Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu jak může někdo napsat, že hra je výborná jak pro zkušené tak i 6 leté děti ovládající auto na klávesnici...Hra je výborná to ano, ale co se týče nastavení obtížnosti to teda nevím..přijde mi, že i při nastavení asistentů je hra stále dosti těžká na ovládání.
  • Dobrý den jde DiRT rallye hrát pro dva?A Jakše to dá nastavit?Předem vám děkuji za odpověď
  • Rozhodně hra pro velmi zkušené hráče. Ačkoli patřím mezi ty, dá se pokročilejší hráče, tak mi hra s vypnutými asistenty a gamepadem v ruce v první zatáčce vyrazila dech. Nemožné nastavení mrtvých zón, neskutečně ostrý plyn a brzdy. z mého hlediska nereálné.

    Auto se na každém povrchu chová jako kdyby jelo po ledu, stačí ťuknout doleva a hned doprava a jste na klouzačce místo závodní trati.

    Takže to shrňme:
    Grafika: 9/10
    Fyzika: 8/10
    Hratelnost: 2/10 *16*
    Zvuk: 9/10
  • Tuto hru jsem si koupil na piratebay jinak ke hře grafika za 1 ovladadatelnos stoji za holy p+ču nerealnos keřík urve i přední kolo nekupovat ani na kickass.to tato hra vas neskutečně nasere *16* pokud chcete trojáka kupujte na ulož.to
  • Čestinu do Dirt Rally můžete stahovat na stránkách http://www.dirtrallycesky.cz/.
    Jedná se o český dabing navigátora.
  • PLuto.petr
    Už mám v Dirt Rally něco odježděno, takže můžu hodnotit. Od RBR je to první hra, za kterou se rally nemusí stydět. Je to ideální mix mezi realističností a zábavou. Z mého hnidopišského hlediska mě mrzí některé věci, které mi kazí rallyový dojem. Asi nejvíc mě zaráží absence výběru pneumatik, jednom ze stěžejních faktorů každé rally. Osobně mě taky irituje, že hra končí průjezdem letmým cílem, takže jezdec jím může proletět totálně naplno nehledíc na to, co následuje. Škoda, že není k dispozici editor rozpisu, na ten současný se nedá úplně jet a je tedy zapotřebí si trať zapamatovat. No a samozřejmě tratí mohlo být trochu víc, ty současné jsou jen z větší části rozsekané dva nebo tři úseky na zemi, což je dost málo. Ale celkově vzato je to hodně podařená hra a doufám, že v rámci přídavků tvůrci ještě nějaké tratě či další vymoženosti přidají.
  • Nevíte někdo kdy hra vychází na ps4? Díky
    • PLuto.petr
      5.4.2016
  • Podle toho co tu píšete tak ta hra musí být strašně jednoduchá nevím teda jestli tam jde nějak měnit obtižnost ale jel jsem první šampionát s Mini Cooprem 60ˇ a i když projedu trat bez jedineho zaváhání tak jsem na třetím místě skoro pořád jednou jsem byl první. Ted jezdím druhý šampionát a koupil jsem Ford MK2 70´ a zase 3 pozice bez jediného bouráku. Jsou tam nějaké urovně obtížnosti jako třeba u DiRT 3 já to ale nenašel.
    • Zkus jet rychleji.
      • Jedu tak rychle jak to jenom jde abych se nerosflákal. Proto říkám že je to náročné dost jestli teda nejde měnit obtížnost a kdejaké šestileté dítě by to nedojelo.
        • Projet bez bourani neni vsechno, drzet idealni stopu, radit a brzdit na spravnych mistech, vedet kde brzdit v zatacce abys neztratil momentum a naopak nabral
        • Možno si prirodzený talent :) Obtiažnosť sa mení len pridaním asistentov a keď sa umiestníš celkovo do 3. miesta tak postupuješ do vyššej triedy majstrovstiev s lepšími jazdcami. Ináč svoje schopnosti si môžeš porovnať s ostatnými hráčmi v denných, týždenných a mesačných výzvach.
  • ringmancz
    "Codemasters namíchali tu nejlepší esenci zábavy a vysokého realismu."

    x

    "Schopnost hry vyjít vstříc mistru volantu, ale i šestiletém děcku s prsty na klávesnicí, je vážně obdivuhodná."

    tak nevím, jak tomu mám rozumět
    • Mas tomu rouzmet tak ze si muzes namichat "autenticnost" jizdniho modelu tak jak ti vyhovuje.
  • Recenzentovo srovnání jízdnímo modelu s CMR2, WRC3 a RBR je zcela mimo mísu. Ano, na klávesnici se to hraje podobně snadno jako CMR2, ale jízdní model je fundamentálně jiný. WRC3 s volantem je doufám vtip, to nemá s auty nic společného. A RBR je, přes svoje stáří, jaksi elegantnější a přesnější. I přesto je Dirt Rally celkem slušná hra.

    P.S. Pokud chcete honit realismus, na modované RBR to opravdu nemá. A pokud správně odhaduju vnitnří mechaniky jízdního modelu obou her, ani nikdy mít nebude.
    • Hrál jsem hodně RBR i CMR2 a pokud bych měl srovnat hraní na klávesnici, tak je dirt rally prakticky stejný jako RBR, nikoliv arkáda CMR2. Vždyť i defaultní rozložení kláves je totožné jako u RBR:-) Nevím jak realismus u modovaného RBR, ale za mě je Dirt Rally velmi kvalitní hra plně srovnatelná s RBR a určitě momentálně neznám nic lepšího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit