *14*
  • Epizodický styl vydávání u Hitmana? WHAT THE F&%$#&#&#@%CK???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit