Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prečo tento článok nie je označený ako recenzia, keď tak rozhodne vypadá?
  • Lotr
    No redakce by si měla ujasnit co znamená hratelný stav. Na konzolích? Pokud vám nevadí 20FPS pak ano. Na PC?
    Myslím že stačí poukázat na vyjádření TotalBiscuit. Který jasně před několika dny řekl že ani v současném stavu není hra na PC hratelná. A pokud je to nehratelný na PC co má on. Nu...mě nebaví hrát hry na 10-20 FPS
    • Unity jsi hrál nebo jen jako sampler opakuješ to co jsi slyšel? Na i5 4670 sjednou 970 vše na ultra s FXAA 50-60fps v 1080, s TXAA 30-40. Navíc včerejší aktuální ovladače pro NV výkon prý zase zlepšují a dle všech (netestoval jsem, Unity už jsem dohrál) je celá hra stabilnější i pro ty, co s ní měli problémy (já jsem krom nechutně se přepínajících LODů u davových NPC nezaznamenal žádný problémy, padání, jiný glitche/bugy apod.).

      Takže "b*tch, please".
    • Jenže TB tak hru označil proto, že v ní nedokáže udržet na nejvyšší detaily stabilních 60 FPS, což samozřejmě vzhledem k tomu, co má za počítač, není dobrou vizitkou, ale rozhodně bych neoznačoval hru za nehratelnou, pokud nejede na 60, já sám hraju s nižším vyhlazováním a bez měkkých stínů ve 40 FPS na své jedné AMD 280X, takže taková hrůza to opravdu není, hra vypadá krásně a těch 40 FPS se jednoduše v klidu přežít dá.... Vydaní totálně pos*ali, ale od verze 1.4 se jim to prostě povedlo dostat do slušného stavu, ikdyž pověst už má ta hra bohužel stejně zničenou, což je opravdu škoda, vzhledem k minimálně tý nádherný Paříži, která působí opravdu živě a musela dát spoustě lidí moře práce.... *4*
      • Hlavne ze vsichni muzete resit optimalizaci, pak si nemusite priznat ze i kdyby to jelo na 150 fps tak je to nudna genericka hovadina stejna jako 10 predchozich dilu, dokonce horsi nez mnoho z nich.
        • Rozhodně to není nejlepší díl ze série, AC2 s Brotherhoodem a Black Flag se mi líbily víc, ale kdo chce hatovat celou sérii, tak jí prostě bude hatovat stejně. Třeba ten Black Flag zkusil vzít tu sérii trochu jinak a byla to hodně dobrá hra, já třeba mám opravdu rád to zasazení, revoluční Paříž jednoduše nikde jinde není a atmosféru to má výbornou, pokud ti to všechno přijde jako generický hovadiny, tak těžko se ti nějak zavděčí, ať už udělají cokoliv, že.... Sám bych byl rád, kdyby tu sérii vydávali s dvouletým rozestupem, aby ten trh nepřehltili a tu hru v klidu doladili, ale mi prostě mi ty hry nepřijdou zdaleka tak špatný, jak je teď v kurzu všude tvrdit, protože.... protože AC a Ubisoft.
    • Me to na PC jede naprosto krasne, plynule. Problem bude nekde jinde, pane.
    • He7he
      Na WC dobytek kadí pejsek. Jsou to lamy, lháři, bordeláři a onanové, kterým nic nefunguje, překvapuje mě, že tě to vůbec trápí.
  • No, zly to nebylo... jen mi to na pc trochu rozbilo hru a tu novou hracku sice mam, ale nemuzu si ji vybrat. Jiny zbrane si nemuzu koupit. Na druhou stranu to je prvni zasadnejsi problem, ktery s AC:U mam, a v dobe, kdy me to uz nijak zvlast netrapi.
  • Jack1947
    Tak určitě.. když je to "zadarmo" *4*
  • vonTossis
    Skoro se zdá, že lidi neví, jestli za velmi slušné DLC, navíc zadarmo, pochválit nebo začít s hejtem, protože je to prostě AC. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit