Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm na tuto hru som sa dost tesil. bol som presvedceny ze ma to bude bavit a ze mi to trochu nahradi rollcage ktory hram dokola. zatial sa tak nestalo.

    vobec mi to nepride ako nejake fullspeed zavody. hral som iba single player a par custom map. velmi sa mi paci soundtrack ktory som pocuval uz predtym ako som si hru kupil. trailer je uzasny. v hre sa mi paci ako je hudba zosynchronizovana stym co sa deje ale samotny zavod ma nejako moc nebavil.

    paci sa mi ze stym autom sa da robit neskutocne vela kuskov a mam pocit ze ho neviem zatial ani len poriadne ovladat. vacsinu trati som presiel po trati. lenze tam sa neda behat len po trati ale aj po vzduchu po budovach. bokom hore hlavou dole hlavou ako len chcete. toto sa mi paci ze to je take volne ale ovladat to mi prislo celkom narocne (preto som to zatial nerobil :)

    po prejdeni "story mode" sa mi nejako nechcelo viac hrat tuto hru ale myslim si ze sa knej vratim.
    • No nevim, k rollcage to ma velmi daleko. Rollcage jsou ujety zavody, kdy se soustredis na ostatni hrace.

      Rychle zavody to ale jsou, protoze rychlost se navysuje, takze muzes projet trat pomalu ale i velmi rychle, hlavne pokud se snazis ziskat u map ziskat alespon zlate medaile. Dalsi motivaci muze byt zlepsovani casu podobne jako v trackmanii. Kazdopadne, tohle je jedna z mala her, kde si prijdou na sve i stale premyslejici suchari. Protoze nektere casti map, ci cele mapy pusobi diky stylizaci a hudbe jako jakasi dusevni oaza.

      Hra je velmi profesionalni. Hudba je precizni, grafika bez chyb (nikde neni nedostatek, zadne kvalitativni rozdily na ruznych castech). Mapy jsou dokonale vybalancovane.

      Uzivatelskych map je take hromada. Bohuzel uzivatelske mapy nejsou tak dobre. Nektere ujdou a nebo jsou doslova katastrofalni. Problem je, ze vytvorit kvalitni mapu pro distance je velmi narocne, z duvodu, ze nejde vlastne jen o staveni trati jako v pripade trackmanii, ale napozicovani obnovovacich poli, prekazky. Casto je to nahazene tak, ze to kazi plynulou hratelnost tech oficialnich map. Pak si clovek uvedomi tu genialitu distance oproti trackmanii.
  • hnus
    • Děkujeme za názor a tady máte klíčenku.
  • Pethulla
    Nevím proč, ale jak jsem se podíval na obrázek, tak se mi vybavila jedna už dost stará hra, Ballistics se myslím jmenovala - to byla teprv závodní hra na tripu!
    • ballistics byla paradni hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit