Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoja.

    Mám velice ráda sérii Deuse ( krom 2jky ), ale u DE:HR jsem dost trpěla na času u nahrávacích obrazovek. Přitom bych řekla, že moje pc o 16 mg RAM by tohle asi nemělo dělat. Pokud ano, tak bohužel, ale doufám, že tohle v nastávajícím díle nebude. Ono čekat nespočet vteřin, než se Vám nahraje opětovně hra, protože jsem pokazila svůj průběh stealth akce, je docela wopruz. Byla bych ráda, kdyby toto v příštím díle bylo nějak ošetřeno.. Jinak jsem ráda, že autoři nezměnily ( doufám ) mechaniku hry. Radši bych měla to staré v novém kabátě, než nový kabát bez knoflíků..

    BTW : Pokud je něco špatně u mě a takto se to nahrávat nemá ( RAM bylo zmíněno ), byla bych velice ráda za jakoukoliv radu, protože hratelnost je u Humanu supra. Ale ne, pokud se Vám to při nepovedeném stealth, bo usmrcení nahrává několik vteřin. Nezdá se, ale je to dost a peklo..
    • Lukyz
      Pár vteřin je paráda, před prvním patchem se hra nahrávala v řádech minut *1*
      Jinak s nahrávacím časem toho moc neuděláš, max. nainstalovat hru na SSD.
  • Na Deus Ex byla suprova slozka prave v RPG prvcich rozvoje postavy. Jak tu nekdo muze napsat, ze mu to tak staci a je spokojenej.... Vetsina tu asi opravdu jednicku nehrala. HR mam rad a projel jsem jej 2x ale ta hra zadny klenot neni. Co bych dal za hru, jako byl prvni dil nebo System shock 2
  • mě HR neurazil. Příběhově to sice bylo klasické klišé 21. stol, ale dobře se to hrálo. Warrenovu Deusu to sice nesahalo po bradu (ale po kotníky, kolena a pas jo :), ale v tý žumpě dnešních podprůměrnejch AAA titulů, to byl blesk z čistého nebe.....na pokračování se těším.

    Taky máte ten problém, že nedokážete hrát dnešní tituly opakovaně? I ten Human Revolution (kterej byl velmi slušnej) jsem dohrál jednou a dost, absolutně nic mě netáhlo k tomu si to zahrát podruhý.....Warrenuv Deus jsem hrál se všema možnejma Revisionama, GMDX, Nihillium,Shifterama, HDTP atd. atd. tak 15 x a pořád to bavilo. Nedokážu si představit, že bych znovu instaloval Assasin Creed, Witcher 3, Watch Dogs, Metal Gear Solid (dosaď si svoje AAA) všechno se to leskne jak psí kulky a za 2 večery tě to přestane bavit.....
    • málokdy jsem hrál něco opakovaně. Nejvíckrát jsem dohrál do konce asi Jedi Knight 2 (možná 6x), a pak KOTOR1 (asi 4x), Mass Effect (2x), System Shock 2 (2x), Deus Ex (2x). Na nic jiného si nevzpomínám.
      • Jako bych cetl svuj vlastni vycet opakovaneho hrani
      • a zapomněl jsem Baldurs Gate - asi 3x, a Icewind Dale asi 2x :-) To byl byl hřích tyto hry opomenout. To je vrchol RPG žánru, dodnes bez konkurence.
      • já málokdy vubec dohraju hru do konce, natož abych ji hrál opakovane
        • já to mám naopak. když už hru začnu, tak se ji snažím dohrát, i když mně třeba už koncem moc nebaví. Nedohraju tak možná 1 hru z deseti, které začnu.
  • Ptal jsem se včera a zeptám se ješte jednou. Proč to má takovej lineární a naskriptovanej leveldizajn? Už i v Call of Duty pochopili že tudy cesta nevede.
    • Lineární a naskriptovanej level design to má proto, aby se Bobík neztratil a nemusel u hry přemýšlet.
    • P.S.
      nevíte proč z hlavního hrdinu oproti puvodní hre udelali takoveho metrouše? Ten asi ráno tráví pul dne tím než si vystajluje bradku a vubec se tvari hrozne drsne.
  • cumpi3
    no jo, to by musel byt ubisoft, aby tady lidi nadavali na kopirku *1*
  • Tak proč by měl taky překvapovat, žejo? Za mě ať je to klidně graficky vylepšenej Human Revolution v novejch kulisách a s pár novejma schopnostma a vychytávkama. Kdyby Deus Ex vycházel každej rok jak CoD, asi bych mluvil jinak, ale takhle? V pohodě. Krom toho, nalijme si čistého piva, HR byl natolik kvalitní hra, že každý překvapení by pravděpodobně bylo nepříjemný.
  • no tesim se tedy hodne ,, predchozi dil sem si paradne uzil a tyhle videjka me nalakali na to si ho zase zahrat ..jinak se me hodne libi level design mesta a tech ulicek ,kterej me trosku pripomel atmosferou half life 2(spinave, ponure,spousty detailu atd atd)
    ..jedine co trosku znervoznilo byl napis ze to neni finalni hra .. ale asi sem jen vyklepanej diky dlouholete a "kvalitni" praci ubi , kterej vzdy predvede super ukazku a ve finale to stoji za prd :) ... nastesti tohle je Eidos tak tady nic podobneho moc nehrozi


    jinak bych se vas rad zeptal .nevite jestli uz konecne nekdo predelal D.E : the fall do hratelne podoby i na pc ?,,,co sem to naposledy zkousel nekdy cca 2014 ,tak to byl hodne nepovedenej port..

    a jeste jedna otazka : co sem si tak ve videjku vsiml ..tak ten desnej ruskej prizvuk ..necekam dokonalou ang ..jen opravdu znime cizincum takhle ? :)
    .
    • ano čeština, polština, slovenštiina, ukrainština zní anglogermánům velmi podobně, všechna ta měkká písmenka, ostrá r, protažené a zakulacené samohlásky
    • Nejsem si jistej, jestli cizincům zníme úplně takhle, ale mnohokrát se mě v cizině ptali, jestli jsem Rus. I když těžko říct, jestli je to přízvukem, obecnou podobností všech slovanskejch jazyků, nebo kombinací obého. A nebo je pro ně všechno na východ od Berlína Rusko.
  • Haleluja, pokud se to hraje stejně, pro mě největší obava byla změna gameplaye, nedávno jsem znovu dojel Human Revolution directors cut, třikrát po sobě *1* takže za mě velké plus, btw při hraní HR jsem si myslel, že nemůžu objevit další překvapení v leveldesignu misí a objevil jsem různé věci i v třetím průchodu hrou(celkově asi sedmém) takže pokud zachovají hratelnost a udělají skvělý leveldesign, bring it on
  • maros.goc
    samozrejme že neprekvapil, snádˇste čakali prekvapenie ako svojho času 'prekvapil' Deus Ex 2? ;)
  • DE:HR sice nedosahovalo kvalit původního DE, ale i tak to byla hodně zábavná hra (až na ten odfláknutý konec) - 8.5-9/10, takže pokud DE:MD bude stejné, tak si to nenechám ujít.
    • Nedosahovat kvalit prvního DE není žádná ostuda. *1*
      • co ty jsi za deb*la *15* ? Pokud se ti moje názory nelíbí, tak je ignoruj a ne že ukradneš nick a napíšeš nějakou hovadinu
    • a já bych řekl, že to od jedničky není vůbec daleko, osobně bych to dal na stejnou úroveň. Sice jsem jedničku nehrál v roce 2000, ale až po HR a nemyslím si, že je to nějak o moc lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit