Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tady je to zase samej flame. Tak si taky přidám něco pro blizz hatery.
    Patch je super, jen zamrzí, že tahle možnost nebyla už od vydání. Zase sem D3 naplno rozjel a baví mě to. Je to prostě taková staromodní akční arkádovka na odreagování, správně brutální jak má hra být, plus nějaký rpg prvky a craftování jako bonus. *1*
    Nevím jak dlouho u toho vydržím tentokrát, ale o to ani nejde, jde o to aby hra zabavila a to d3 pořád umí.
  • Tahle sra*ka je aspirant na nejhorsi gamesu Blizzrdu za poslednich X let ... a nepomuzou tomu ani tuny rvoucich a do nebes vychvalujicich hru, farmaru, nerdu a polosilenych opic co tohle zversto jeste hraji.
  • hmm nejak nevidim duvot se k tomu vracet dohral jsem to s barbarem na inferno a predstava prosezenejch hodin kvuli par goldum a nejakymu harampadi mne nelaka ...
  • btw, na fan strankach sa uz davno neriesia veci ako tu. Komunita je vytvorena a je im u prd*le to co sa rozobera na nejakom tiscali.games.
    • Heh, tak nějak.. :D
    • No tak slava komunite a cest porazenym...
  • Diablo III nezachrani ani svecena voda....
  • Co k tomu dodat, snad jen, že D3 už nezachrání ani svěcená. Přilepování všech možných rádoby vylepšení ve snaze vrátit alespoň část znechucené komunity zpět ke hře je až bizarní. Titul, jehož oznámení, vývoj a nakonec i vydání provázela až masová hysterie, byl troufám si říct největším zklamáním v herní historii alespoň pro mě. Ne vždy se vyplácí se na věci až příliš těšit, protože pak přichází o to větší zklamání a toho je D3 jasným důkazem. Vzít titul Diablo a udělaj z něj ždímačku na peníze jakou je D3 bych klasifikoval jako trestný čin. Ti jež zakusili D2 nemohou než souhlasit, a těm pro které se D3 stal denním chlebem jen proto, že zde za 60 proklikaných hodin mají 20euro řeknu jen: Tlačitko nelíbí máte v pravém horním rohu.
    • Znechucená komunita = hlasitá menšina. - Fixed it for you.
      • Menšina? Jako vtip poměrně dobré. Zkus si pročíst také zahraniční fóra, jistě pak dostne ona menšina v celesvětovém měřítku trochu jiný rozměr. Ostatně pokud je většinou početná komunita farmářů, které je jedno na čem budou třískat prachy - pak ano. Vždy se najde někdo, kdo si bude D3 bránit obávám se, že přávě zde by slovo menšina bylo na místě.
        • Pohybuji se pravidelně na battle.netu a... prostě a jednoduše nemáš pravdu. Většina lidí se "drží" a hru hraje. Ostatně by mě zajímalo, jak člověk jako ty, který to nehraje a je to podle jeho slov největší zklámání v historii, může tak dobře vědět, co se děje na zahraničních fórech. To je mi záhadou. Očividně nemáš ani ponětí, jak tahle hra funguje, protože se na ní skutečně nedá vydělávat. Nice troll, btw.
          • Ja se taky pohybuji denne na battl.netu hraju SC2 a zatimco par tydnu po vydani u pratel bylo denne desitky hracu s ikonkou D3 tak ted uz jsem nevidel ani jednu po pekne dlouho dobu
            • Btw, nemluvím za všechny hráče, jen tvrdím, jaká je situace na battle.netu, kde se denně pohybuje sakra dost lidí, protože Veliký Thor měl problém s pochopením pojmu hlasitá menšina...
            • Někdo, kdo hraje Diablo 3 a používá xfire, nereprezentuje všechny hráče. To je jako kdybych dělal statistiku konzolistů, a bral bych jen ty, co mají 2+ konzole a ty s 1 konzolí nepočítal. Navíc jak jsem napsal, tohle dokazuje jen úbytek, který se děje prakticky u všech her a zvlášť v období po vydání hry, kdy opadne vlna hype. Tyto články, které postuješ, se hlavně zaměřují na nějaké žebříčkování a předbíhání se s ostatními online/MMO tituly. To ale nic nemění na tom, že komunita je pořád obrovská. Co by spousta jiných vývojářů dala za to, mít tolik aktivních hráčů jako Blizzard u Diabla 3. Jinak prosím, nesleduju, kdo se připojuje na battle.netu, jen čtu fóra, to je všechno. A můžu potvrdit, že lidi, co to nehrajou a hatují, jsou v naprosté menšině. Protože oni i ti, co nadávají, to pořád hrajou. Stačí se tam podívat. Od toho je tam systém profilů hráčů, kdy se každý (i anonymně) může podívat, jak jen na tom ten hráč s progressem.
            • Jeden clanecek je o tom treba tady: http://www.cinemablend.com/games/Diablo-3-Player-Count-Dives-By-65-According-Gametrics-44420.html

              Ale i tak je vtipny ze kdyz se podivas na xfire na statistiky jinych her tak se tam tak zasadni ubytek nekona... ale treba hraci Diabla 3 opravdu hromadne upousteji od pouzivani Xfire. Pravdu zna asi opravdu jen blizzard a pokud mu nehraje do karet tak nam ji urcite nerekne :D

              Jsem rad ze denne pocitas kolik hracu se pripojuje na vsechny servery battle.net diabla 3 a muzes mluvit za VSECHNY hrace. Blizzard si urcite takovych fanousku vazi :D

              A samorzrejme at hledam jak muzu tak nemuzu najit nikde nic o tom ze by nekdo psal jak pocet hracu u Diabla 3 drzi. Treba hledam spatne a rad me o tom poucis ale ono je to logicke, hra starne a prestava lidi bavit.
              Misto toho aby sis to priznal zacnes neco o tisicich lidi a vote poolech na battlenetu. Samozrejme ze na battlenet diabla 3 chodi tisice lidi. To nikomu neberu jen to nejsou ty same tisice co pred dvema mesici to je cele. Faktu ktera poukazuji na ubytek hracu Diabla 3 je dost ale na tom prece neni na tom nic spatnyho. Tak to proste u her byva.
          • Ja teda neznam nikoho kdo se "drzi".
            • Rád bych ty statistiky viděl, ale ty mi je asi nepošleš, takže si to budu muset najít sám, že ano. Doufám, že nemáš na mysli úbytky hráčů z xfire atd. Tyto nereprezentují celkový počet aktivnich hráčů, tj. i těch, kteří hrají Diablo 3 a xfire nebo podobné služby nepoužívají. Tyto statistiky jsou těžce zavádějící a ty si se nechal zmasírovat. Hate občas zaslepuje, vím. Ano, došlo k úbytku hráčů NA XFIRE, to je jediný fakt, který můžeš prokázat. Nicméně to je u 99% her po 2-3 měsících hraní od vydání normální jev.
            • Ja ale rozhodne nemluvil za vsechny hrace na svete ale jen o svych pratelych stejne jako ty o svych. Nic vic nic min. Co se ubytku hracu tyce tak toho bylo napsano uz dost staci hledat nebo se treba jen podivat na statistiky Xfiru..
            • Ano. Je vidět, že máš demagogii v oblibě, právě jsi předvedl už druhou... (fyi zavádění debaty). Ale abych ti tuhle primitivnost rozbil, tak ti odpovím. Ne nepohybuju se mezi těmito lidmi, stjeně jako ty se nepohybuješ mezi všemi hráči Diabla 3 na světě.
            • Moje oblibena demagogie je tady :D Ty se snad pohybujes mezi lidma co vyhledavaj smrtelny nemoce a nechavaj se jima naschval nakazit?

              Jinak zkusi si prolezt statistiky z ruznych hernich sluzeb kde jasne videt ubytek hracu. Nasel jsem o tom i par clanku ale vim ze kdyz se budes snazit tak si je vyhledas sam.
            • Já zase neznám nikoho, kdo má smrtelnou nemoc, takže to buď neexistuje, nebo jich moc není. Ach ty logické klamy...
          • Samozřejmě, nemám nejmenší tušení jak hra funguje. Vlastně od toho co přišla z předobjednávky jsem neprošel inferno, nepohyboval se na aukci a nedoplácel na nedomyšlené patche. Zajisté jsem také na žádném zahraničním fóru nediskutoval o situaci po vydání každého patche a už vůbec jsem ji neprodal jako všichni se kterými sem hrál D2. Chápu někteří se po těch 12ti letech čekání spokojí s málem... Přihoď ještě pár cool anglických slovíček a vycházej z toho, že všichni co něco komentují nemají o ničem ani ponětí... Každé další písmeno je a bude jen ztráta času.
            • Reakce na Drasťa:
              "Ja ale rozhodne nemluvil za vsechny hrace na svete ale jen o svych pratelych stejne jako ty o svych. Nic vic nic min."

              Ano a protože jsi nemluvil za všechny hráče, tak to nemá žádnou váhu, konečně ti to došlo. Díky.

              To, že já mluvil jen o svých přátelích není pravda, nevím, kde si na to přišel, asi mě chceš strhnout s sebou do své vlastní propasti fail argumentů. Já jsem psal stavu na battle.netu, kde se pohybují tisíce lidí, jsou tam různé vote pools atp. Pročítám to tam prakticky denně, takže vím, jaké jsou tam reakce lidí a jejich poměr. Necpi mi tady něco, co není pravda prosím. Demagogie po třetí. Co taky chtít od trolíků...
            • Ach ano, typický případ trolla. Předem ti doporučuji vypnout tunnel vision, jinak se s tebou dále nehodlám bavit.

              Vidím dobře, že píšeš v minulém čase? Já jen, že se bavíme o současném stavu. Z toho bych logicky usuzoval, že se pohybuješ na zahraničních fórech i nyní (což by pak imho logiku moc nemělo, když si to prodal), čímž se dostáváme k tomu, že jsi obešel mojí otázku. Takže se znovu ptám. Jak tak dobře víš, jaká je nyní za posledních pár dnů/týdnů situace kolem Diabla 3, když už to nehraješ? Protože jsi to Ty, veliký Thor, prodal a pár tvých kamarádů z Diabla 2 to nehraje? To snad nemůžeš myslet vážně.

              Dále. Všichni (jak krásně klamné slovíčko, když se chytře ať už úmyslně či ne, použije), se kterými si Ty někdy hrál Diablo 2, nereprezentují ani v nejmenší a ani omylem dnešní komunitu Diabla 3.

              Píšeš tady nějaké bludy o tom, jak to lidi hrají jen kvůli penězům atd., takže bych rád viděl nějaké guide, jak se na této hře dá vydělávat. Pokud by si byl tak laskav, určitě o tom víš víc než já. Jinak to bude každé Tvoje další písmeno, které bude jen mystifikací a ztrátou času.
  • jsi.debil
    • p.s. to patrilo jinam
  • takze protoze to krom retadru s kratkodobou pameti (pac nikdo normalni nebude hrat dokola dokolo po tisici to samy) nikdo jinej nehraje tak to je proto ze je to moc lehky? *8* tak to udelame tezsi dame monstum 2x tolik zivotu a budou davat 200 damage (snad jste si nemysleli ze naprogramujeme lepsi ai ze monstra budou tezsi pac budete muset najit zpusob jak je zabit?) nene hezky porat stejne dokola click click click a loot ze bude o 100% lepsi jako ze kdyz zabijete diabla z ktereho normalne padne smeti jako z kazde bedna co se vali uz na prvnim levlu tak ted padne jako loot smeti ze dvou beden *1* *1* *1* to je fakt vyhra za ten masochyzmus!
    • dokola click click bol D2, aj Torchlight aj vsetky podobne hry. Obtiaznost si nastavis aku chces, od 1 do 10. O AI monstier sa pri tomto type hry snad ani neda hovorit. Na inferne budu padat veci od lvl 58 a lepsi loot si musis aj nejako zasluzit (magic find). Masochyzmus je pisat o hre ktoru aj tak nebudes hrat a velky ko,kot o nej vies.
      • sam ses ko,kot a D3 uz mam Xkrat dohrany a je to nejhorsi investice do hry za celej muj zivot, neveril bych ze neceho tak nezabavneho je Blizzard schopen!
        • Xkrat dohrat nezabavnu hru ktora je najhorsou investiciou. To je brutal masochYzmus. Do (i) to ked budem v krcme (hospode) rozpravat, tak mi budu vsetci platit *2*
          • Podle toho co píše, si tu hru koupil omylem (protože Diablo bylo vždy o farmení) nebo lže a vůbec to nehrál (nedohrál). Troly nemůžeš brát vážně...
      • Vetsina nebo snad vsechno o cem mluvi v D3 je. Magic findem si nic nezaslouzis, vsechno je jenom o nahode. Spis bych rekl ze o tom kok.t vies ty. *5*
        • Na D3 sa da kritizovat vela veci. Potreba online, auction house, niekomu moze vadit graficky styl. Ale to co napisal tod su vseobcne nezmysly. To moze pisat o CoD ze tam sa len striela, dojde na koniec a padla.
          D3 je systemom hrania najviac blizsi hracom WoW, Lineage a pod. Noobovia a normalni ludia (napr. aj ja) ostali zaskoceni s otazkou wtf? Ja som do vydania Diabla 3 ani nevedel co je to farmenie. Cast hracov pristupila na tieto pravidla, ostatni prestali hrat a teraz nadavaju na forach.
          Co sa tyka magic find, o tom su na nete kvanta textu - ako funguje.
          • Tak ti doporucuju si ty kvanta textu precist. Mala napoveda - MF neovlivnuje velikost statu co se narolluje na gear *5* Jinak ja nenadavam, popisuju realitu. Ani se do nikoho nenavazim, je mi volny jestli nekdo hraje nebo nehraje. Ja holt na hru investuj stovku hodin a mozna dostanes nejakej item asi nepristoupim tot vse.

            Takze to chce trochu ztlumit fanboystvi a zacit myslet.
            • Ano, je to o náhodně, ale čím více MF, tím líp, takže i když je to pořád o náhodě, máš větší přísun rare itemů a tím pádem větší šance něco najít. I když by nebylo špatné, kdyby se dala nějak ovlivnit velikost statů, protože mám pocit, že generování rozsahu hodnot není lineární. Trochu podvod od Blizzardu. Myslím, že to časem zlepší, až zjistí, že některé itemy prostě není reálné najít. Zajímavé, že od začátku vývoje D3 tvrdili, že jim vadilo v Diablu 2, jak některé vyšší runy byly až přehnaně vzácné.
  • FeebeEWN
    dva měsíce sem hru nezapnul a poslední dobou mi chodí spamy na krádeže účtu. Že prý se snažím prodat svůj účet a že mám urychleně na jisté stránce potvrdit svoje jméno a heslo... jak se k mojemu mailu dostali?? pokaždé je email od někoho jiného
    • musíš prestat stahovat to por.o
      • FeebeEWN
        kdybych tak nějaký stahoval a ještě tam jako blbec zadával svůj mail, tak neřeknu, ale chodí mi jako že od blizzardu mail... to je jedno:)
        • chodí mi to taky pravidelně - ale není to od blizzardu. zjistíš to třeba podle toho, od koho to přijde (sice jméno "Blizzard" nebo "Battle.net", ale e-mailová stránka je pod tím třeba nějaký megapako@yahoo.com), a když klikneš na ten "zaručeně oficiální" link, kde bys měl zadat svoje kredenciály, uvidíš, že tě to pošle na nějaký strašidelný stránky typu aszossglo.com a podobný... neřešit, mazat.
  • pro me jedno z nejvetsich zklamani za poslednich par let i kdyz jsem to cekal a predpovidal. krome aukce to u me zabila tez disneyovska stylizace. je to jako udelat horor a hlavni postava by byl tom a jerry, proste to nebudete brat vazne.
    když se spetne podivam par let dozadu tak nejvetsi zklamani byli fallout 3, diablo 3 a skyrim.
    • Jakmile jsem precetl "disneyovska stylizace" tak pro me ztratil tvuj prispevek veskerou vaznost a objektivitu.
      • https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/HV01PYF4BGSV1350357251461.jpg?v=0

        Typická disneyovka...
        • tebe asi slovo stylizace a grafika nic nerika
          • Ja bych rekl ze stylizace si hraje spis na anime ale taky se mi nelibi :D
      • no ty budeš asi cilova skupina
        • a tak se ti to nelíbilo, no a co, to se to nesmí líbit nikomu jinýmu? a navíc, do mrtvol (D3) se nekope...
          • to se nesmi vyjadrit kriticky nazor? a proč maji nekteri takovy problem snaset kritiku, když se nekomu libi kyče tak by se mel nad sebou spis zamyslet
            • Páč je ta kritika špatná a chtějí na to něco říct... přesněji, že si pořád vzpomínám na pohádky a k D3 grafice bych je vůbec nepřirovnal. Ale né každý má dobrý zrak *5*
    • kostejnesmrtelny
      To teda asi každej pamatujeme trochu jinýho Disneyho *1*

      http://bit.ly/TbpCZX
      • p.s. a kdyby tam nebyly ty mrtvoly tak by jse se mnou souhlasil?
        • kostejnesmrtelny
          Kdyby babka měla vousy, stala by se vladykou.
          Stylizace je důležitá. Nestylizovaný hry strašně stárnou.
      • no jo, tohle jsem uz taky psal, pohadkova grafika + spousty krve a nasili, prijde mi to takove rozpolcene, kdyby to bylo pro deti ze by tam nebyla zadna krev tak bych tu stylizaci bral a chapal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit