Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tkh sem to ted precetl a musim plne souhlasit s mr.Bach. Má pravdu v tom ze kazdorocni vydavaní nove verze hry je proste spatne..nebo spis takhle je spatne u her ktere maji byt doopravdy kvalitni protoze jenom navrh graficky design navrh map narvh vseho ostatniho pres prostredi postavy napr v fps zbrani auto a ruznejch jinejch veci potrebuje spoustu casu, a pak tohle vsechno musite jeste dat dohromady do jednoho baliku, pak jeste optimalizovat ruzne enginy aby bezeli jak na pcčku tak i na konzolich nebo naopak a pak dalších milion a jedna veci ktere se proste musi udelat a tohle vsechno U VELKY KVALITNI HRY ZABERE VZDY MINIMALNE PODLE ME 3 A VÍCE LET.(za jeden rok to nejde stihnout, za dva roky jde ale s mouchama a nebo s omezeni ze se bude muset neco do finalni verze vyskrtnout no a ty tri roky a vice to uz se da urcite stihnout to uz je podle me spousta casu) Ale je pravda ze sou tymi ktere proste nevydaji hru dokovat neni do sebemensiho detailu vyladena (napr diablo 3) no a proste tyhle hry muzou mit vyvojovy cyklus treba i pet sest a vice let - ale zase na druhou stranu takoveto hry se vecinou zapisuji do dejin jako jedny z nejlepsich:) Takze ano pan Bach ma pravdu jednorocni vyvojovy cyklust je u velmi kvalitnich her nemozny a blbost, protoze na kvalitu se musi nejdriv poradne a dlouho pracovat a ne ze se zrecykluje pulka obsah jen se trochu vylepsej textury pridaji se nova vide a vyjde to pod nazvem COD:MW3 :D
    Uz se strasne moc potech letech tezsim na Battlefield 3 :) uz mam predobjednavku a musim uznat ze battlefield 2 s datadiskama hraju dodnes a ikdyz neni graficky nadnesni dobu dobrej tak ho mam porad radsi nez vsechny cody(u codu me bavila jen dvojka a mw1).
  • Menorri
    Lidi, kteří se chtějí věnovat pouze a jenom jedné sérii (v tomhle případě třeba BF) tak jim nikdy nebudou stačit dva ubohý roky.....přinejmenším 3-4.....chci vidět hráče totálně vyplácaný z BC2 jak půjdou do BF3 ....budou jí hrát půl roku a pak si budou lámat hlavu co hrát dřív......což by nebyl ani takovej problém ale když se hraje hra jen na půl tak nikdy nemůžete být nejlepší!.....slušnej rozestup byl mezi BF2142 a BC2 .....byl celkem ideální ale EA a DICE si ho v podstatě neuvědomily, protože mezi tím bylo co? BC1 pro konzole *10*
  • Mě by zajímalo, kdo byl ten první chytrolín, kterého napadlo, že se budou vydávat DLC a budou se platit. Místo toho, aby hráče lákali na to, že si zakoupí kvalitní hru, kde bude občas vycházet stažitelný obsah zdarma, tak hned z kraje řeknou, že se počítá s profitabilními přídavky. No je to škoda, protože vstřícný přístup je ten tam a málo studií má jiný přístup.
    • Pokud si pamatuju, začla to Bethesda a její brnění do Oblivionu a hned v závěsu přišli booster packy pro BF2 (což se dá považovat za bohatší DLC pod názvem booster pack)? Nebo tak nějak to začalo.
  • tak jedno za 2 roky no...bez tak to nevydávaj každý rok jenom kvůli Medal of Honor, který bude vycházet v ten rok, co BF ne...řeklo to EA
  • Ta totální sebechvála čiší z DICE poslední dobou strašně okatě. Sotva pochopili, že jsou vnímáni jako konkurent nejvýdělečnější současné FPS série, pěkně se vybarvili. Netvrdím, že BF3 nebude lepší, než MW3 (resp. bude jiný - realističtější, Infinity Ward zabřehlo do vod čistého akčního blockbusteru, s válkou to nemá moc společného), ale nebudu se divit, pokud nesplní ani polovinu těch slibů o dlouhé, revoluční a důmyslné hře.
    • Myslim, že kámen úrazu bude fakt, že se snaží Activision a EA soutěžit. Tím se mnohdy hry až příliš podobají a prostě tohle už určitě nebude ten BF, která známe z dob BF2. OBě hry by měli jít vlastní cestou a vzájemně si ignorovat. Například, já jsem si tenkrát užil jak COD2 tak BF2, nevim, proč bych si dneska neměl užít opět obě hry zároveň?
      • moudrá slova, nepochopitelná 90% herní populace
  • Tak co jsem zatim slyšel z alphi, je to špíš podobné BC2 než BF2. Když připočtu, že nepodporují módy a další věci, myslim, že do toho ani náhodou nepůjdu. Spíš si koupim Red Orchestru 2 a k tomu Nuclear dawn a udělám asi líp, než kdybych si koupil MW3 nebo BF3, který už tak jako tak spoléhají hlavně na své jméno...
    • tak to já sem právě četl, že je to spíše podobné BF2 než BC2. Ale když si to slyšel, tak to zřejmě hraje někdo známý a nebo známý známého. (:
      • Menorri
        No ono je něco jinýho číst a vidět......já jsem to taky četl a taky sledoval alfu....a musím se bohužel přiklonit k MR.Sugar, že to bude velmi velmi podobná kokotina jako BC2!
  • To co napsal Ataker, byla asi jen pouhá ironie -.-'
  • Ať si říká kdo chce, co chce, ze všech velkých společností mám EA nejradši.
    • Urug
      Můžou vydávat sebelepší hry, můžou mít geniální bussines model, můžou to být nejsympatičtější lidi na světě, ale dokud to jejich zasyflený logo na začátku každé hry nepůjde přeskočit, tak to sou pro mě prachobyčejný přizdisráči, co dělaj z lidí idioty.
    • Tak to ja taky.Par let dozadu bylo EA docela zlo(neco jako dneska Activision),ale zapracovali na sobe a dnes patri mezi ty lepsi.I kdyz v posledni dobe mam trochu pocit,ze se zase trochu vraceji ke svemu staremu JA.
  • pls nevite jestli pujdou na novej dil fungovat i mody co tedka mam? mam xbox i playstation
    • BF3 nebude podporovat módy, to by pak nemohli vydávat placený DLC...
  • Stačí aby dodrželi to co naslibovali ohl. Battlefield 3 a hned budu vědět, že je na ně spolehnutí a nejsou jako ostatní ....
    • Všichni jsou tu zhusení CoDem, ale když jejich milovaní EA vezmou dobré jméno a udělají si CoD po svém, všichni je zbožnují a jsou jimi unešení. Pochybuji, že Multiplayer dosáhne kvality BF2 a jestli BF2 něco dostalo dál, pak jedině mody - které se hrajou dodnes a hrát ještě budou. Rád se ale nechám překvapit, rád bych se mýlil.
    • Fyzika tam bude, v alpha verzi je vypnuta a je zaplý jenom model "malého poškození" . Kdy jdou zničit jen stěny, mozná výbuch auta, poty a tod vše... Model "velkého poškození" při kterém můžete ničit budovy, je v alpha vyplý... Pokud se nemýlím tak tom psali, a psali aji o tom že fyzikální model je rozdělen na 2.. Malý a velký, velký je v alpha vyplý...
      • Ale to neni fyzikalni model.Fyzikalni model poskozeni okoli ,pokud je mi znamo,tam zadny nebude.Principialne pujde o predem zpracovane zony poskozeni,tak jako tomu je u BC2.Pouze u BF3 to bude lepe zpracovane.
    • s destrukcí už to zkonili *15*
      • Co jako zkonili?
        • Nic jen někdo viděl záběry s alphy verze hry . . ikdyž dice říkalo že je v alphě destrukce ojebaná ale at si myslí svoje . . . *3*
          • Ono staci vedet,ze to bude jen propracovanejsi verze toho z bad company,tedy zadny fyzikalni model,ale pouze predskriptovana destrukce a cloveku dojde,ze to zas takova slava opravdu nebude.
            • Ach jo, a kdo rika,ze tam ma byt destrukce jako v realu?
              Ale vzhledem k tomu,jak o tom basnili,by clovek cekal,ze aspon trosku fyziky by tam zapracovano mohlo byt.Kdyz uz ne v MP ,tak aspon v tom SP.
            • Ataker
              Panebože to je hrůůůza, že tam není taková destrukce, jak v reálu.
          • proč by do alfy dávaly všechno na max když jde o servery? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit