Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prite to len mne, ze ta kniha na videu vyzera strasne skupo na informacie? proste jeden maly odstavcek na dve strany, zato jeden obrovsky obrazok z hry? to sa mi teda vobec ale vobec nepaci.
    • Hej přesně to samé jsem si také říkal. Prostě to vypadá jak obrázková kniha s komentářem. Ty hry - byly to skvělé pařby - ale, že bych to musel mít mermomocí doma, to zase ne.
  • Jak si nenáročně přijít na slušný prachy. Budiž vám to inspirací :) Vidíte, že někdy stačí udělat strašně, strašně málo a když máte šikovnej nápad, tak vytřískáte balík. I kdyby nereálně daná reklamka na týhle zakázce komplet odepsala všechny plotry, vazače, tiskárny a nakoupil všechen papír maloobchodně v zapadlejch vesničkách - stejně mu za šikovnej nápad skončí v kapse dobrejch 15 000 000kč, ale budiž mu přáno :)
    • Ludvíku Součku, můžeš mi prosímtě sdělit, jak jsi přišel na částku patnáct milionů korun? Mám nějaké libry doma, že bych Ti je za ten tvůj kurz prodal.

      Jinak knížka je samozřejmě soubor vytisknutých screenshotů, ovšem s komentáři příslušných autorů grafiky a dlaších lidí z Amiga scény. Drahé to je jen relativně, samotná knížka vyjde na 25 liber a to je OK. Mě to bude stát 65, protože jsem stihnul přihodit včas (tzn. první den) a budu k tomu mít limitku Putty Squadu, což byla pro mě hlavní motivace. BTW některé nápady z té kampaně jsou moje, např. design té propisovačky.
    • no napred si musis umet ty zakazniky naklonit na svoji stranu. Neco ma za sebou, nikdo ho KUPODIVU nepredbehl, tak to zase udelal ten samej team nebo kdo to je co to je. Pohoda. Prachy na drevo, zadnej stres, sen. Skoda, ze jsem takovej deb-l si rikam a neumim anglicky na urovni tamnich mluvci a o amize vim tolik, ze by to na knizku nestacilo a z opsat neco z wiki asi nestaci. Prosim- muzes zacit kampan s ZX spectrum, kdyz je to tak jednoduchy. Nebo muzes zmapovat historii APPLE, nebo muzes zacit spracovavat software, za coz by ti nejspis lidi utrhli ruce a nevadilo by jim, kdybys takovou encyklopedii vivijel treba 5 let. Tohle je dira na trhu a jednou ji nejakej anglickej Rybka zacne zaplnovat. Bude to bichle jako prase a bude to best seller aspon na nase pomery a typek bude rozhodne za vodou. Prosim smele do toho. Nic takovyho neni.
      Ovsem nechapu, ze o amize nic nevyslo. Myslel jsem, ze naopak a nejakym amazonu toho budou kyble. No vida cumim jak puk. Jo nostalgie- to je jeden z nejlepsich prodejnich artiklu v jakymkoli oboru
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=ZPXOvNKdvUw
    • Mato1987
      http://southpark.cc.com/clips/qa6oib/cartmans-keynote#source=08f60a6f-24a8-4d88-88a3-eb5588494cbc:c6cbd5e3-7eae-4cc3-94b7-119c8d412f99&position=12&sort=views
      • Kedaro
        No ten díl je s cenzurou nekoukatelný, takových vypípnutí, že by se mi o tom zdálo.
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Flashback se mi líbil snad ještě víc než Another World... někdo nevíte nějakou podobnou hru dnešní?
    • Heart of Darkness byl svým pojetím (myslím hratelností) podobně provedená plošinovka. Ale příběh je více dětský a universum není (pro každého) tak zajímavé. Jinak onen remake není úplně zlý.
      • Jj, Heart of Darkness jedna z her, kterou na PC hrál tenkrát každej amigista :). Chystám se na Max:The Curse of Brotherhood, celkovým pojetím mi to dost připomíná právě HoD.

        No a ke knížce - to je opravdu jen pro nadšence a fanoušky a dost možná jen ty nejskalnější z nejskalnějších (nejskalnější je něco jako nejoptimálnější :D), nejspíš opravdu jen pro ty, co si Amigu dodnes piplají doma jakožto kus reálnýho železa namísto emulátoru. I když mi Amiga dala naprosto super léta i co se týče komunity a demoscény, díky ní jsem se i začal živit grafikou, díky ní jsem napsal s nadšením desítky článků do Atlantida News (později Amiga Review), tak asi už nemám potřebu se k tomu vracet. Bylo to fajn, ale meditaci nad tímhle si nechám do důchodu, ten je beztak za rohem ;).
      • Jinak zda se mi to nebo si vzal Flashback inspiraci z Total Recall, kterej byl natocenej o 2 roky driv ? Jak jsem to ted videl zase v tv po letech, me to tak napadlo, jsou tam nejaky spolecny prvky.
    • Nejsou podobny hry - tohle jsou jednoduse unikaty :/
    • Mno vysiel remake Flashbacku. ALe o tom si uz asi pocul.
      • Ten remake nesahá originálu ani po kotníky, a to jak po stylové grafické stránce, tak hratelností. Existuje starší volně šiřitelná hra On Escapee inspirovaná právě Flashbackem (nehrál jsem, protože se mi vždy kousek za startem sekla). Zmiňovaná Heart Of Darkness byla fajn, ale už v té době kazilo dojem mizerné rozlišení, jinak stojí za zahrání. No a pak si ještě vybavuju Bermuda Syndrome, u které se mi hodně líbilo demo, ale potom plná hra mě po čase přestala bavit a nedohrál jsem ji (nevím proč). Hodně se v souvislosti s Flashbackem mluvilo i o Black Thorne (rovněž už volně ke stažení na stránkách Blizzardu), ale to bylo také slabší a jednotvárné.
        • s On Escapee jsem měl naprosto stejnej problém, škoda... Heart of Darkness jsem se taky hodně nahrál, stejně jako Black Thorne, na Bermuda Syndrome mrknu...

          z moderních asi v tomto stylu nic, což?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit